Jag lever

Men det finns inget intressant att skriva om så jag låter bli.
Nu vet ni iallafall att jag lever.. Inte för att jag lär ha några läsare kvar.. haha!

Fredag med utgång antagligen!

Blev inget Skåne och David Guetta (eller hur det nu stavas) denna helg. Det blev kattskit av det hela. Men vi ska ha skoj ändå!!

Idag blir det utgång med Jenny och Andreas. Och imorgon så ska jag fotografera ett band på kvällen. Mitt första betalda gigg. Hjärtat ska följa med som min assistent och sedan vill jag gärna inte gå ensam med min kamera och allt i industriområdet. Kan bli skoj som fan!

Så vi har lite att göra vilket känns gött. Söndag blir att bara ta det lugnt skulle jag tippa på. Länge sedan vi var själva en helg. Varit så jävla mycket dom senaste veckorna. Och nästa helg har vi planer och även helgen där efter. Shit jag har blivit sjuk eller nått, jag planerar aldrig så långt fram för jag funkar inte. haha!

Men det känns samtidigt jävla skoj att ha saker att göra. Jag har ju liksom saker att se fram emot och förhoppningsvis blir jag inte super besviken. Ibland blir ju saker inställda osv. En av dom största anledningarna till att jag aldrig planerar jätte mycket. Avskyr verkligen att bli besviken!

Men nu dom senaste veckorna så har ju alla planer ändå gått igenom så det känns bra!

Funderar på att städa lite här hemma. Köra igång en maskin med disk och dammsuga en snabbis. Har ju inte blivit dammigt ännu och så vill jag ju ha det! Börjat få in så mycket grus och skit i hallen med. Gör så jävla ont att trampa på det när man är barfota vilket jag typ alltid är! 

Men först ska jag ta mig lite mackor och en stor kopp med tea och bara njuta av lite anime. Förhoppningsvis så fastnar jag inte *harkel*

Hmm inget möte

Det blev inställt så nu har jag ingenting att göra. Vilket platt fall det plötsligt blev då! Det är tur att man är så noga som jag och kollade eposten innan man gick. Annars hade jag nog åkt ut dig för att få reda på att mötet av inställt. Det hade varit lagomt surt alltså, :P.

Nåja får försöka hitta på något annat nu då!

Torsdag och snart helg ju

Vart tar tiden vägen? Tycker det går på tok för fort nu!
Men idag har jag ett intressant möte och hoppas på det bästa. Håller just nu på att göra mig iordning.. Slåss just nu med mitt hår som inte riktigt vill som jag vill. Lockar är tydligen inte alltid det lättaste att ha. Men det är gött att bara kunna gå rätt ur sängen, ruffsa till håret och tjoff så är du klar!

Ugh bloggen suger allt känns krystat. Jag har inget mer att skriva. :P Orka ordbajsa liksom!

Helgen kom och gick

Och jag var väl sådär jätte frisk när vi var ute. Men det  blev rätt skoj ändå. Fastän att den första dj:n sög ekollon! Senare på kvällen blev det jävla drag och alla var uppe och dansade. Skön musik, rätt sköna människor på dansgolvet. Massa folk att skratta åt som inte hade någon takt känsla what so ever. Vissa kunde ju inte äns klappa i takt med musiken, då jävlar är det illa!

Söndagen blev en ensam hemma dag för min del med eftersom hjärtat var tvungen att jobba. Stackarn var ju helt slaktad och död när han kom hem på kvällen. Och han var ju inte mycket piggare på måndagen heller.

För mig var det skola som gällde på måndag och tisdag.. Alltså jag vet fortfarande inte varför vi går på den här kursen... eller "kursen". Känns som jag bara slösar bort tid som jag kan göra annat på. Men det är bara att bita ihop och gå dit antar jag. Vi har ju sköna människor i klassen som faktiskt inte är rädd för att prata med människor dom inte träffat förut. Tisdagen blev en riktigt kort dag eftersom nån vi skulle ha inte kom.
Dagen tog slut vid ett vilket inte jag klagade på. Det betydde att jag slapp att stressa då jag hade en läkartid klockan tre!

Sedan klockan fyra så skulle jag träffa Jenny på stan och ta en fika och bara prata. Fatta att jag hade ångest och typ Mounteverest i min mage?! Men det gick bra och vi rädde ut allting. Känns så skönt att ha ordnat upp allt nu. Måste nog säga att vara ovän med Jenny har varit något med det tuffaste på länge för mig. Det är skönt att ha dig i mitt liv igen ska du veta vännen! :)

Ochså har vi nu då kommit fram till onsdagen. Visst är det intressant läsning, haha. Idag har jag ingenting planerat alls. Skulle ha åkt hem till Pernilla och bakat och fikat och bara tjötat men stackarn mår inte bra så vi får göra det någon annan dag. Hoppas du mår bättre snart vännen!

Så nu sitter jag ju då här... Funderar på om jag inte ska ta och tvinga i mig lite frukost och te. Får se.. Skönt att ha ventilerat och bara låtit fingrarna vandra över tangenterna. Älskar att skriva. Men har man inte vidare mycket att skriva om så blir det lätt dåliga uppdateringar här i bloggen. Men snart kanske jag kommer ha lite mer att skriva om. Vet dock inte om det kommer vara så intressant men det märker vi.

Utgång idag

Men kommer jag att orka det är frågan? Är fortfarande inte 100% kry men nu orkar jag verkligen inte sitta hemma mer. Jag behöver frisk luft och få sträcka på benen. Har suttit inne i lägenheten sedan måndags. Det är många dagar ju!

Så ikväll ska vi ut en sväng. Ska till nått ställe där dom har en Dj som spelar Electro eller vad det nu var hjärtat sa. Kan ju bli jätte skoj och inte behöver jag dansa eller dricka för att ha det roligt.

Idag har jag ju bara legat på soffan. Har verkligen inte orkat något annat. Bara tittat anime. Massa Naruto och One Piece.. Funderar nu på att börja titta på Soul Eater. Har haft den länge hemma men inte orkat börja titta på den. Kanske dags nu eftersom jag börjat titta massa anime på tv:n istället. Bra mycket trevligare än att sitta vid dator och glo med hörlurar på.

Mitt hjärta är bäst som har fixat med media pc till oss.

Nu ska jag bara slöa.. Efter att hjärtat och hans polare sänt radio så ska vi laga lite middag, blir runt klockan sex. Länge sedan jag lagade mat nu ju. Inte behövt göra mycket här hemma nu när jag varit sjuk. Min prins är som sagt bäst!

Detta lyssnar jag på just nu!


The Nastey Boyz - Angel.. Sjukt go låt!

Vid din sida (Stepmom)

En mycket stark och djup historia om en familj som genomgår stora förändringar tack vare en skiljsmässa och en ny kvinna i pappans liv. Konflikter uppstår mellan den föredetta frun och den nya, yngre och mer framgångsrika kvinnan Isabell.

Men nånstanns där förändras allt då mamman insjuknar i cancer... Nånstanns finner dom varandra och en stark vänskap utvecklas.

 

~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~

Detta är en film som ligger mig nära hjärtat. Då min familj drabbats av just Cancer ett antal gånger så går det faktiskt att relatera till händelserna som utspelar sig i filmen.

Den kan vara lite klyschig ibland men what the hell låt den vara det. I slutändan så är det en mycket vacker film med ett väldigt starkt budskap.

Taglinen som finns på IMDB är: Be there for the joy. Be there for the tears. Be there for each other.

Kort och gott, ta vara på tiden som du har fått på denna jord och låt inte småsaker och skitgrejer så i din väg. Njut av livet!

 

Betyg:


Lite uppdaterat

Hmm kände jag fastnat i ett mönster (understatment of the year) när jag skriver om filmer. Alla såg likadana ut och upplägget var ärligt tarlat sjukt tråkigt. Så nu har jag piffat till det lite och skriver inte så utsakat efter en mall utan mer från hjärtat.

Känns gött att vara igång igen. Får se hur länge det håller! Tappar ju gärna suget ganska snabbt med bloggen nu för tiden. Lite synd. Lagt ner så mycket jobb på designen osv vill ju inte bara kasta bort det!

PenelopeDet här är en historia om en ung kvinna med en mörk hemlighet. En så mörk hemlighet att hon alltid varit inlåst i det stora huset som hennes familj bor i. Hennes mamma (en mycket färnämd kvinna) skäms till den milda grad att hon inte låter någon se hennes dotter. För vad skulle folk tänka och tycka?!

Filmen handlar om Penelope och hennes inspererande resa, vänskap och kärlekens kraft. Den mörka familjehemligheten och  Penelopes kamp för att bryta denna förbannelse som hon drabbats av. Kommer hon lyckas eller går allt i kras?


~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~  ~♥♥♥~

Filmen för mig påminner lite om Big fish, inte handlingen i sig men allt runt omkring. Atmosfären, staden och hur magiskt allting känns. Detta var verkligen en film för mig för jag älskar det magiska. Jag är kanske inte så mycket för romantiska sagor osv. Men denna fastnade och fick en speciell plats i mitt hjärta. Man ville aldrig att filmen riktigt skulle ta slut.

Och hade jag kunnat hade jag flyttat in och bosatt mig i den söta staden med alla dess invånare och polat runt med Penelope! Den här filmen funkar verkligen för alla åldrar. Dock är den ju då på engelska och jag har inte sätt att det finns någon dubbad version på denna film. Men den fungerar för lite äldre barn och barnsliga vuxna skulle jag tippa på!

Betyg av mig:

Ghost Ship

Var inte igår som jag skrev om film i denna blogg. Kände att nu var det fan dags att försöka beta av den där jätte långa listan med alla filmer som vi har sätt. Får se hur många filmer jag tar mig igenom!
En bra och geggig film som sätter igång från första minuten du smällt in dvd-skivan i dvd-spelaren. Här byggs det inte upp vidare mycket utan första scenen sätter igång med kapade kroppar och en massa blod.
Men håller det sig?

Ohja!, med krypande känsla och en massa : "såg jag nått där eller var det bara min inbilning" bland skådisarna så får vi följa med ett team som hittat detta övervigna skepp mitt ute på havet. Och den som får med sig båten in kan kräva rättigheterna på den och gå hem med en rejäl summa pengar.

Handling:

Vem som helst som har turen att finna ett övergivet skepp på internationellt vatten, kan begära rättigheten till det och forsla in det till närmsta hamn. Eller, som i det här fallet med ett team av räddningsmanskap, har oturen att göra upptäckten. Ghost Ship är en snygg, effektspäckad berättelse om bottenlös skräck från producenterna av Ondskans hus och Thirteen Ghosts, Gilbert Adler, Joel Silver och Robert Zemeckis. Besättningen ombord på ett räddningsfartyg, som befinner sig långt ute på Barents hav, gör en fasansfull upptäckt, nämligen resterna av en stor passagerarbåt, som förliste för mer än 40 år sedan. När räddningspersonalen väl lyckas ta sig ombord på fartyget, konfronteras man med dess kusliga förflutna och tvingas kämpa för sina liv. - lovefilm

Rekommenderar den till er som ännu inte har sätt den! Mycket bra film med härliga effekter!Friskare fredag

Ohja nu jävlar går det emot ljusare tider. Förkylningen verkar ha dämpat sig lite smått. Huvudet känns normalt igen och lite mindre fullt av snor. Underbart va? Haha.

Idag ska jag ta och plocka undan lite här hemma för idag får vi en gäst från Skåne. Ska bli trevligt. Behöver köra igång en maskin disk och plocka lite i vardagsrummet.

Mycket intressant skrivning, jo jag vet! Jag ska försöka bättra mig nu jag lovar nästan iallafall. Sitter ju inte lika mycket vid datorn längre. Har ju oftast annat för mig. Och nu börjar det ju att hända saker. Skola måndag och tisdag.. Praktik från onsdag till fredag. Så jag kommer vara sysselsatt. Känns underbart.

Slippa sitta hemma hela dagarna och visst det är inte ett fast jobb eller så. Men det är något att göra och meriter samt referenser som kan senare läggas till på mitt CV. Bara det är en stor motivation!

Intressant morgon minst sagt!

(Klicka på bilden för att läsa artikeln)

 

Mitt hjärta var på denna spårvagn och skrämde skiten ur mig när han ringde mig. Med engång kände jag på mig att något hade hänt. Tänk vad man vet. Men han klarade sig bra då han sätt vad som var på G att hända. Han lyckades till och med hålla tag i en äldre dam så att hon inte flög och slog sig. Väldigt stolt över mitt hjärta! Och hade han skadat sig hade jag nog slagit ihjäl honom, haha!!

 


Arrgh får inte sova!!

Fan vad jag hatar bygg-gubbar och allt som har med dom att göra. I alla fall tidigt på morgonen. Varför i hela helvetet ska dom börja bygga och gräva sju på morgonen för?! Usch!

Bara att bita ihop och lägga sig senare. Mitt stackars huvud vill verkligen inte samarbeta idag. Och nu jävlar har hostan satt igång ordentligt. Hoppas innerligt att jag är frisk till helgen. Vill ut och få frisk luft nu. Varför ska det vara så fint väder nu när jag är sjuk för?

Kan det inte bara regna och bli fint sedan när jag är frisk?!

Jävlar vad jag klagar.. haha. Klagotant nummer ett! Men fan jag har inte sovit nått. Blir att sova hela dagen idag med tror jag. Om bygg-gubbarna blir klara. Vet inte hur länge dom kommer att bröta idag. Får se. Annars segar jag nog i soffan.

Ingen som vill komma över med lite gott och hyr-film.. höhö. Tror inte jag smittar längre, bara en jävla förkylning ändå ju. ;)

"Jag är tillbaka" höll ju länge

Det här med bloggen funkar helt enkelt inte just nu. Jag har inget intressant alls att skriva om och när jag kände att min skrivglöd var tillbaka så blev jag sjuk.

Har nu varit dålig sedan måndag. Riktigt segt. Men det känns ändå som att det går åt rätt håll. Har börjat hosta som fan och det brukar alltid betyda att förkylningen nu håller på att flytta ur min kropp. Febern den pendlar upp och ner men idag har den varit okej.

Men jag längtar ut. Det är ju min favorit årstid utanför fönstret och vädret har varit så vackert dom senaste dagarna. Från vårta vardagsrumsfönster kan jag se hur alla löven har skiftat färg från grönt till gult och oranget.. Snacka om att jag längtar. Jag vill ut, ta med min kamera och bara plåta. Gå till ramberget och gå upp till toppen och bara njuta av den friska kalla luften.

Men det får vänta. Jag tänker inte gå ut för tidigt så som jag alltid gör när jag är sjuk. För det resulterar i att jag får stanna hemma ytterligare tre dagar för att febern kommit tillbaka.

Känner mig så instängd bara, jag behöver frisk luft få gå ut och röra på mig. Sträcka på benen och göra slut på lite energi.

Idag sov jag ju halva dagen, vaknade fem i tre. Så nu sitter jag här. Pigg som fan medans hjärtat mitt snarkar på i sovrummet. Känns jätte knasigt att sitta här. Vi lägger ju oss alltid tillsammans. Men jag ska sova, sedan.. När jag blivit trött. Får se när det blir dock. Och imorgon får jag se hur länge jag sover. Ju mer jag sover desto bättre antar jag. Men min dygnsrytm blir ju helt uppskruvad.

Nåja nog tjötat om det, jag lever... nästan! haha..

Bowlingen!


Im back!

Oj har inte bloggat på evigheter. Inte haft något vettigt att skriva och ska jag vara ärlig så har jag väl inte vidare mycket vettigt att skriva nu heller.

Mer än att jag lever, jag mår bra och jag har det framförallt bra!

Helgen var en av dom bättre på länge! Bowlade med mamma, systersönerna och hjärtat. Förlorade till tusen men vafan skoj var det ju ändå!

Sedan gick hjärtat på fest och jag åkte hem och väntade på min bror. Vi gick på bio och såg Surrogates, helt okej film får skriva mer om den i nån av mina filmrecessions ryck som tyvärr inte framträder allt för ofta längre.

Efter bion sov min söta brosha (hur fan stavas det?) över, vi satt iofs uppe till tre och glodde på tv och tills hjärtat kom hem. Hes som en gås var han men kul hade han haft!

Söndag var en mysa-med-sin-älskade-dag. Jag och hjärtat var bara hemma och var. Beställde hem pizza (läs: hjärtat gick ner och köpte pizza på torget, jag stannade hemma) och se på fan jag fick inte ont i magen. Mina tabletter verkar funka...ibland.

Igår var jag hemma tills lite efter fyra, då åkte jag in och mötte upp med hjärtat. Hämtade även ut 202 framkallade bilder. Fy fan vad jag har att göra och jag är inte äns klar med bröllopsalbumet. Fan ska jag till och framkalla fler bilder föör!?

Segat hemma

Letat praktikplatser idag så det stått härliga till. Hittat ett par som jag ska ta med mig imorgon till mötet klockan tre. Skönt med ett möte så sent på dagen.

Kanske lyckas tajma det så bra att jag och hjärtat kan ha sällskap hem. Ett annat plus är att burgården ligger så nära bergakungen så jag kan gå förbi där och hämta ut våra bio-biljetter! Bio sent som fan på lördagskvällen, mysigt!

Har ju massa planer för just lördagen, kan bli skoj!

Nu ska jag nog spela lite och lyssna på när hjärtat står och dj:ar (och hoppar) haha!

RSS 2.0