Bra dag idag

Mötet gick bra. Kändes väldigt givande. Inte direkt den mest intressantaste läsningen men jag måste få ventilera. Menar jag har ju ändå inte vidare många läsare. Och bloggen min är ju faktiskt för mig!

Har skrattat idag med, det är framsteg. Blev så glad att jag och hjärtat firade med en flaska vin och köttbullar med pasta. Lyxigt värre!

Hade hur trevligt som helst med mamma med, så skönt att prata med någon som förstår vad jag menar. Mammor är bäst för fan!

Nu går jag emot en bättre tillvaro tror jag. Sysselsättningen är inom synhåll(?) räckhåll(?), vilket ord passar bäst där? Äh skitsamma, jag kan fortfarande se ljuset på horisonten.

10 veckor framåt verkar det som att jag kommer att ha något att göra. Livet är rätt bra just nu (Tror jag). Jag ska nog inte ropa hej ännu men jag kan nog viska ett lite "wihoo" iallafall!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag leta praktikplats!

Hade möte igår

29 var tydligen igår, så jag var på AF igår. Hur lyckades jag få den 29 till fredag?
Kan väl vara så att hjärnkontoret är lite rörigt nu när jag inte mår tipp-topp. Men det känns ändå som jag kan se lite ljus på horisonten.

Idag ska jag iväg till Burgården (av alla ställen) på möte med nån som har hand om någon ungdomsgrej. Jag förstog inte riktigt informationen jag fick på AF men det verkade inte som att min handläggare gjorde det heller. Så jag var ju inte ensam i alla fall.

Ska vara där klockan ett så det är la dags att hoppa i duschen alldeles strax. Varför avskyr jag att duscha så mycket för?!

Efter det ska jag möta mamma på stan och umgås lite. Prata strunt, allvar och ditten och datten. Får se hur det blir. Just nu är livet upp-och-ner. Jag oroar mig för att må dåligt, jag oroar mig för att oroa folk, jag oroar mig för att göra folk arga..

Jag oroar mig och ältar.. Hatar att älta. Men kan jag sluta? Nej absolut inte. Eller jo om jag typ skulle köra in en skruvmejsel i huvudet på mig själv och blanda runt med den lite så kanske jag skulle sluta. Dock skulle ju nog det sluta med att jag antingen dog, blev helt efterbliven eller helt enkelt slutade fungera..

Så kan vi ju inte ha det. Vet att hjärtat mitt inte skulle bli glad över det.

Livet leker.. eller?

Mja orden infinner sig inte just nu. Vet inte alls vad jag ska skriva men känner ändå att jag behöver skriva av mig. Ventilera så som jag så många gånger förr har gjort i denna blogg.

Har varit ett par tuffa dagar dom här senaste dagarna.

Är fortfarande tufft men det är skitsamma. Jag hanterar det och gör det mitt sätt. Jag har mitt hjärta vid min sida som stöttar mig i dessa dagar. Jag tar mig ur sängen, sover på nätterna och äter någelunda. Det är allt jag kräver.. Vi tar en dag i taget och ser vad som händer.

En morgon vaknar jag nog upp och då har den där olustiga känslan försvunnit och jag kan fungera igen. För hoppningsvis innan helgen som kommer. Om inte så tar jag det då.

Har inga planer alls denna veckan förutom på fredag. Dags för ännu ett möte på AF och det känns jätte meningsfullt. Får se vad dom har att säga. Snälla ge mig ett jobb nu typ! Jag behöver det!

Nu ska jag gosa ner mig bredvid hjärtat i sängen, krypa upp i hans famn och bara höra hur han andas och känna hans närhet. Godnatt!

Ska klaga lite om alla dessa åsikter folk har!!

Har fumlat och fipplat och funderat på hur jag ska skriva det här.

Jag åkte ju till Kalmar som ni vet i torsdags (oh noes ensam och allt). Innan jag åkte så sa jag glatt till min mor att jag skulle åka dit. Det första hon då svarar är "ska du åka ensam..? Och sova hos en kille".. Jaha, så fick man försvara sig själv med engång.

Sedan hade tydligen hjärtats farfar sagt i stort sätt samma sak. Och även Peters polare tyckte det var knasigt.. Plus hans chef på jobbet o.O!

Nu kommer jag ju då till min punkt i detta inlägget. Vi lever på 2000-talet.. eller hur? Jag har inte hamnat typ på 1800-talet eller nått va? För om jag har det så får ni väldigt gärna berätta det till mig..

Finns det en oskriven lag någonstanns att så fort man gifter sig så får man inte umgås med det motsatta könet ensam utan sin man? För om det finns det så får ni väldigt gärna visa mig den med..
För jag fattar inte logiken i folks tänkade just nu.

Ja jag är gift! So what? Betyder inte detta att mitt och hjärtats förhållande är mycket starkare än en hormonell tonårings "förhållande"?
Eller betyder det i vissa människors ögon att man nu ägs av den man är tillsammans med.. Eller är detta bara något som gäller då man är tjej? För jag tror nog inte att nån annan hade lyft på ögonbryen om hjärtat dragit iväg till någon polare som råkat var av det motsatta könet och sovit över hos henne.

Jag vill inte bli arg eller frustrerad över något så här löjligt egentligen, men jag kan inte bli annat än arg. För jag förstår som sagt inte hur folk tänker riktigt. Alla dessa tankar och åsikter från folk ska ju bara rinna av mig för ingen har med det att göra mer än jag, hjärtat och Peter som jag då sov över hos.

Men jag börjar fundera och jag blir orolig. Tänk så tänker mitt hjärta så med? Tänk så tyckte han det var jätte jobbigt. Men nu har vi ju ett såpass bra förhållande så vi pratar ju om allt och han har ju stillat min oro ett antal gånger. Bara jag som är löjlig..

Och bara så ni vet, jag sov i vardagsrummet ensam! Det hade ni aldrig kunnat tro va?! Usch, nu blir jag lite arg igen. Men jag kände att det var dags att ventilera det.

Plus detta var inte sista gången jag åker hem till honom. Peter är en vän som jag nu råkat känna i över 8år. Och jag har även kommit på att jag gillar att åka tåg. Fyra timmar helt ensam på ett tåg med sina tankar, en bra bok och någon film på psp:an är livet!

Så bläää på er! *räcker ut tungan och är barnslig*

Av ca 133 bilde fanns jag på hela 3 bilder

Haha, märks det vem som är bakom kameran! ;) En bild får iallafall komma upp här i bloggen. Peter som tog bilden, vem annars liksom!


Precis nedanför!


Långe Jan

Om jag inte är helt senil. Gick som sagt inte upp i den men det var en maffig syn att bara stå nedanför och plåta. Jag hade inte varit på det stället på ca. 16år. Ändå kom minnena tillbaka.. Vad liten jag var och fyren var inte alls lika stor som jag mindes den. Fortfarande stor men inte så stor! ;)


En sten två bilder


Stenar mitt ute i hagen

Denna sten och en mängd andra fanns på plats lite överallt på slätterna överallt på Öland. Min morbror berättade att det var gravar från "fornatider" som han så fint sa! Tycker det är så häftigt att dom står kvar. Och dom finns verkligen överallt.


Mer av kohagen

Som sagt, små lustiga träd. Tyckte dom var så vackra så jag tog ca 40 kort bara på dessa träd.

Havet kunde jag ju heller inte låta bli att fotografera. Hagen fortsatte en jävla bit ner vid kusten som ni ser på bilden. Vi kände att vi började komma lite långt ifrån bilen så vi började knata tillbaka.


Kohagen

Gick i den största kohage jag någonsin sätt. Det var så vackert där, tror vi traskade runt i timmar. Ner till havet och upp över kullar med lustiga träd. Kossorna stog längre bort och var fega så dom fick jag inte klappa. Blev så besviken. Men det kommer andra tillfällen antar jag!


Myran

Min morbrors hund Myran. Världens sötaste taxar har dom. Mossa den andra vovven fick jag inte med på bild. Hon flög ju runt hela tiden! Detta är iallafall bilder från Öland. Vi hälsade ju på min morbror och hans fru en snabbis. Fikade och satt och tjötade. Var jätte trevligt. Sedan bar det av innåt på ön.


Få tummen ur

Yaay jag kunde inte sova igår. Jävla redbull. Drack en sådan lite efter fem då jag mötte upp med hjärtat på stan. Då tänkte jag inte på att det var en sån där MONSTER burk.. Alltså inte Monster som i energidryck.. Nej menade alltså att redbull nu ochså har MEGA STORA burkar. Så den klunkade jag i mig glad i hågen. Var ju törstig och det smakade förbannat gott!

Men så kom kvällen och där låg jag, klarvaken. Ögonen vägrade stänga sig och mitt hjärta började slå allt snabbare för jag inte kunde somna. Tankarna rasade in som en lavin ner för ett snötäckt berg. Det var bara att gå upp. Satte mig vid datorn där det var helt dött. Inte så konstigt då klockan var väl efter ett.

Satt här tills klockan var halv tre sedan tyckte jag att det var dags att sova. Jag var väl inte jätte trött men mina ögon sved lite.. Försökte och somnade kanske vid halv fyra. Fick sova lite och jag tvingade upp mig själv lite innan elva. Riktigt stolt över mig själv. Hade ju kunnat sova bort hela dagen eftersom jag inte har några planer alls. Men icke sa nicke!

Idag ska jag fippla med alla bilder jag tog när jag och Peter var på Öland. Har ju inte sätt dom på datorn utan bara på kamera. Hoppas det blev några bra som går att använda. Hade bara 133 bilder på mitt minneskort. Tror jag ska ta och framkalla lite bilder. Kommer ju lätt över 200bilder vilket gör det billigare.. Tåls att funderas på!

Nu ska jag leka med photoshop. Äntligen har jag fått tummen ur. Bara varit hemma i 3dagar.. Fast borde få tummen ur med mina väskor med. Har fortfarande inte packat upp dom. Sånt är ju så tråkigt!!

Portal Ending song!


Det luktar skit över Hisingen

Seriöst vafan är detta?!

Gick ut idag, min stackars mamma är jätte sjuk och hade ingenting hemma. Så jag fick bege mig till stan för att införskaffa mig nyponsoppa och alvedon till min stackars mor. Men vad möts jag av när jag tar några steg utanför porten.. Jo skitlukt!!

Jag tyckte det luktade så mycket att jag var tvungen att stanna och kolla under mina skor för att försäkra mig om att det inte var jag som trampat i hundskit.

Och jag var inte ensam om att tycka det luktade illa. Även hjärtat klagade på det när vi möttes upp på torget.. Luktar hund och människoskit över hela stället.. Fy fan i helvete. Tur man inte har öppet här hemma för då hade det inte luktat mumma här hemma heller..

Hjärtats teori var att vinden ligger på knasigt så att den blåser in lukten från typ reningsverket eller nått.. Men min första tanke var "vilket reningsverk?!". Jag känner inte till något som ligger i närheten..

Nåja tur att man slipper gå ut fler gånger idag!

Borta bra men hemma bäst

Eller hur?
Jag tycker då det! Igår efter 4 timmars tågresa så var jag lagom mör. Redbull drickans effekt hade börjat avta och jag dalade ner till segis nummer ett.
Men jag blev så glad när jag kom av tåget. Där stog min prins och jag fick äntligen en underbar kram! Kramades och pussades en stund sedan bar det hemåt. Jag orkade inget annat.

Traskade bort till Nordstanshållplatsen men såg bakdelen av nummer sex så det fick bli Lillabomen där jag fick springa till vagnen. OOORKA!!
Väl på så parkerade jag min rumpa på första bästa plats och där satt jag och degade tills vi skulle av.

Hem och lämpa av väskorna, jaha middag då tänkte jag. Det fick bli pizza för första gången på nästan ett år. Fy satan vad mumma det var och med fyra lactrase-tabletter i magen så blev det ingen explosion av smärta. Jag är lycklig. Inte äns idag har det varit mupp! Yatta säger jag bara. Fast detta betyder ju inte att jag tänker utsätta mig själv för laktos regelbundet.. Glöm det, vill verkligen inte utmana ödet så att säga.

Efter pizzan var jag ännu tröttare och slocknade av och an på soffan. Jag var säkerligen jätte roligt sällskap. Sedan la vi oss lite efter nio. Fy fan vad skönt det var att ligga i sin egna säng på sin egna kudde. Och bredvid hjärtat som låg så nära han kunde. Underbart!

Jag slocknade och vaknade när hjärtat gick upp imorse. Sedan somnade jag om igen och vaknade vid tolv. Nu känner jag mig nästan som en människa igen. Idag blir det att packa upp väskorna och sedan kanske fippla med Ölands bilderna som jag aldrig fick fört över när jag var hos Peter. Orkade ju inte. Fast duschen skriker på mig. Hade varit gött men då kommer jag sega ner mig ännu mer ochså slutar det väl att jag hamnar i sängen och sover lite till.

Njae får se, borde äta först!

Öland för hela slanten

Hoho igår var en lång dag! Vaknade lite efter tio, ringde min morbror halv elva och fick tag på honom kvart i. Han och hans fru har en stuga på Öland. Har inte varit där sedan jag var typ sex. Minns iallafall att jag badade i balja sist. Haha, ett tag sedan vill säga.

Kort efter jag pratat med honom så bar det av till Öland. Var framme hos dom lite innan två. Det blev lite fika och kel med hundarna. Jag vet nu att jag vill ha en dvärgtax. Dom är ju så otroligt söta. Hade jag kunnat hade jag tagit med mig Mossa, det var en av hundarnas namn. Dom har två vovvar, Mossa och Myran. Haha så sött!

Satt och pratade lite om allt möjligt sedan skulle dom iväg att titta på fåglar. Så då åkte vi vidare. Gick in i en STOOOOR kohage. Den kändes typ oändlig men fy fan vad fint det är där. Tog massa bilder har bara inte orkat lägga in dom ännu. Tänkte se fall jag inte kunde låna Peters dator lite senare och göra det.

Iallafall gick som faen i kohagen och stötte på stora stenar. Det är då alltså gamla gravstenar från typ långt tillbaka. Så dessa var jag ju tvungen att fotografera. Sedan gick vi ner till havet men där luktade det ju skunk, höll ju på att uggla. Var stora högar av tång så det var lite överväldigande!

Efter detta gick vi tillbaka till där vi gick in. Det var som en liten trapp över elstängslet. Då hade alla kossor samlats typ vid grinden och trapporna. Var lite många kossor och jag fick inte klappa någon av dom. Dom var ju så skygga så jag blev lite besviken. Men jag har nu fått se mina kossor iallafall. Lite bättre än ingenting alls!

Efter stora kohagen så åkte vi vidare. Hamnade på Ölands Södra udde och där gick vi till fyren Långe Jan tror jag den hette. Gick inte upp i den för det kostade pengar och sedan 197 trappsteg. Kände än att jag inte pallade det!! :P Tog lite bilder där med och sedan började vi att åka tillbaka hemåt.

Tog lite över en timme så påvägen tillbaka köpte vi lite kinamat som vi sedan käkade framför tv:n. Satan i gatan vad gott det var. Slöade framför tv:n och glodde film sedan drog vi faktiskt ut på krogen. Drog till en liten pub med typ halva stans befolkning i. Det var trångt! Men vi hade det skoj. Kom tillbaka hem igen vid 1 tiden. Dags för en till film. Blev Constantine..

Halv fyra var det dags för sängen... Trodde vi! Fastnade med att prata om allt mellan himmel och jord. Tjugo i fem då sa vi godnatt och jag sms:ade hjärtat och sa godnatt. Trodde inte han skulle ringa upp mig men det gjorde han! Haha han hade somnat på soffan så det var väl bra att jag sms:ade honom. Vi sa ochså godnatt till varandra sedan dog jag i stort sätt i sängen..

Vaknade nu lite över tolv och nu sitter jag här. Tror vi ska ta en lugn söndag idag. Har varit överallt och ingenstans dom senaste dagarna. Tar ju på krafterna! Kanske spela lite eller något när Peter har vaknat. Får se! Nu ska jag slösurfa och snacka med folk på msn!

Ha det så underbart i det underbara vädret!

En äng

Sista bilden för dagen. En äng som vi fick traska över för att komma till en mindre "sjö" eller vad man nu skulle kalla den.. plaskdam?? haha.. Tyckte bilden blev jävla fin iallafall. Detta var iofs innan vi åkte iväg till tornet men skitsamma!!

Nu ska jag slita mig ifrån datorn och vara social. Tror det blir lite film. Wanted går just nu på tv och det är ju en jävla bra film! Får hoppas att ni alla andra har haft en lika trevlig dag som jag. Imorgon blir det nya äventyr!!

 

Ha en underbar fredagskväll nu alla!!!


Påväg ner igen

Ja sedan var det ju bara att klättra ner igen. Som vanligt så tvingade jag Peter att vara med på bild! Stackarn! :P

Så här såg tornet ut då! Tog även ett par bilder när vi kommit ner!

Tyckte det var ett jävla fint torn. Tog 3000timmar att byggas och den blev klar år 2000.


Utsikten!!

Efter hamnen drog vi vidare till Berga och jag fick träffa Peters familj. Mycket trevlig och shit vilken söt hund dom hade. Jag blev helt förälskad, ångrar mig nu att jag inte tog någon bild på den lille krabaten! Lätt hänt. Fikade lite och satt och njöt i solen. Sedan drog Peter med mig till nått torn..

118 steg senare stog vi längst upp och jävlar vilken utsikt!


Vackert eller vad?!


Ännu en bild. Solen var lite jobbig men jag tycker ändå bilden blev bra! Försökte låta bli att andas så mycket när jag var där uppe i tornet med. Tror ALDRIG jag sätt så mycket knott. Öppnade du käften hade du cirka hundra stycken i käften så det gällde att andas i små puffar. Stressade en hel del med bilderna på grund av detta.


Utåt åt andra hållet. Mängder med skog så långt ögat kunde nå. Hade jag kunnat så hade jag ju stannat där uppe lite längre. Men som sagt knotten ville typ äta upp mig. Kliade lite varstanns när vi satt i bilen igen!! :P

En till bild på Peter

Denna glömde jag ju lägga upp i inlägget med bänken! :P Tog den när vi var nere i hamnen.

Stark sol, märks det.. haha ^^


Havet nästa!!

Efter att vi traskat runt på stan en liten stund så gick vi ju då hem till Peter och hämtade bilen. Sedan tog han med mig till en söt campingplats som var omgiven av havet och vackra berg. Hur mysigt som helst och vackert!! Tog ett antal bilder där!

Nu har jag ju då lagt på lite fotofilter och högt konstrasten en massa. Älskar hur färgerna blir. Vissa kanske tycker det ser förjävligt ut men jag tycker det blir ubervackert!

 

En till sådan bild!

 

Sedan blev jag super bossig och tvingade Peter att vara med på bild. Haha nu vet han hur hjärtat mitt känner sig när jag är bakom kameran!

 

En till och denna gång klagade han inte jätte mycket! Jag tycker att han görs sig på bild. Men man är ju alltid väldigt kritisk emot sig själv. Menar hur fan är inte jag, därför jag nästan alltid håller mig bakom kameran!


Besväret

Eller Besvärsgatan som den faktiskt heter. En jätte fin gammal gata i stan. Gick på den när vi skulle till bänken. Tyckte det var så mysigt med denna smala gata som var kantad av massa vackra hus!

Tog ett par bilder till men dom blev inte riktigt lika bra som denna. Plus att det hela tiden kom massa folk ochså. Ville undvika att få med folk. Skulle ha tagit bort charmen tror jag.


Nu kommer en hel del bilder!

Ja shit nu har jag fixat med alla bilder som jag tagit idag. Det har varit en fullspeckad dag! Vi har varit överallt och ingenstanns så att säga!

Först gick vi ner till "stan", Peter skulle till banken en snabbis. Efter det traskade vi runt på "stan" och sedan ner till hamnen. Jag kan nu säga att jag suttit på Sveriges längsta parkbänk och jag har bildbevis.


Den fortsätter en jävla bit till men ja ni kan ju se att den är lång som satan! Där satt vi och tjötade och drack lite redbull! Utsickten var det inget fel på heller!


Detta var vad man såg. Visst är det vackert!? Fick syn på två underbart vackra svanar men dom var påtok för långt bort för att kunna ta bild på. Tyvärr, jag måste skaffa mig ett ordentligt objektiv!

Efter vi hade varit på "stan" så gick vi tillbaka hem till Peter och hämtade bilen! :)

Godmorgon

Hej hopp gummi.. ehm.. ja ni vet!

Vackert höstväder idag. Lite små kyligt verkar det som. Klagar verkligen inte. Idag vaknade jag tidigt, för att vara mig vill säga. Var super duper trötter igår. Helt otroligt att jag tog mig igenom en hel film. Såg Drag me to hell, seriöst det kan ju inte vara en skräckfilm?? Den var inte seriös för fem öre och hade så löjliga scener och repliker. Tyckte att den var mer som en komedi.. Och inte någon bra komedi tyvärr! :S

Trodde iallafall inte att jag skulle kunna sova ordentligt inatt men jag däckade i stort sätt så fort jag hade lagt mig ner. Ganska skönt när det är så. Slipper ligga och grubbla och fundera på en massa saker som bara gör att det blir ännu svårare att somna.

Ringde hjärtat när jag vaknade och sa godmorgon. Var bara tvungen! Haha, ringde honom igår kväll med och sa godnatt. Visst är vi söta?! :P Älskar honom så mycket och detta är första gången som vi verkligen är ifrån varandra. Nyttigt att få sakna varandra ordentligt ibland.

Idag ska vi nog ut och åka bil lite. Peter vill visa mig lite små saker och jag är ju självklart på. Jag vill se så mycket som möjligt och få fotografera så mycket som möjligt med! Ska bli jätte skoj. Men först måste Peter vakna och sedan måste jag typ äta något. Min mage skriker efter mat! Kanske skulle ta och duscha med... hmm?

Hoppas ni alla får en underbar dag. Ska se fall jag kanske har lite bilder att lägga upp här sedan! :D

I Kalmar hos Peter

Ja så idag åkte jag iväg då!
Gick upp halv sju och fixade iordning det sista i min väska. Var utanför dörren 10 över åtta och kom fram till centralen tjugo i nio. Gillar att ha gott om tid och det fick jag. Tittade på den stora tavlan i centralen och hittade mitt tåg med engång.

Gick till pressbyrån och köpte en dricka och sedan gick jag och satte mig på tåget. Fick sitta själv hela vägen från borås till kalmar. Underbart!
Satt och lyssnade på musik och läste bok fram till borås sedan började jag titta film. Såg på The boat that rocked... Vilken film!!

Jag både skrattade och nästan grät ett par gånger under filmen. Lätt en av de bättre filmerna det här året.  Ska se filmen med hjärtet när jag kommer hem med. Han måste ju få se den!

När filmen var slut så var klockan halv ett och det var inte jätte lång tid kvar tills jag var framme.. Äntligen! Att åka tåg kan vara rätt så tråkigt. Fast för mig är det istället rena sömnpillret. Jag sitter och gäspar och kan verkligen inte sluta. Och jag blir ju tyvärr inte piggare av att gå av tåget heller. Så jag har varit super hängig hela dagen. Blir en bättre dag imorgon istället.

Peter stog iallafall och väntade på mig när jag kom av tåget. Gick och lämnade mina väskor i hans bil sedan var jag bara tvungen att ta något att äta. Det blev donken, det var det som fanns närmast till hands! Efter maten traskade vi runt lite i "Stora" kalmar. Peter köpte GH5 som vi sedan spelade när vi kom hem till honom.

Blev ganska besviken. Var riktigt segt och sjukt dålig musik på dom första lvl:arna.. Vi orkade inte spela mer av det utan spelade istället GH- Metallica! Det måste ju vi köpa sedan, skit skoj! Efter det drog vi och handlade lite och sedan käkade vi middag.

Nu sitter jag här med min dator och Peter sitter vid sin. Han hade lovat en tjej-kompis att hjälpa henne på WOW. Nemas då fick ju jag lite tid över att blogga! Blev en snabb sammanfattning av dagen. Jag är på tok för trötter för att skriva mer djupgående om dagen!

Har ju mest suttit på mitt arsle och åkt tåg! :P Men imorgon ska vi hitta på lite saker. Jag vill klappa kossor!!! Och kameran ska såklart med. Måste ju ta lite kort. Min kamera har bara legat i hyllan där hemma och dammat. Har inte fotat på hundra år känns det som. Dags nu, det underbara höstvädret är ju här!

NU har han kommit hem!

Åh vad jag har längtat efter mitt hjärta. Fått skiljas åt tre gånger idag ju! Imorse, efter lunch och sedan när jag skulle åka hem ifrån stan. Han stannade ju kvar för han skulle träffa en kompis på stan och bara tjöta.

Nu har han iallafall kommit hem så nu ska vi mysa ner oss i soffan och äta lite kvällsmat sedan blir det bums i säng. Imorgon ska jag skriva packningslista, ladda kamerabatteri och fixa med filmer till min psp och kanske ha några på laptopen med.

Sedan ska jag nog städa med imorgon för annars kommer det nog se likadant ut när jag kommer hem och det vill jag inte! *hint hint* haha..

Nej nog med datorsittande för dagen nu ska jag mysa med mitt hjärta!

Godnatt på er!

Min fina rökelsehållare

Äntligen har jag en hel här hemma. Den kommer ochså att invigas imorgon skulle jag tippa på. Finns det något underbarare än rökelser, doftljus och aromalampor? Älskar sådant! Rökelser är favorit nummer ett här hemma. Hjärtat har ju astma men klarar av rökelserna. Doftljus har vi inte prövat ännu men vi har vaniljljus som står i hallen. Får testa dom nu under vintern som kommer!


Hallen fick sig ett litet lyft!


Tycker det gjorde jätte stor skillnad. Är det bara jag eller stämmer det? Blev världens mega lyft!

You and me. ♥

En riktigt charmig kopp och ett sött fat.. Min nya favorit i köksskåpet! Invigs nog med lite gott morgonte imorgon skulle jag tippa på!

Kokboken!

Kostade mig bara 25kr denna bok. Var ju bara tvungen att köpa den. Finns en mängd roliga recept i den och en massa roliga små historier och bilder!

Några bilder från framsidan och även från insidan av boken! Underbara illustrationer i den är det ochså!


Trött i huvudet och trött i fötterna

Idag gick jag upp med tuppen kändes det som. Det hade precis börjat skymma lite på himlen när jag steg ur sängen och bestämde mig för att sätta mig vid datorn.

Ute i vardagsrummet möts jag av helgens stök som jag fortfarande inte lyckats städa undan och på soffan ligger hjärtat med huvudet under filten. Tror inte han var vidare pigg när hans klocka ringde eftersom han slutade på soffan. Men iväg till jobbet kom han till sist och jag fortsatte att slösurfa så som jag alltid gör precis när jag vaknat.

Det fick bli ett samtal till sjukhuset med så att jag fick ändrat det här med Laxabonet. Det går verkligen inte att dricka den smörjan utan att få upp det igen. Iallafall inte om du heter Hayley.

Halv nio plingade det på dörren och det var vaktmästaren som kom. Idag var den stora dagen, idag fick vi våran söta bänkdiskmaskin inkopplad och det gick på bara fem minuter. Har fortfarande inte vågat använda den men snart så!

När det var gjort så hade jag inte vidare mycket att göra. Men jag och hjärtat hade bestämt att vi skulle äta lunch tillsammans för första gången på evigheter (det är ju så extremt jobbigt att säga hejdå till varandra på stan). Det fick bli kina-mat efter lite fjäskande och valpögon ifrån mig. Var hur gott som helst. Hjärtat gick tillbaka till jobbet kvart i ett och jag satt kvar och läste min bok. Klockan ett skulle jag möta upp med Pernilla.

Sedan har det bara varit en massa promenerande hela dagen. Från klockan ett till sex var jag i stan. Tur att jag tog på mig bekväma skor. Och lite saker fick jag allt inhandlat. Spenderade alla mina pengar på present kortat som var till Lagerhaus. Det blev en söt tekopp med matchande fat och en häftig ram som man kan skriva med kritor på. Kan ta kort på det strax (om jag inte glömmer).

Köpte även några vackra plast(?) blommor som jag ska dekorera hallen med. Har ju en vit vas där som just nu har en väldigt somrig blomma i sig. Tänkte ha för de olika årstiderna. Så det blev mycket rött och oranget.. Riktigt höstliga färger vill säga!

Gick även till indiska och köpte en ny rökelsehållare eller vad man nu kallar dom. Köpte en precis likadan för någon vecka sedan men lyckades tappa påsen på vägen hem och när jag kom hem och packade upp den så var den i en miljon bitar. Buddah figuren var iofs intakt så jag fick iallafall en liten extra prydnadsak!

Sedan hittade jag en bokrea och köpte en superhäftig kokbok som jag bara måste fotografera! Så roliga recept och jag tror nog att jag kommer ha mycket kul med den om och när jag använder den. Tror mina systersöner skulle tycka den var hur rolig som helst med! Och även en viss Jenny!

Nu blev det ännu engång ett jätte långt inlägg men det skiter jag i! Tycker det är så roligt att skriva igen, fått tillbaka lusten. Önska bara hjärtat kunde komma hem nu så jag slapp att vara ensam. Snart dags för sängen ju!! Bara imorgon kvar sedan åker jag iväg till Kalmar! Läskigt med tåg ju!! :P

Min söndag (och lite till?)

Hade tänkt få in lite om söndagen i förra inlägget med. Och jag fick faktiskt för mig att jag hade skrivit om det.. Gick in på min blogg nu och läste inlägget och märkte att jag inte alls skrev om det..
Är jag trötter eller? Svar ja!

Kunde ju inte sova inatt och tydligen kunde inte heller hjärtat det så snart är det sängen som gäller.

Men våran söndag var minst lika mysigt som lördagen. Visst vi var lite sega. Och okej jag hade riktigt ont i huvudet efter lördagens bravader! Men vafan det var bättre att ha det så än att hålla på att spy och grejer! Så vi tog det riktigt lugnt..

Vid två tiden så skrek det vackra vädret på oss och tyckte att vi skulle gå ut (um jag tvingade både mig själv och hjärtat att gå ut). Det var jätte skönt att vara ute. Luften var frisk men fortfarande ganska varm så man frös inte. Vi traskade inåt biskopsgården men på något vänster hamnade vi i något villa område som sedan visade sig ligga i närheten av Eketrägatan så det blev att vi faktiskt hade traskat inåt stan.. Nåja det var hur mysigt som helst och jag njöt till hundra procent.

Det har känts som jag varit så kär dom här senaste veckorna. Något i vårat förhållande har ändrats. Och då menar jag verkligen inte att det varit dåligt innan. Jag tror nog aldrig att vi har haft det dåligt och jobbigt tillsammans. Men nu igår så kände jag mig sådär superkär. Nästan så kär att jag hade lust att skrika ut det till hela världen att denna man älskar jag mer än något annat på denna jord. Men ja, allt känns bara så bra och rätt för tillfället.

För varje dag som går så älskar jag honom bara mer och mer.. är det än möjligt tänker ju jag då? Kan jag älska denna människa mer än vad jag redan gör? Jag vet inte men mitt hjärta har tydligen mer att ge. Underbar är det i vilket fall som helst.

Så igår gick jag där och nöp lite extra på honom, kramades lite extra hårt och pussade honom en massa. Det är otroligt hur förälskad man faktiskt kan vara. Och detta är efter 3år tillsammans och 1 år som gifta! Inte fan svalnar känslorna här inte! Det är exakta motsatsen, dom blir bara allt starkare.

Jag måste nog säga att det är tack vare alla i min omgivning. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så många vänner som jag just nu har. Och jo visst jag kan räkna dom alla på båda mina händer och många av er tänker säkert "ja men det är ju inte många vänner". Men det är det ju visst. För innan hade jag typ en, max två vänner. Och då blev det inte heller att jag träffade dessa vänner vidare ofta.

Nu har jag flera stycken och det går oftast inte mer än 3 - 5 dagar utan att vi ses eller pratas vid! Imorgon ska jag in till stan och umgås med goa Pernilla. Och henne såg jag senaste i lördags! Fick ju presentkort av henne så imorgon tänkte jag spendera dessa! Det kan bli skoj!

Och på onsdag hoppas jag att jag, hjärtat, Jenny och Andreas kan ses och gå på bio.. För vi ville ju göra det i söndags men det blev lite stressat. Jenny och Andreas somnade ju hemma och jag och hjärtat var ute på promenad. Plus dom ville gå på en visning som var vid sex och då stog vi och gjorde middag.. haha så det kan gå. så jag hoppas att vi kan gå på onsdag.

Torsdag åker ju jag iväg till Kalmar och är borta över helgen! Det ska bli riktigt skoj, hoppas jag får fint väder och det finns mycket att fotografera! Kanske kan tvinga Peter att hitta kossor till mig.. Har ju inte klappat kossor sedan jag var skit liten.. SÅ kan vi ju inte ha det!!

Och nu märkte jag att detta inlägg rände iväg totalt.. Så kan det gå när man älskar att skriva och för engångs skull har något att dela med sig av! Hoppas läsningen inte var allt för tråkig, höhö!

Nyvecka

Och jag har knappt bloggat nånting alls denna helg. Anledningen är ju då att vi haft fullt upp. Helgen var hur lyckad som helst, till och med söndagen.

Fixade och donade hela lördagen innan alla kom. Det blev att plocka undan disk och dammsuga lite smått. Göra tårta samtidigt som vi gjorde middag till oss och ställa fram glas, tallrikar, chips och kakor.

Dom första som kom var Jenny och Andreas.. Jenny måste ju vara först ;). Dom hade med sig sju miljoner kassar med olika drickor och grejer... UT PÅ BALKONGEN sa jag.. haha.. Ja alltså med påsarna för i kylen fanns ingen plats. Kort efter att Jenny och Andreas hade kommit så ringde Pernilla så jag och Jenny gick ner till hållplatsen och mötte upp henne.

Jenny drog på sig mina stövlar av någon anledning (som var sju nummer för små ochså) och hoppade runt i dom påvägen ner till hållplatsen. Fint Jenny, bästa första intrycket på min gymnasievän.. LOL!! Men Pernilla tyckte ändå om dig Jenny ;) liksom går det att tycka något annat? Skulle inte tro det!

Väl hemma i lägenheten igen så plingade det på dörren igen, Linda och Boz hade hittat hem till oss! Så då var det mer kramar, skratt och presenter.

Fick en fin broderinsmoj av Linda och Boz med ett jätte "fint" ordspråk(?) på.. "Regelbunden avföring är bästa huvudkudden". Vackert va? Ska ge mig på att sy den det är ju trotts allt "bara" korsstygn. Av Pernilla fick vi två pressentkort till Indiska och Lagerhaus och även biobiljetter. Så söt!

Jenny och Andreas var ju och firade hjärtat förra helgen och då fick han en rakaparat av dom.. :) Och av mig och mamma fick han en klocka för det hade han ochså önskat sig!

Nog om presenterna. Vi satt och tjötade en massa, lyssnade på musik på spotify, käkade tårta och drack lite. Stämningen var på topp.. Efter nio nån gång blev det dags för utgång. Det blev goldendays både billigt och helt okej faktiskt. Första gången jag var där. Inte den bästa musiken som spelades men vafan sällskapet var ju det som räknades! Och bättre grupp kunde vi inte bli. Slagge mötte upp oss på krogen ochså var gänget fullbodat eller hur man uttrycker sig!

Jag var smart nog och fick med mig kameran, men så många bilder blev det ju inte. Och hälften går inte att använda. Men det spelar ingen roll dom kommer upp här ändå!

Andreas, lika seriös som alltid! ;)

Pernilla, synd den bilden blev så suddig :/.

Slagge och hjärtat mitt upp i en diskussion..

Ehm, jag. Ubersuddig bild men vad ska man säga dom är tagna på krogen! :P

Jenny och Linda, systrarna! :)

Andreas once again!

Boz och Jenny (uber-nyktra) på dansgolvet.. höhö.

 

Det var som sagt en mycket lyckad kväll med mycket skratt och massa dans faktiskt. Lite efter 12 så fick jag små ont i magen så då var det dags att röra sig hemåt. Tyckte iofs att det var en bra tid att åka hem. Man kom inte hem allt för sent och man slapp att knöka sig på en vagn som var uberfull med fulla människor. Nu var den istället bara halv-full! :P Tack till er alla som gjorde denna kväll speciell!

Fest ikväll då!

Ännu en helg med tårta och vänner här hemma. Kan det bli bättre?! Jodå utång sedan med!
Så idag har jag lite småsaker att göra. Tårtan lämnade jag ju såklart tills idag, ville inte att den skulle stå i kylen över natten och bli urglig. Ska diska det sista vi använde för middagen igår och sedan tänkte jag dra en snabbis med dammsugaren här i lägenheten. Mer än så behövs inte göras! Najs!

Hjärtat mitt ligger fortfarande och gottar sig i sängen, men snart måste han upp. Jag tänkte inte göra allt denna helgen igen. Nej nej den här gången får han allt dra runt med dammsugaren han med! När allt det är klart så ska jag ta mig en dusch och fixa med mitt hår som inte riktigt vill sammarbeta för tillfället. Vet inte vad det är med det men det blir ju allt svårare att göra saker med det nu när det är så långt.

Ska jag klippa det?

Njae jag tror nog inte det. Jag vågar inte. Har haft så kort hår förut och visst jag trivdes i det men jag kunde inte riktigt få bort det från ansiktet så som jag kan göra med mitt långa hår! Tror nog det stannar ett tag till.

Nu ska jag gå och hoppa på hjärtat så han kommer upp! Ha en underbar dag!

Konsten att bara vara!

Sitter här i min säng med laptopen i knät. I lurarna spelas det just nu musik från en geishas memoarer. Vilken otroligt vacker musik. Har även musik ifrån house of flying daggers och Crouching tiger hidden dragon. Filmer med otroligt gripande och vacker musik.

Vid min sida ligger min älskade och sover så gott. Jag sitter här och bara njuter och lyssnar på hans andetag. Tänk om man kunde lägga sig ner så lätt som han gör och bara sova. Mjo för det är just nu det som jag har så svårt för, att just sova. Speciellt på natten.

Jag vet inte riktigt varför och ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte vidare mycket just nu. Jag har ändå ingen sysselsättning och är inte tvingad att gå upp innan solen gått upp.

Nej jag tänker bara vara och njuta av stunden. Njuta av stillheten, nattens ljud och hjärtats andetag. Att bara vara är något som vi människor glömmer av att göra. I den stressiga vardagen med en massa måsten hit och dit så kan det nog vara riktigt svårt att bara stanna upp och vara. Jag har ju lyxen att kunna göra detta. Jag har inga måsten på gott och ont.

Men i mina ögon är det nyttigt och bra för själen att just bara vara. Att ta vara på de små stunder då man sitter och kanske bara filosoferar, tänker på just det saker som ploppar in i huvudet och låter stressen rinna av som vatten på en fågels fjädrar.

Jag fick lära mig detta av min mamma då hon var väldigt cancer sjuk, hon är helt frisk nu. Men under sjukdomstiden så tog min mamma vara på alla dessa små saker. Varje dag hade hon nya små saker som hon letade efter för att pigga upp dagen.

Jag kommer ihåg engång när hon ringde mig och lät alldeles glad för engångs skull. För min mamma hade det inte lätt under sin cancer tid med cellgifter och smärta. Men hon ringde mig iallafall och lätt jätte glad för hon hade sätt en blomma som mot alla odds vuxit igenom asfalten och slagit ut sina kronblad och badat i solens ljus. Denna blomma hade börjat växa på det mest oväntade stället och just denna blomma fick min mamma att stanna upp och bara ta vara på stunden.

Och i min mammas ögon tror jag nog att denna blomma symboliserade styrka, man kan klara sig emot alla odds. Och ta mig fan min mamma gjorde det och är nu helt cancerfri denna dag.

Så med allt detta vill jag väl bara säga och kanske påminna er om att ta vara på dagen och de små stunderna. Stanna upp och försök att bara vara, jorden går inte under om ni gör det ser ni!

Otroligt vackert

Lite mer musik från House of flying daggers. En mycket vacker film med otroligt vacker musik! Lyssna och njut!


Orgasm för öronen?

Jag tycker då det! :) Otroligt vackert och avslappnande och bara alldeles alldeles underbart!


Musiken för dagen

Med tanke på mitt huvud så är det ingen dunka-dunka musik som gäller idag. Nej idag är jag totalt insnöad på asiatisk musik. En av mina favoriter är en sång från House of flying daggers, en mycket vacker kinesisk film. Hon är blind och jobbar på ett.. um ja horhus av det finare slaget så att säga och framträder för en berusad man. Han sjunger tyvärr med nu på det här klippet men musiken finns ju på spotify med!


Mycket vackert tycker jag! Älskar instrumenten och musiken är mjuk och avslappnande tycker jag!

Idag är en ny dag

Och jag kämpar vidare. Känner mig lite bättre från gårdagen känslomässigt. Men nu har istället ett härligt migränanfall infunnit sig. Började lite smått igår under eftermiddagen och blåste upp som fan sedan på kvällen.

Tog två huvudvärkstabletter och gick och la mig. Hoppades att det skulle vara över tills idag för oftast är ju sömn den bästa medicinen. Den hade tyvärr inte försvunnit utan bara flyttat sig till vänster sida. Fel sida som jag alltid säger för jag ligger alltid på höger. Underlättar att ha ont på högersida av huvudet då för man kan gräva ner sig i kudden ordentligt.

Planerade att sova resten av dagen för att försöka bli av med värken men i mitt fall så blir det oftast värre när jag ligger ner allt för länge. Så det var bara att masa sig ur sängen, fixa nått att äta och dricka mängder!

Så nu sitter jag här ännu engång och tittar igenom annonser på ams.se. Hittat ett par och har nu skickat iväg lite mail. Väntar bara på nästa "slag i ansiktet" fast vem vet jag kanske har turen med mig?! Vill inte hoppas och tänker inte hoppas. Det får vara och bli som det blir.

Krystat blogginlägg

God eftermiddag får jag väl säga.
Har verkligen ingenting vettigt att dela med mig av. Känns som livet just nu är ett stort svart hål. Allt är liksom skit trist och varje dag är den samma.

Jag vaknar, sätter mig vid datorn, läser lite ditten och datten, går på dass och sedan sitter jag här igen och har ingenting för mig. Hur skoj låter det på en skala mellan ett och tio?

Jag skulle tippa på minus tusen.

Fick ännu ett nej idag med, sökte ju ett städjobb men tydligen så var positionen tillsatt nu. Varför i hela helvetet ska dom vänta i flera veckor innan dom skickar iväg att dom inte valt dig? Jag blir så trött. Sitter och väntar på ett mail och hoppas och sedan blir det som ett stort slag i ansiktet när man öppnar mailet och läser "tack för ditt visade intresse men positionen är tillsatt och nu anställer vi inga fler mvh vem det nu var ifrån" varför inte bara skriva "tack men nejtack dra åt helvete" för det är så det känns..

Frustrerande och irriterande är vad det är! Men man får ju inte ge upp, det är vad jag får höra hela tiden.

Ja men det är ju inte heller det lättaste eller hur!? Efter ett antal nej och mail som inte heller blir besvarade så känner man sig ganska värdelös och har ingen lust att skicka iväg fler ansökningar. För man blottar sig varje gång man gör det. Jo det är sant det är så det känns, man visar att man vågar och ställer sig lite på styva linan. Men varje gång man gör det så blir man nerputtad och nedslagen. För jag är inte tillräckligt bra, har inte tillräckligt med erfarenhet..

MEN GE MIG LITE ERFARENHET DÅ!?

Är piss på dig palla mer!

Sista ikväll..

För er som inte vet vart dessa kommer ifrån så är det Final Fantasy! Vet dock inte i vilket tycker bara dom är söta! Var rolig att pärla ihop!


Its-e meee, Marioooo!


Japp jag gillar Naruto

Var bara tvungen att göra en sådan här. Fast jag önska jag hade haft en större rund pärlplatta. Blev lite tajt att göra den på sådan liten yta. Fast ful blev den inte, var bara ett jävla pill att få allt jämt!


Frukter ska väl vara söta... right?

Mina söta frukter, ett äpple och ett körsbär (tomat som hjärtat trodde det var). Vet inte vilket jag tycker den är mest lik. Spelar iofs ingen roll. Söt är den så jag är nöjd! :D


Lumas ^_^

Sötaste grejer som någonsin existerat i ett Mario spel enligt mig. Jag blev helt förälskad och tjötade på hjärtat att jag ville ha en. Precis så som jag gör med kossor (yepp är totalt besatt i kossor, hmm att jag inte pärlat en kossa ännu är ju lite otroligt. Det får bli nästa projekt). Fick bli näst bästa iallafall, ska göra några i andra färger med. Fast som det är nu så tryter färgerna lite.


Söt skev grej...

Suddig sak, försökte göra en sushi bit med stora söta ögon. Men tyckte inte det blev vidare snyggt. Och precis när jag skulle visa den för hjärtat så slant jag och släppte ner plattan i bordet vilket resulterade i att alla pärlor flög åt alla möjliga håll.

Så det blev en skev söt sak med en liten mun istället. Vad ska jag säga, alla kan ju inte bli bra eller hur! ;)


Jäävlar min rygg klagar

Men så går det när man sitter och pärlar hela dagen! Jag började runt... ah fan vad var klockan?! Två kanske? Och nu har jag pärlat klart för dagen. Känner att min rygg behöver vila och vissa av mina färger börjar även ta slut! Produktiv har jag iallafall varit!!

Panduro nästa antar jag, snart iallafall.

Så här ser min pärl låda ut.. Köpte den på Classe för en billig peng! Man får ju inte vara dum! Och fan så mycket bättre än jävla glöggmuggar som man inte får ner händerna i! ^^


Behöver mer svart, lila, ljusgrönt, rosa och lite andra färger som kan vara bra att ha. Måste införskaffa mig en ljusgrön som inte är MINTGRÖN ochså. Avskyr verkligen färgen och det skär sig som faen med den snygga mörka gröna!


Wow bokat en resa

Det ni, fegisen Hayley ska ut och åka tåg själv.
Ja alltså när det gäller tåg så är jag super feg. Ni ska höra mig när jag och hjärtat åker till Falun och vi har typ fem byten. Men jag slipper byten helt och hållet nu.. Det är SJ, kust till kust tåg. Underbart!

Mer om detta när det närmar sig. Ska hälsa på en polare iaf..

NU ska jag rensa mitt datorbord så jag kan få plats med mina pärlor och lite annat. Ska göra mitt datorbord till en pärlhörna med..

haha höll på att skriva pärlhöna.. Grattis

Fredag

Och jag är helt död av någon anledning. Otroligt nog (jag är den mest lätt väckta människan på denna jord) så vaknade jag inte äns när hjärtats 3(!!) alarmklockor satte igång imorse. Jag tror jag öppnade ett öga typ men somnade om. Har inte vidare mycket minne av det.
Sedan vaknade jag när hjärtat pussade mig på pannan och sa "jag älskar dig ha en bra dag". Haha jag blev så paff trodde ju inte äns att han hade gått upp ännu.

Kan iofs gissa på att det är den underbara lingon-veckan som orsakar denna trötthet. Har ju "normala" sådana nu och jisses vad jag inte är van vid det.
Men nu ska jag inte blogga mer om mina veckor osv.. haha inget intressant att läsa om ju.

Gårdagen blev i vilket fall som helst jätte lyckat. Ska ta några bilder och lägga upp snart i bloggen. Hjärtat tyckte jätte mycket om sin lilla överraskning som han fick. Han fick i stort sätt bara ta av sig sina skor och sedan fick han sätta igång med det jag hade planerat. Ville ju inte att han skulle traska runt i lägenheten och se saker... haha.

Idag blir det att ta det lugnt. Skulle åkt ut till Lövgärdet för att hälsa på mamma på jobbet. Men jag orkar verkligen inte. Sa det redan till henne igår kväll att jag är helt manglad och att det inte blir skoj. Så det blir att stanna hemma, kanske pärla lite. Sedan ska jag se om jag inte kan möta hjärtat på vägen hem. Handla saker för morgondagen.

Jenny, Andreas och mamma kommer hit imorgon. Ska ha ett litet mini-kalas till hjärtat med tårta och kaffe/saft. Eftersom mamma inte ska vara med nästa helg då det är för vännerna så tänkte jag att helgen blir ju bra. Och Jenny vill så gärna träffa min mamma så då blev det perfekt att dom kommer med.

Jag är nästan lite nervös. Haha, jag älskar Jenny så mycket. Känns nästan som samma nervositet man får då man ska pressentera den nya pojkvännen till päronen.. HAHA Det är lite illa faktiskt men så mycket tycker jag och Jenny och jag vill att HELA VÄLRDEN ska tycka om henne!

Det regnar...

MASSOR!!

Stackars hjärtat är på väg hem nu och himlen bestämde sig för att öppna sig totalt. När jag var ute och inhandlade småsakerna till min överraskning så stog bara öppningen på glänt..

Har iallafall lagt fram torra kläder åt stackarn så han kan byta om med engång. Sedan tror jag nog han kommer glömma regnet och skratta åt det jag gjort iordning till honom här hemma. Vill inte avslöja allt för mycket ifall han är sneaky och är inne på min blogg via sin telefon.

Tror iallafall att han kommer att bli glad för det jag har gjort. Kändes viktigt att han skulle få något speciellt på sin dag. Vi ska ju iofs fira honom på lördag lite smått med tårta och sedan helgen där efter så kommer det lite vänner ochså ska vi fira bröllopstjofräset och även ha en väldigt sen inflyttningsfest. Bättre sent än aldrig eller hur?!

Vi får se om han tycker det är roligt, jag hade i vilket fall som helst väldigt roligt när jag fixade iordning allt här hemma för just överraskningen.

Nu är han snart här hemma han sa att han skulle strax gå av spårvagnen så jag tänkte ställa mig i hallen och vänta på honom. Ge honom lite instruktioner och sedan får han fixa själv.

Efter det blir det VÅFFLOR VÅFFLOR VÅÅÅÅFFLOR, har längtat hela dagen! Min mage säger kurr kurr kurr. Så jag tror den har längtat med!

3 september

En väldigt speciell dag. Idag fyller min älskade man år. Hela 26år blir han. Så idag ska jag göra lite saker här hemma. Blir en liten överraskning till honom när han kommer hem. Måste bara till backaplan och införskaffa den! Sedan ska vi äta födelsedagsmiddag. Hjärtat beställde vofflor. Lätt att ordna ju!


Ont på insidan

Hel konstig känsla och jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Ska jag oroa mig? Inte bry mig? Eller helt enkelt avvakta?.. Får se hur det går resten av dagen. Just nu bränner det så det är nog ingen jätte fara. Skulle det dock bli mycket värre så får jag väl ringa sjukvårds upplysningen eller nått. Dom brukar ju vara jätte bra på att svara på äns frågor då man är orolig.

Är iallafall mega trött, inte kunnat sova inatt. Vet inte varför men det är ju sådant som händer ibland. Idag ska jag in till stan och inhandla min älsklings födelsedags present. Hoppas den finns bara! Ska möta mamma för hon ska ju vara med på ett hörn där!

Ska även möta upp en snubbe på stan som ska köpa min ritplatta. Äntligen! Får dock se om det blir av. Var ju jätte många som ville köpa den men alla backade ur när man nästan bestämt osv. Känns skönt att sälja den till någon som finns i Göteborg med. Jobbigt att skicka och kolla upp frakt osv.

Visst är mina inlägg intressanta för tillfället. Har verkligen ingenting vettigt att dela med mig så jag ventilerar bara lite. Nu ska jag nog gå ut i köket och ta en värktablett och en smoothie. Underbart sätt att starta dagen på, ja alltså smoothien inte värktabletten!

Hösten är på god väg

Idag är det 1 september. Första dagen i höstmånaden och oj vad jag har längtat. Jag absolut älskar hösten. Istället för att klaga på att sommaren är över försök se det vackra och positiva i hösten?

Jag har suttit och läst mina vanliga bloggar och mer än hälften av dom har idag klagat över att det närmar sig hösten. Jo visst kan jag hålla med om att sommaren blev lite kort och det mesta regnade faktiskt bort. Men det är ju inte sista sommaren.. Det kommer en sommar nästa år igen.

Nu är det höstens tur. Hösten är ju fin. Bladen börjar skifta i alla möjliga färger. Det blir dags att dra på sig lite mer kläder och halsdukar. Luften blir kyligare och dagarna blir kortare. Denna årstid är ljusens årstid (vintern med) men det är något extra mysigt med hösten. Krypa ner i soffan med en film och gosiga mjukis kläder och tända lite ljus.

Luften blir friskare och när man är ute blir man lite smått rosig om kinderna och näsan. Sådana saker kan jag längta efter. Att huttra lite när jag är ute och verkligen njuta när jag tar första steget innan för dörren när jag är hemma.

Att göra sig själv en god kopp te och läsa en bok medans man hör hur det blåser och regnar lite smått utanför. Det är hösten för mig och något mysigt.

Så sluta klaga och försök se lite positiva saker med de olika årstiderna, men inte bara med det utan med saker i livet. Att försöka vända något negativt till ett positiv är inte alltid det lättaste men när man klarar det känns allt så mycket lättare!

Ta vara på livet och ta vara på de små sakerna som spelar någon roll i livet. Dessa småsaker kan göra mer för er i livet än ni anar!

Goggy i mössan

Ja det var jag minst sagt igår!
Åkte till sjukan lite efter nio och mötte upp Andreas. Stackars Jenny hade blivit jätte sjuk över natten och kunde inte komma. Hon kändes sig mega hemskt men herre gud sånt händer. Och inte trodde jag att min bästa kompis kille skulle ställa upp..

Undersökningen är ju inte direkt den mest trevligaste upplevelsen så att säga. Men han satt där vid min sida och höll mig i handen. Sedan tuppade jag av för jag fick så jävla mycket lugnande medel. Det gjorde ju så satans ont. Men nu har dom tagit bort (nästan) hela polypen som satt i min tarm.
Tyvärr måste jag tillbaka om två månader för då ska dom ta bort resten.

Sedan fick jag även veta att det är väldigt ovanligt för människor i min ålder att få såpass stora polyper i tarmen så doktorn satte upp mig på en övervakningslista.

Jo ser ni en polyp är nämligen en slags tumör, en godartad sådan men detta gör att jag löper större risk till att få cancer. Så dom vill ha koll på mig. Antar att detta betyder några undersökningar per år. Det kan jag nog stå ut med, hellre det än cancer iallafall.

Känns både skönt och tungt dock för igår åkte jag till sjukhuset med mentaliteten att yes nu kommer den här mardrömmen att vara över. Okej inte helt och hållet, ville inte riktigt ropa hej förrens allt får grönt ljus. Var nog en bra ide eftersom mardrömmen inte alls är över. Men det känns skönt att dom tar allt på allvar och nu får vi hoppas att jag inte får några fler sådana saker i min tarm.

Nu tänkte jag ta mig lite frukost. Åt inte vidare mycket igår bara lite soppa och popcorn! Men idag ska jag unna mig. Ska göra en god smoothie och ett par skinksmörgåsar. Sedan ska jag dricka, dricka, dricka, dricka! För uttorkad är jag från gårdagen!

RSS 2.0