Åh vad jag älskar när spel dör och man inte hunnit spara!

Så jag satt och spelade spore i ett antal timmar igår. Tog mig vidare till rymdbiten och när jag sitter och fixar fram mitt rymdskepp så väljer spelet att ta livet av sig. UNDERBART! Spor har nämligen ingen autosave utan man måste spara då och då.. Äns skapelser sparas i ett litet bibliotek men inte nått av äns framsteg sparas.

Det hela sluta med att jag bara stängde av datorn och satte mig i vardagsrummet och tittade tv.. Jag var inte en happy camper efter det. Men det är sånt som händer. Förstår bara inte varför det inte finns någon Autosave!! Hur kan man skapa ett spel och glömma av en sådan viktig grej!?

Men nu är det en ny vecka och solen strålar. Jag vet dock inte vad jag ska hitta på så nu har jag slängt iväg 4 sms till fyra olika personer och frågat fall dom vill hitta på nått.. Tror dock inte det blir något "hitta på" idag. Så jag kommer säkerligen att bara sitta hemma hela dagen, lyssna på musik och sega.. Leta lite jobb med för nu är jag fan så trött på att sitta hemma..

Fine jag ska börja plugga igen till hösten, men landar jag ett jobb så tar jag ju sjävklart det! Chanserna är dock inte vidare stora. Så jävla tröttsamt!

Vann över min käraste

Kom på att jag aldrig spelat Empire Earth 2 förut.. Har ju bara spelat Age of empire serien. (Tycker dock inte om spelen vidare mycket) Och tyvärr var det samma med Empire Earth 2. Jag vet inte riktigt varför jag inte gillar det men det var lite för slött.

Hjärtat påpekade dock att det går att snabba på grejerna och få saker och ting snabbare. Fast jag vet inte om det skulle hjälpa. Vi spelade i alla fall igenom 15 epoker igår, tog väl 2 timmar. Roligaste var ju ändå när jag vann. HAHA! Det var lite gött så.

Idag blir det inte mycket spelande för idag ska vi spela lite biljard med några vänner. Ska bli skit skoj. Lär skynda mig nu och tvätta håret ska ju mötas runt ett tiden. Mitt hår ser ut som ett fågelbo, fattar inte vad jag pysslar med när jag sover..

Hoppas alla har haft en underbar helg. Min har varit uber-bra. Spela is the shit! ;)

Ultra mega speldag!

Ja jävlar, idag har det spelats. Jag och hjärtat har suttit och spelat Spore på varsin dator i sådär 6 timmar. Sedan kom vi på att det kanske var en god ide att äta något.. Så det bar av till Backaplan och BK!Nu sitter vi här igen och ska strax spela lite Empire Earth 2.. Om jag nu får det installerat på min dator. Annars fortsätter vi nog att spela Spore!!


Hemma!! Och i min inbox låg ett MVG!

Tittade precis mina mail och där låt ett mail ifrån min svenskalärare.. Hon har redan läst min bokanalys och satt betyg på den.. MVG!!!! HAHA!

Hon tyckte även att jag skulle komplettera min hemtenta för då har jag chans på ett MVG i kursen. Känns väldigt lockande men jag vet fan inte vad jag ska ändra.. :S

Tyckte min hemtenta var super bra äna va. Så nu sitter jag här med min hemtenta öppnad i word och försöker klura på hur jag ska kunna göra den annorlunda..

Typiskt, jag som trodde jag var klar för denna terminen. Men ett MVG lockar ju verkligen.

Bokanalysen är iväg skickad!!

Åååh Gud (eller någon annan) vad underbart det känns.
Har precis skickat iväg ett mail till min svensklärare och i det mailet fanns min bokanalys bifogad. Nu är det bara att vänta och se. Det känns bra i alla fall. Men jag hade aldrig klarat detta utan mammas hjälp. Jag hade ju ingen som jag kunde bolla idéer med men mamma ställde upp fastän att vi båda fick ont i huvudet av dessa satans böcker. Fast nu i efterhand har jag typ börjat tycka om Doktor Glas boken.

Helt otroligt, jag vet!! Jag avled ju nästan när jag satt och läste den boken men nu har jag börjat tycka om den. Gregorius där emot har jag lite svårt för. Det var på tok för mycket ordbajsande i den boken så det kändes lite palla.. Skummade mest igenom den boken eftersom det i stort sätt var samma story i bägge böckerna.

Men nog babblat om det. Jag vill aldrig mer se en uppgift på bokanalyser. Aldrig igen!! Det har varit svårt!

Till något helt annat nu! Det är fredag idag ifall någon hade missat det. Jag har sommarlov och livet leker (nästan). Varit på arbetsförmedlingen en snabbis idag och blivit inskriven. Känns lika positivt som alltid (Not). Det enda som är bra är att jag kommer få en liten inkomst igen vilket känns bra. Sedan när jag får se dessa pengar det är en helt annan femma. Det är trotts allt FK som vi snackar om. Dom ska ju tillverka pengarna och grejer innan vi väl får se dom! Haha!!

Är hemma hos mamma nu och sedan ska jag kanske möta upp hjärtat (om han orkar vill säga). Han är ju inte riktigt 100% ännu. Vi får se.
Nu ska jag vara lite social igen, titta i lite album. Mamma har suttit och satt in bilder från typ 2005 så det är fyra smockfulla album som vi ska titta i. Kan bli skoj. Jag älskar att titta i album..

Later!

Left 4 Dead 2

Jaha så då fastnade jag med att spela då... Ingen middag för oss idag.. Ehm, dumma mig? Sånt som händer antar jag. Får bli mackor istället men det fungerar ju minst lika bra.. Fördelen är at vi har middag för imorgon istället.. Gottans, slipper jag tänka på det! ;)

Men ja, Left 4 dead 2 har jag spelat en massa.. Och det är inte lätt alltså! I alla fall inte sista banan på första campain-mode och jag spelar ändå Easy!! Det kommer ju helt galet mycket zombies, tanks, jokeys, charger, hunters och äckel spottzombies!!! Och samtidigt som allt det händer så ska man hinna att hämta massa dunkar (8st) med bensin för att fylla upp en bil... Går ju sådär lagomt bra!!

Och när man äntligen tror att man kommer klara det och häller i dunk nr. 6 ja då jävlar tar det hus i helvete och det kommer inströmmande zombies från alla håll och kanter hela tiden!! Jag gav upp efter att hela mitt lag dog och vi fick börja om ifrån början på jävla Köpcentrums-banan!!

Någon som haft samma problem?! Eller det kanske helt enkelt bara jag som är kass. Det buggar lagomt trevligt med, underbart!!

Funderat på en sak

Precis kommit hem, varit och handlat lite mat. Satt på spårvagnen nyss (uppenbarligen, gick ju inte hem) och precis brevid mig sitter en tjej och sminkar sig.

Jag känner hur ångesten börjar välla fram när hon tar upp sin mascara och börjar fuppla med sina ögonfransar.. Måste även påpeka att spårvagnen inte är stilla, nej nej vi skramlar fram i rätt god fart. Mentala bilder börjar framkallas och jag ser bara framför mig hur hon petar ut sitt öga med den jävla mascara borsten!

Antingen är man jävligt dum i huvudet eller bara jävligt modig när man sätter igång och sminkar sig i en rörande spårvagn. Menar slutresultatet blir nog en katastrof... Jag tittade dock inte på henne så jag såg inte hur det blev. Kanske blev ett mästerverk vad vet jag!

Sedan måste ni nog tänka som så att dessa tankar kommer ifrån mig... Jag petar ut mina egna ögon när jag står stilla framför en jävla badrumsspegel och sminkar mig. Så jag kanske är helt efter och det kanske är senaste trenden att sminka sig när man åker spårvagn..

Fast när jag tänker efter så är detta inte första gången jag sätt detta men det är första gången jag funderat lite närmare på det..

Jag hade fan inte äns försökt så om jag fått betalt för det.. Min syn är fan så viktig och inte är den den bästa heller. Dumt att förstöra det lilla jag har kvar liksom! ;)

Bara en random tanke denna torsdags-eftermiddag!

The Lake House (Huset vid sjön)

En filmrecension typ? Jag vet inte.

Såg filmen Lake House ganska nyligen. Den med Sandra Bullock och Keanu Reeves. Kärlek och drama inslaget i ett fint litet paket. Egentligen inte riktigt min stil av film eller den smak jag har. Men jag hade blivit nyfiken och jag tog mig igenom den.

Till min stora förvåning så tyckte jag faktiskt om den. Blev inte uttråkad en enda gång och det är rätt ovanligt för mig. Jag är en sådan person som kan tycka att sådana filmer blir lite pinsamma och rent av långtråkiga.The Lake House handlar om Sandra Bullock som spelar en driven men ensam läkare och Keanu Reeves spelar en inte så jätte glad arkitekt. De båda är väl relativt olyckliga men på något sätt börjar de att ha kontakt med varandra genom brevlådan som finns vid huset. Det visar sig snart att de båda bor i samma hus men i olika tidsperioder (hela två år emellan). Snart blommar en vänskap upp som sedan utvecklas till en kärlekshistoria.

Så med detta inlägg, vart vill jag komma? Alltså jag vill inte bara skriva om filmen, fastän att filmen var riktigt bra. Nej nej, det är breven jag vill snacka om. (Vet att det fanns på framsidan av Blogg.se för inte så länge sedan och nej jag härmar inte eller kopierar.) Jag blev totalt förälskad i tanken om att skicka brev till någon. Och med brev menar jag riktiga brev, skrivna på papper med riktig penna!! Det är så jävla synd att denna "konstform" försvunnit.  Kanske inte helt och hållet men det används inte lika ofta. Det är ju så mycket lättare (och snabbare) att slänga iväg ett mail till någon. Du får ju svar oftast med en gång istället för att behöva vänta på brevbäraren och grejer.

Men The lake house gjorde något fint med det.. Oftast fick dom ju faktiskt svar med en gång. Behövde bara vänta vid brevlådan och POFF så var ett brev där. Lite som magisk E-mail typ. Jag fångades dock av den där känslan ni vet som man får när man läser en bok. Man sitter och fingrar lite på pappret, ser orden framför sig och drömmer sig bort. Den känslan får man ju inte dirket när man läser ett mail. Nej det är något magiskt med papper. Jag vet inte vad och jag kanske är ensam om det och rent av helt jävla NUTTS! Men då tar jag det, då är jag väl det!

Jag ska fan börja skriva brev!!!

Sedan vill jag ochså tillägga att ibland kunde filmen vara lite förvirrande för i vissa scener så pratar dom med varandra, fast ändå inte. Jag förstod aldrig det riktigt. Dom satt liksom på exakt samma ställen fast med 2 års mellan rum och snackade med varandra och jag förstod aldrig om dom verkligen pratade med varandra eller om dom pratade genom breven.. Ja ni fattar nu blev jag totalt förvirrad av det jag skrev!! :P

Men mitt betyg blir ändå ganska högt på denna film!


Idag är en slapp-dag

Ja precis som rubriken säger, jag slappar!! Sov fram till halv ett nästan! Hur jävla skönt som helst. Käkade precis lite "frukost" och just nu sitter jag och lyssnar på lite musik.

För en gångs skull lyssnar jag på musik på spotify. Känner mig helt efter med vad som spelas nu, haha! Jag lyssnar ju i stort sätt bara på DI.FM och då är det antingen UK Hardcore eller Psy-trance. Ja jag vet rätt tråkigt av mig. Men det är go musik att ha i bakgrunden när man pluggar eller bara surfar och snackar med folk.

Men nu har jag tagit mig i kragen och sitter just nu och lyssnar på topplistan på Spotify. Slås dock av hur mycket skit det finns!! Jesus, det ena låter värre än det andra. I och för sig så är jag väl inte världens största hip-hop fan och inte heller smöriga ballader och gapande RnB sångare.. Njae! Inte riktig min grej det där.

Coldplay går alltid hem dock. Underbar musik men dom har inte kommit med något nytt nu på ett tag. Lite synd faktiskt. Hoppas dom kommer med nån ny skiva nu snart så man kan njuta av sångarens underbara röst.Gorillaz älskar jag med, fast jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om deras nya album : PlasticBeach...
Vem vet, lyssnar jag på det tillräckligt så kanske det börjar falla mig i smaken. Oftast så för mig..Nu ska jag sluta babbla om massa musik och fortsätta lyssna. Måste dra till Backaplan strax och handla med. Fortfarande relativt tomt i kyl och frys. HAHA

Jag skrattar så jag kissar på mig snart!

Haha ja det är sant faktiskt. Slängde ett öga på hjärtat en snabbis och ser att han har på sig sina lurar. Slås av att det påminner lite om en sån där djupvattens-fisk. Ja alltså ni fattar ni ser ju på bilden.. Vet inte varför men jag började fnittra helt hysteriskt och tillslut kunde jag inte sluta skratta.. Jag tror jag är trött! :P

Lite roligt är det väl ändå!! ;)Men faaan!

Jag har läst ikapp hela CAD (Ctrl+Alt+Del) serien! Den är ju så freaking awesome och nu vill jag ju bara ha mer, mer, mer!!

Vissa dagar har jag ju för fan suttit och läst i timmar, haha. Men idag läste jag klart den sista "strippen" som kommit ut och nu antar jag att jag får vänta ett tag tills nästa. Vad ska jag nu sysselsätta mig med? :S

Kan dela med mig av denna i alla fall! Rolig som fan

Klicka på bilden för att komma till orginalet.. Lite skillnad på kvalité

 

Fan vad jag irriterar mig på blogg.se varför blir alla bilder så satans suddiga. Till och med fixat så att upplösningen är exakt så det behövs inte komprimeras.. AAARGH!


Ny wallpaper by me!

Wihooo fick ett litet skapar-ryck och gjorde en liten bakgrund inspirerad av alla hjärtats dj-prylar! :P Tycker faktiskt den blev ganska bra!! :)


Om ni vill ladda ner den så är det bara att klicka på bilden. Länkat den till min Deviantart sida! :)

Gårdagen var ingen rolig dag

Usch stackars min älskade make. Äntligen gick han tillbaka till jobbet igår för att komma hem efter halva dagen med 40 jävla graders feber!
Varm som en kamin lyckades jag bädda ner honom i sängen och han sov från klockan halv fyra till halv åtta. Sedan lyckades jag få i honom lite gröt, men efter det degade han ner sig på soffan och rörde sig inte mer på hela kvällen.

När det väl var läggdags orkade han inte äns ta sig från soffan till sängen så jag bäddade någorlunda för honom och där ligger han fortfarande och sover.

Ultimata oturen har han haft den stackarn. Och det är så fruktansvärt jobbigt att stå vid sidan av och se på. Jag känner mig så hjälplös för allt jag vill är ju att han ska vara frisk och glad.

Men han har massor av glass och juice så han är nog ganska nöjd. Plus, jag passar upp på honom så mycket jag kan så att han inte behöver röra på sig. Det är nog ganska mys för honom med! :P

Idag är det fika på skolan så jag ska strax röra på mig. Kan slå vad om att min käraste ligger och snarkar fortfarande när jag kommer hem. Men det är bara bra. Ju mer han sover desto snabbare blir han friskare.. NU måste jag nog ta och skynda mig lite. Måste torka håret! :D

HAHAHA!!

Så igår exploderade min statistik eftersom jag postade en länk på min blogg på spontanfestens grupp sida på facebook. Gjorde detta eftersom jag hade laddat upp bilder i bloggen..

Var uppe i hela 137 unika besökare.. Det är ett rekord för min lilla fjuttiga blogg.. Hehe men idag så är det lika dött som vanligt!! HAHA!! Hela 21 unika besökare idag..

Men det är 10 mer än vanligt.

Förstår inte hur storbloggare gör det. Men å andra sidan så spelar det inte mig någon roll. Jag bloggar mest för mig och sedan mycket för jag gärna vill dela med mig utav mina bilder, saker jag upplever och känner. Om ett par år eller många år så kommer det även vara skoj att titta tillbaka i bloggen och se hur man var då!

Det blir som en slags dokumentation utav mitt liv, mina mindre bra dagar och mina helt perfekta dagar.

Nu blev jag sugen på att titta tillbaka i arkivet..
Men det får nog bli imorgon för nu är jag helt död. Sov inte alls bra inatt då jag låg och oroade mig för hjärtat som låg ute på soffan i vardagsrummet med jätte ont i munnen.. Tandvärk eller nått.. Inte skoj att stå vid sidan av och se den man älskar lida på det sättet.. Går ju inte att göra något åt det. Om man ändå hade magiska krafter och kunde trolla! :D

Nåja, sängen var det. Blir tidigt men vafan då är jag pigg imorgon istället! :D

Helgen lider emot sitt slut

Det har varit en jävligt rolig helg och jag hoppas att det kommer många fler nu under sommaren!

Fredagen var hjärtat på technoforia vid röda sten. Lördagen var vi på Open air nånting på röda sten (psytrancegrej). Var dock lite väl varmt så vi stannade inte jätte länge.
Sedan på lördagskvällen var det ju spontanfesten och shit det hoppas jag verkligen händer igen för det var riktigt skoj.

Och idag har det bara varit en mys dag. Vi har varit ute på promenad i det underbara vädret, hjärtat har spelat in sitt "avsnitt" (musikmojs) och jag lagade god middag till oss båda.

Vi har hunnit titta på ett par avsnitt av ghost whisperer och myst i soffan..

Det har helt enkelt varit en jätte perfekt helg. Snart ska vi gå och lägga oss för imorgon är det en ny vecka. Hjärtat ska tillbaka till jobbet och jag MÅSTE bli klar med min bokanalys. Ska ringa mamma imorgon och höra om inte hon kanske kan hjälpa mig lite till. Jag har total fastnat och det är alltid lättare när man har någon att bolla tankar och idéer med! :D

Hoppas att nästa helg blir lika lyckad som denna!

Besöks statistiken exploderar

Holy shit det lönar sig att lägga länk på grejer på Facebook. Min besöksstatistik har totalt exploderat! :P Skoj skoj. Kanske någon som fastnar och fortsätter läser, vem vet!

Välkomna alla nya i alla fall! ;)

Spontanfesten på Skansenberget!

Jävlar i min lilla låda vad grymt det var igår!!
Vi kom till Skansenberget lite innan åtta och redan då var det rätt så bra med folk. Väldigt mycket grupperingar, så som det gärna bli. Och min första tanke var ändå: det kommer nog inte bli så mycket mer folk än så här.

Oj så fel jag hade! Fram till klockan var sådär 22 fortsatte det att strömma in folk. Det var så blandat med folk och fan vad skoj alla hade!

Musiken var rätt så bra, Alfred som dj:ade först satte ribban högt och energin var på topp ute på "dansgolvet".

Jag lyckades ta ett par bilder men tyvärr så var batterierna i min kamera jävligt låga så det blev inte mer än 18 bilder.. Kanske 15 som gick att använda. Så jag är lite besviken på det men jag var där och jag upplevde det. Hoppas innerligt att det blir något sådant snart igen!!

Sjukt rolig kväll fastän att min kamera dog! Det blev ju trotts allt ett par bra bilder som gick att använda. Sedan tog jag en massa bilder med Victors Iphone men njae, dom blev på tok för grumliga! Tack för lånet ändå Victor! :)Seriösa internetproblem

Vårat internet funkar inte som det ska alls. Det har gått upp och ner hela dagen och det var samma visa igår.. Kanske lika bra, åksvädret håller på att ta livet av mig. Känns som mitt huvud väger 80kg.

Huvudvärken jag har inte vidare trevlig heller. Nu ska jag dega ner mig i soffan och inte röra på mig!

Varmt varmt varmt

Det skulle regna idag enligt vädret på GP. Så korrekt var det.. inte! :P
Idag är det äntligen fredag och det känns underbart! Jag stressar dock lite över min bokanalys och ska nog försöka jobba på den senare idag. Hjärtat mitt ska på nån technogrej så jag kommer att vara ensam ikväll. Fredagsmys med mig själv helt enkelt.. Får se vad jag hittar på.. Bokanalysen ligger väldigt högt upp på listen.. EHM!

Funderar på att gå ut på en promenad med. Promenera till Backaplan för jag ska ändå inhandla lite middag. Blir nog god pastasallad idag. Jag är ju så fruktansvärt dålig på att äta när det är varmt. Blir inte hungrig. Är jag ensam om det?

Igår käkade jag vattenmelon till middag, kvällsmat och även ett litet sent nattmål. Kunde inte äns tänka mig äta något som var lagat och varmt. Helt skev är jag! ;)

Ooh vilket intressant inlägg eller hur?.. Jag kommer inte på något mer att skriva så då låter jag bli. Hoppas ni alla får en underbar dag i det vackra vädret!

Otroligt en bild på mig! (som är seriös)

God dagens!
Vilket väder, sommaren är här (en stund). Idag har något otroligt hänt! Jag har tagit en såkallad "outfit" bild.. Det är inte ofta bloggen får sådana bilder. Men idag känner jag mig riktigt fin. Fick till och med upp håret och det är verken i en boll eller hästsvans! Det har inte hänt sedan...um min systers bröllop. HAHA!!!

Var ute förut med, underbart väder! Hade på mig mina gladiatorsandaler som legat undangömda i garderoben. Så skönt att gå barfota. Var nere på torget en snabbis och inhandlade vattenmelon. Så idag blir det årets första vattenmelons-mums! Jag absolut älskar vattenmelon. Det är nästan så jag måste påstå att melon nog är min absoluta favorit frukt!

 

Gräsmatte-hänget verkar ha blivit inställt så det blir soffhäng med bra tv-serier och film istället. Minst lika mysigt. Börjar ju trotts allt att mulna på lite. Läste i GP idag att det ska bli åska och grejer. USCH! Men jag vet att mitt hjärta kommer att njuta han absolut älskar åska!

Oh förresten, sommarens första geting såg vi idag med. Den kom in här i lägenheten. HOLY SHIT vad stor den var!! Jag slapp dock att slå ihjäl den. Lyckades öppna fönstret tillräckligt mycket så att den lille jäveln flög ut. Äckliga getingar, där har vi en insekt som jag verkligen avskyr!

Nej nu ska jag fixa vattenmelon och slöa i soffan!

Typ sista skoldagen idag

Galet hur fort dessa 10 veckor har gått.. Eller ja, det är en vecka kvar (tack och lov jag har hela bokanalysen kvar att göra). Så nästa onsdag blir det nog ganska flum med fika osv. Inte för att jag klagar, kan bli skit trevligt!

Idag hade vi bara massa snack kring böckerna och lite muntlig redovisning typ. Sa väl inte jätte mycket men tror nog det gick rätt bra. Vet inte äns om vi får betyg på det vi sa idag.. Men det märker jag väl!

Fick tillbaka provet med som jag gjorde förra onsdagen, fick G! Värsta pressen släppte och jag fick även tillbaka min hemtenta, fick G+.. Bättre än IG i alla fall.

Nu är det som sagt bara bokanalysen kvar och satan vad svårt det är. Tycker hela tiden att det ser ut som en bokrecension och inte någon analys. Men å andra sidan är det helt omöjligt att inte skriva lite om vad böckerna handlar om samtidigt som man "analyserar" de olika karaktärerna eller vad det nu är man bestämmer sig för att göra.

Det kommer nog att gå bra, antar jag!

Till något helt annat, helt GALET varmt ute idag! Vad fan hände?! Var redan 18 grader ute imorse vid klockan SJU!! Jag klagar absolut inte var hur härligt som helst att vara ute och inte behöva ha massor med kläder på sig. Imorgon ska tydligen bli minst lika fint så imorgon blir det softning på gräset här utanför. Jessica ska komma hit och vi ska hänga. Kommer bli mys. Kanske ta med sig nått sällskapsspel ut och spela, eller nån tidning att läsa i. Vi får se!

Nu ska jag fortsätta att lyssna på hjärtats radioshow och slösurfa. Thats what I do best!

Detta har jag suttit och pillat med

Borde nog ha läst lite mer i boken till svenskan, borde nog ha pluggat lite mer med. Borde egentligen sova ochså.. Men äsch jag fastnade i photshop med att göra en logga åt min kära make och hans polare som båda dj:ar.

Det blev lite Vector konst och jag måste då säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet. Inte riktigt symetriskt men det var menat så. Jag är ju annars helt besatt i att saker ska vara totalt symetriska och passa ihop. Allt ska gå ihop på millimetern. Men inte denna gång!

(Klicka på bilden så kommer ni till deras facebook sida.. Lite reklam skadar ju aldrig haha)

 

Vad tycker ni!? Jag är då nöjd. Fick till och med ihop det så att nålen på vinylspelaren går över det ena namnet! Pill-jobb men oj så värt det var! Nu ska mitt hjärta ge mig lite massage för mina axlar håller på att ta livet av mig och sedan är det sängen som gäller. Imorgon ska jag upp och gå till skolan. Näst sista lektionen om jag inte misstar mig helt och hållet.


På måndag nästa vecka sätts våra betyg. Hoppas verkligen att jag får bra betyg. Jag har verkligen kämpat och gjort mitt bästa!


Haft migrän ett par dagar

Ja jisses vad ont i huvudet jag haft i ett par dagar nu. Men idag äntligen är jag helt fri från det, inte äns öm längre!

Nästan hela helgen låg jag med ont i huvudet så det vart ingen rolig helg alls. Vi gick dock på Regnbågsparaden i söndags men jag orkade inte släpa med mig min systemkamera utan bara min lille kompaktkamera. Bilderna blev la lite sisådär men det fanns i alla fall ett par som gick att använda. Snacka om att mycket glädje och skratt! Underbart att se, jävla synd bara att jag inte orkade se vad som hände uppe vid Götaplatsen sedan.

Njae, vi traskade en bit upp och tittade på alla människor sedan orkade jag inte mer plus vi var rätt hungriga. Så vi drog till Max och käkade lite burgare.. Det var riktigt mumma. Sedan när vi kom hem så bäddade jag ner mig i soffan och där låg jag sedan resten av kvällen. Hade så galet ont i huvudet! Rolig helg eller hur! ;)

Här är i alla fall ett par bilder från paraden. Tycker inte dom är vidare bra så jag tänker inte äns sätta mig ner i photoshop och fixa med ljus osv. Det får bli miniatyr bilder och ett par stora! ;)


Så himla synd att solen inte sken denna dag. Men det var sjukt mycket människor ändå! Sedan var det ju två par som skulle vigas uppe vid Götaplatsen vilket jag tyckte var så himla fräckt. Tror att det var dessa två män (bilden i mitten av de tre miniatyrbilderna) som skulle gifta sig. Dom hade ju ett helt följe av folk bakom sig som bar på blommor! Väldigt synd att jag inte orkade stanna kvar! Vet inte om någon vigsel ägde rum nämligen!
Men det var roligt att vara där och få några bilder! Hoppas det blir något nästa år igen och att det är strålande fint väder!

Det regnar idag!

Tror nog det blir Diablo för hela slanten idag. Först nu på min stationära dator och sedan när hjärtat får besök av sin polare så läggar jag mig nog i sängen och spelar.

Dom ska dj:a här inne och jag tror nog det blir liite påfrestande för mig att sitta här inne medans dom håller på. Var påfrestande att sitta i vardagsrummet nu i onsdags när hjärtat hade en annan polare här.. Men jag står ut, han har ju så skoj! Och det hörs knappt in till sovrummet vilket är gött.

Sedan vem klagar på att få ligga i sängen och spela/surfa.. inte jag! ;)

Mår lite bättre idag med, hade satans ont igår. Jävla rödavecka som bara dök upp, ingen förvarning och inte någon inbjudan.. Jävla stil! :P

Nej nu ska jag njuta av en kopp te, lyssna på lite musik och regnet som smattrar emot fönsterna. MYYYS!

Ingen kan anklaga oss för att vi slösar i alla fall!

Hahaha! Har precis fixat frukost och lyckades efter mycket om och men få till ost på båda mina mackor. Men nu ser osten ut så här!Haha, inte mycket kvar på den inte! Vi slösar inte i det här huset i alla fall!!

Uttråkad!

Ja precis som rubriken säger, jag är uttråkad. Har absolut ingenting att göra och av någon konstig anledning så längtar jag till hösten. Jag måste verkligen vara ensam om detta. Kan inte hjälpa det, jag absolut älskar hösten!

Gick igenom lite mappar som jag inte tittat i på flera år (känns det som) när jag hittade den här bilden. Gjorde att jag längtade ännu mer ju!

Tycker det är så satans fint när alla löv börjar bli gula och röda för att sedan sakta sakta börja släppa från grenarna och dala ner emot marken. Det är något speciellt.

 

Fast jag längtar till sommaren med. Underbart när man inte behöver pälsa på sig massa kläder. För det tröttnar man ju på ochså. Och som det är just nu så vet man ju inte vad man ska ta på sig. Ena sekunden är det varmt för att sedan börja blåsa småspik som rycker och drar i kläderna och fryser blodet till is! Usch!

Nej det ska bli skönt med lite sommar, för efter sommaren kommer hösten och då har jag börjat längta efter att få ta på mig en tjock tröja, få tända lite mysa ljus hemma och linda in mig i en tjock filt. För det är sådana saker jag längtar efter.

 

Är jag totalt ensam om sånt här?? :)


Gjort provet

Tror fan det gick rätt bra på provet ändå.

Satt och pluggade med ett par klasskompisar efter lektionen, åkte inte äns hem mellan. Så vi lyckades få in sådär 4 timmars pluggande så lite måste ju ha fastnat.

Svarade på nästan alla frågor och efteråt kändes det faktiskt riktigt bra.

Nu sitter jag och är skit seg, har precis installerat om windows på min laptop och har suttit och spelat lite diablo. Men jag är på tok för trött och kan inte koncentrerar mig. Så nu väntar jag på att hjärtat ska bli klar med radion inne i datorrummet så att vi kan lägga oss. Ska bli såå skönt att sova.

Imorgon får vi se vad jag hittar på. Känns så jävla gött att provet är avklarat. Nu är det bara diskussion runt böckerna vi läser samt bokanalysen kvar.. Sedan är fan kursen klar och det är sommarlov!! (Eller för mig, mer jobbansökan)

Mys att det är en röd dag imorgon.. Massa mys med min älskade kanske det kan bli.. Känns inte som vi umgåtts ordentligt på hundra år! Blir lätt så då vi båda är upptagna med en mängd olika saker!

Vad ska ni hitta på imorgon?

Döööd!

Argh, hur ska jag lyckas hålla mig vaken denna dag!? Inte sovit ett SMACK inatt. Bara slumrat fram och tillbaka. 4 koppar tea var nog ingen bra ide! :S  Men gott var det!

Så nu sitter jag här som en zombie och slösurfar. Försöker vakna med ännu en kopp te och mackor. Hoppas koffeinet slår till snart så att jag blir lite piggare..

Idag är provet, tänk på mig är ni snälla.. Skicka lite positiv energi! Skulle behövas ;)

Pluggat lite... Nog inte tillräckligt

Fan att det ska vara så svårt att plugga ordentligt. Lyckades klämma in en timmes vröl-pluggande i soffan förut. Men nu har jag totalt tappat intresset igen och har större lust att lägga mig istället.

Eller kanske spela nån timme..

Så nu vet jag inte alls hur provet kommer att gå imorgon. Ska plugga imorgon efter lektionen med och hoppas på det bästa helt enkelt. Känns som att litteratur delen är så stor jämfört med språkhistorian! Önska jag hade landat ett G på litteraturdelen istället! Språkhistorian är mest årtal och språknamn medan litteraturen är epoker hit och epoker dit. Författare och konstnärsnamn samt dikter och religiösa texter.

Hur fan ska jag lyckas klämma in allt det i huvudet? När jag äntligen fått något att fastna och sedan fortsätter att plugga så känns det som den nya informationen puttar ut den gamla från hjärnan på mig.. Någon annan som upplever det på det sättet??

Och hur ska man kunna hitta budskapet i olika sagor/berättelser när det bara är några små utdrag från böckerna... :S Jag fattar verkligen inte.

Argh, sånna här prov är verkligen inget för mig. Be mig skriva uppsats, göra hemtenta och nationella inga problem! Men när det är bestämt att man ska läsa på den och den sidan för det kanske kommer provet då går det bara åt helvete för mig. Jag får totalt blackout när jag väl sitter där med provet framför mig. Och varför ge oss massa instuderingsfrågor när inte en enda kommer på provet?
Känns som man lär sig helt onödiga grejer! Eller det kändes fan så när jag satt med provet förra onsdagen! :S

Nej det kommer nog inte gå vidare bra imorgon, jag hoppas på ett G. Vet inte vad som händer om jag får IG igen.

Pepp-tisdag

Inne på min andra kopp te.. Humöret är faktiskt på topp och idag ska jag plugga. Fast inte nu! ;) Nu ska jag spela massa Diablo och jag ska fan inte sluta förens hjärtat kommer hem från jobbet. Då ska det pluggas till tusen.

Jag ska klara det här provet och jag skiter i om jag bara får ett G för jag har gjort så jävla bra på resten av kursen så att få 2 G på delprov 1 och delprov 2 känns inte så himla hemskt längre. Igår var det lite jobbigt men idag har jag fått fundera på det och min underbara make har peppat mig!

Sedan hjälpte nog fikan med Jessica mig. Var så himla roligt att träffas igen och bara prata. Vårat bråk vi hade för ett jävla tag sedan känns så litet och onödigt nu i efterhand. Skönt att vi kunde lösa det och fortsätta vara vänner. Fastän att jag inte trodde att det skulle hända. Där ser man! :)

En till bild som hjärtat tog på mig när vi var och handla här om dagen (och min favorit min för tillfället är med). Snyggaste påsen där vid sidan av mig full med Gorbis. Lyxigaste middagen på länge, höhö!

 

Nej nu ska jag lira!! Funderar på att göra en ny gubbe.. Tog ju bort min assasin och började en barbar. Men jag och hjärtat spelar tillsammans vilket betyder: spelar jag ensam nu och lvlar så får jag göra om allt när jag sedan ska spela med hjärtat! (Och andas, världens längsta mening det där!) Hm, vad ska jag göra för gubbe tro.. Hm hm!


Depp-måndag

Sumpade provet förra veckan.. Känns skit just nu. Men jag ska göra det på onsdag igen. Dock bara ena halvan. Lyckades på något vänster få G på ena delen.
Men är fortfarande deppig, haft så bra betyg på ALLT jag gjort i den här kursen ochså kommer det här provet och jag sumpar allt. Så jävla typiskt mig!

Så det är plugg, plugg och mer plugg som gäller fram tills onsdagen. Hjärtat ska hjälpa mig. Så nu under dagen ska jag bara ta det lugnt. Kanske träffa Jessica..

Känner dock för att gå ut och gå! Jag är så fruktansvärt rastlös. Kan nästan inte sitta still!!


Varit ute i det underbara vädret

Åkte till English shop idag ändå. Dom var öppna på söndagar såg jag ju på hemsidan. Nu har jag te igen! Dock hade dom inte lådor med 80påsar utan bara med 160.. Så nu har jag ju så jag reder mig! Titta på skillnaden på storlek. Galet!!

Tror inte jag kommer göra slut på den lådan på ett tag, wonderful!!

 

Efter vi varit i affären så traskade vi vidare i Linné. Det är så mysigt att gå runt mellan husen där och drömma. Både jag och hjärtat sa "tänk att ha en lägenhet här, eller där!" haha. Drömma går ju! Sedan hamnade vi på en bänk vid slottskogen där vi satt och mumsade på lite choklad som vi ochså köpte i affären. Cadburys choklad finns fan inget bättre. Slår Fazer och Marabou med HÄSTLÄNGDER! Om ni någonsin kan få era händer på denna choklad tveka inte! Testa den.. :)

Fick även tagit en bild på körsbärsträd nu när det står i blomning. Måste ju passa på innan det är över. Så synd att dom träden inte ser ut så hela sommaren igenom! Hade varit mycket finare tycker jag!

 

Nej fan, nu ska jag ta och spela lite Diablo. Började med en ny karaktär och tog bort min lvl 40, hade tabbat mig lite. Segt att börja om men så blir det när man inte gör rätt från början! ;D


What ya looking at!

Lite random så.. Jag och mannen min i ett nötskal skulle jag vilja påstå! ;) Vi passar så bra ihop! <3 Kärlek på hög nivå!

Dricker te och spelar

Ja inte har vi fått mycket gjort idag inte! ;) Var meningen att vi skulle ha städat, satt igång en tvättmaskin och typ fyllt diskmaskinen i köket för det behövs. Istället blev det massa spelande (och inte har vi slutet ännu) plus en lite promenad. Frisk luft har ju aldrig skadat, samt vi hade ingen middag hemma! ;)

Nu sitter jag och dricker mitt favorit te som är PG-Tips. Ett engelskt te som jag bara har kunnat hitta i en affär som heter The English Shop här i Göteborg. Det är väldigt synd att dom inte säljer det överallt. Och imorgon är dom stängde och jag har bara en påse kvar!!! Hur ska jag klara mig tills på måndag ;). Att bara få dricka en kopp te på en hel dag är ju rena tortyren!!

Har ni något favorit te som ni absolut måste ha hemma jämt och ständigt!?


Så här kan det se ut när min käre make har hand om kameran!

 

Haha mycket vackra bilder på mig.. Men det bjuder jag på!! ;)


Spelat spelat spelat

Är inte lika nere över att vi inte drog på betesutsläppet idag. Det har ju regnat som faen nu och jag är bara glad över att jag varit inne hela den tiden. Det är något speciellt med att sitta inne och höra hur det smattrar emot fönsterna!

Jag och hjärtat har ändå haft saker att göra, vi har spelat Diablo 2 i sådär 3 timmar nu. Tiden flyger när man har skoj. Finns nog inget spel som jag tycker om så mycket som just Diablo. Spelat det sedan jag gick i femte klass, det ni är ett jävla tag! Nostalgi till tusen!

Min lille assasin som jag kör med. :P

Fin fina grejer har jag med. ;) HAHA sån nörd, sorry! ;)


Godmorgon Lördag

Då var helgen här och ännu engång har planer som vi tänkt göra gått åt fanders. Skulle åkt på betesutsläpp idag, titta på galna kossor som hoppar av lycka osv.
Men det stog överallt igår att det skulle bli uber dåligt väder med regn och blåst. Vaknar idag och det är bara mulet.

Skulle ha ställt klockan igår och gått upp. Så nu sitter jag här och ångrar mig som fan. Utsläppet är om en kvart och jag missar det... igen!

Även middagen hemma hos mormor har blivit inställd. Hon orkade inte få besök idag och det får man ju acceptera. Vet bara inte vad jag ska hitta på nu.
Hjärtat har ju sin sak senare ikväll som inte jag vill med på. Hmm, ensam hemma... Fan ska jag göra?

Avskyr när det blir så här. Var samma visa förra helgen. Snaark! Inte menat att vi ska få hitta på nått skoj verkar det som!

Aja, ska ta och fixa lite frukost nu!

Project: Töja hålen i öronen

Ja så nu jag ju då hållit på att töja mina hål i öronen. Började för ca 5 veckor sedan och har redan ett töjsmycke som är 4mm. Dock är det bara halv vägs igenom men framåt går det!

Så här såg det ut när jag började! ;)

Första började jag med mina egna smycken som jag hade hemma. Smällde i alla möjliga smycken med olycka tyngd och tjocklek. Gick runt med detta i ca 3 veckor. Gjorde satans ont att sova med dom (springa till spårvagnen var inte så skönt det heller). Men det funkade.

 

Efter de 3 smärtsamma veckorna fixade jag mitt första töjsmycke som var (tror jag) 2,5mm eller 2mm. Låg i ett varm bad i typ 40 minuter med öronen (eller öronsnibbarna) under vattnet för att mjuka upp. Sedan var det bara att sätta in det lite försiktigt. Gick ganska smärtfritt tycker jag! Som ni ser så är hålet inte så farligt stort ännu. Men skillnad är det allt på hur det var innan!

 

Och här är jag idag! Satte in mitt 4mm's smycke idag. Samma process där, låg i badet så länge att jag blev skrynklig om fingrarna innan jag väl försökte sätta in smycket. Dock gick det inte att få in smycket hela vägen men det sitter där det sitter. Sedan får jag vara och trycka lite då och då. Även när jag duschar så tänkte jag värma upp det så mycket som möjligt för att töja så "skonsamt" som möjligt! Det ska inte göra (jätte, mega) ont om man gör det på rätt sätt med töjsmyckena.

 

Vet ännu inte hur långt jag ska gå. Tror jag kommer att sätta min gräns på 6mm för då kan jag ha smycken i både ben och trä vilket jag tycker är snyggast. Roligt att börja med det här i alla fall. Förnya sig själv!


Slöat i soffan

Nu har jag slöat klart! Tittat på New Moon (jo men serru jag har ju sätt Twilight) måste ju få veta hur det fortsätter! Dock inte riktigt min typ av film så den kändes oändlig! Men jag såg klart på den!

Nu får vi se hur nästa blir (för det kommer la en till)....

Ska alldeles strax ta och lägga mig i ett bad. Huvudet är tillbaka till normalt, om man nu kan kalla mig normal. Tänkte "piffa" till mig (läs: bada för att lukta mindre illa) och sedan ska det inhandlas middag antar jag.

Vet inte alls vad vi ska göra denna fredag men det märker vi!

Hoppas ni alla får en underbar fredag och akta så ni inte blåser bort (i alla fall här i Göteborg).

Inte tipp-topp

Idag  får det bli 100% slödag tror jag.
Vaknade upp imorse vid fem med världens migrän, var så illa att jag fick lägga mig i gästrummet eftersom vårat sovrum är så satans ljust.

Tagit tabletter och druckit massa men inget verkar bita på det. Trist när det blir så här. Hoppas bara att det går över till kvällen så att jag kan umgås med älsklingen när han kommer hem!

Just nu sitter jag helt inlindad i mitt täcke och ska strax mysa ner mig i soffan och titta lite film, mumsa smörgåsar och dricka massa pepsi!

Jag just nu! Sköna grejer, nästan!

Bjuder på denna underbart suddiga bild på mig inlindad i täcke! Slödag som sagt! ;D


Ego-boost!

Ett par bilder som jag är supernöjd med.. Min mästerfotograf till make tog dessa. Kan inte minnas sist jag verkligen tyckte om bilder på mig själv! Wihooo! :P

Mjo jag vet, alltid lika "seriös" på bilderna men vafan jag diggar dom! Sista bilden här ler jag till och med på.. Fin fint!! :D


Bilder på hjärtat

Tre bilder på hjärtat som jag tog idag så att han har lite fler bilder på sig själv på sin fanpagefacebook. DjPaulDefaire kallar han sig.. Roligt att fotografera honom. Annars vill han ju inte vara med på bilder (jag tenderar att bara ta bilder på honom mest hela tiden) men idag ville han. Framsteg! ;)


Varit med Milla en runda på stan

Fan vad grym Milla är! Hon vågade pierca sig igen fastän att hon är super mega nål rädd och höll på att dö av nervositet som var när vi satt och väntade.

Men hon kom ut med en ny piercing och var hur stolt som helst. Jag var inte långt efter och minst lika stolt över henne! Grymmast! Sedan tog hennes kompis hål i tungan.. Retades lite med honom sedan på vägen tillbaka in till stan. Han lät ju så rolig när han sa S.. Fick honom att säga Sex laxar i en laxask.. Hehe!

Sedan mötte jag upp hjärtat och käkade på donken. Drack min första milkshake på 3 jävla år!! Fatta att jag njöt! Var så himla underbart att kunna dricka och äta utan att känna att nu är det kört för nu får jag ont i magen!

Sitter just nu och redigerar lite bilder som jag och hjärtat tog förut. Gick ut precis utan för och tog några bilder på honom som han sedan kan ladda upp på sin fanpage på facebook! Här har ni LÄNKEN om ni vill kolla in eller typ stödja honom !! :D Reklam reklam reklam! Men vad gör man inte för de man älskar! :D

Nej nu ska jag fortsätta fippla med bilder. Fanns till och med ett par bilder på mig som jag tycker blev jätte fina! Så det kanske kommer ett litet egoinlägg snart!

Until next time

Min "fina" sushi, men god blev den!

Gjorde sushi i förrgår.. Blev inte mega lyckat, fick slänga en hel rulle som bara blev totalt katastrof och inte ville hålla ihop. Men det blev jätte gott och de rullarna som blev fina fick komma med på bild.

Tonfisk, paprika och gurka.. Inte en illa vald kombo alltså! Dock hade jag lite problem med sushi-riset som blev lite väl kladdigt. Någon som haft samma problem? :S


Kom igen nu folk, rösta!!

Min älskade make är med att tävlar om två pioneere spelare (dj grejer) och behöver eran röst! Så kom igen nu ni som läser min blogg.. In på sidan och ge honom 5 stjärnor! ;)

Klicka antingen HÄR eller på bilden!! :D


Provet...

Skrev tidigare (um förr går?) att jag hade prov nu på fredag.. Oj så fel jag hade!! Kom till skolan igår samma tid och allt och satte mig.

Fick tillbaka nationella som jag OTROLIGT nog fått VG på.. Kändes jävla skönt, stolt som fan! Sedan kommer det in en annan klasskompis och börjar prata om hur hon drömt mardrömmar inför provet idag (onsdag). Jag fattar nada och frågar vad hon menar!

Då backar läraren upp henne och säger att provet är på onsdag inte fredag! JAG HAR INTE PLUGGAT! Så jag och en kompis skippa lektionen, plugga som svin hela förmiddagen och lyckas på något sätt memorera alla svar på frågorna. Sätter mig med någorlunda självförtroende och börjar bläddra i provet..

JAG ÄR SÅ KÖRD!

Det jag pluggat på kom typ inte med på provet! Så jag chansade på det mesta, svarade på saker jag kände igen. Men jag tror inte jag äns lyckas få ett G... Nästa: omprov!

Kan inget annat säga! Jag försökte, jag gjorde mitt bästa men jag får nog kasst betyg. Så jävla klantigt av mig!!

Nom nom nom!! Sushi

Snart ska jag sätta igång med min sushi.. Satan vad jag är hungriiig! Ska jag verkligen lyckas att göra sushin utan att äta upp allt som ska i för att sedan skära upp det.. Och sedan ta lite kort på dom!! jag kommer dö innan jag får mat i magen!

Men det är så jävla värt det! Det blir ju så himla gott. Tänkte mummsa sushi och kolla på The Simpsons Movie.. Såg den för hundra år sedan när vi satt på flygplatsen i Bryssel och väntade på vårat flyg till England.. Minns knappt vad filmen handlar om. Vem vet jag kanske tycker om den!

Bra tidsfördriv iallafall.. Pluggande? Njae hände inte så mycket på den fronten idag. Får bli panik-pluggande imorgon och torsdag helt enkelt!!

Nu måste fan riset blivit svalt!!!

Borde, borde, måste, måste

Urk, plugga var det ja! Borde och måste verkligen göra det. Men solen skiner och jag är inte alls taggad till att plocka fram skolböckerna och sätta mig ner och läsa. Finner inte någon ro riktigt. Vill göra annat!

Som igår! Jag och hjärtat promenerade över bron från stan och jag tog lite bilder. Det är något jag inte gjort på hur länge som helst! Blev dock inte vidare många bilder och 99% var på hjärtat. Kan inte hjälpas! Har jag något så snyggt framför mig så måste det ju dokumenteras och tass kort på! ;) Höhö!

Här är en bild som jag tog. Gjorde dock bakgrunden till svartvit för jag tyckte själva bakgrunden var så jävla trök! :P

Men resten av bilden är jävla snygg! ;)


Frånvaro här på bloggen

Alltså shit, mitt bloggande blir bara sämre och sämre. Har dock något att skylla på nu! Jag pluggar.. Kanske inte dygnet runt och hela dagaran men ibland... ganska ofta! :P

Jag har helt enkelt inte gjort något speciellt och därför har det inte funnits något som platsat i bloggen.

Hade nationella förra fredagen och denna fredag som kommer så är det prov igen. Denna gång på litteraturhistoria och språkhistoria. Det kommer säkerligen att gå bra. Har ju ett par dagar till att läsa på så det blir nemas.

I helgen så var vi på bio.. En mycket god vän bjöd oss på Iron Man 2.. Vet inte vad jag ska tycka om filmen. Den blev ju inte lika bra som ettan. Men å andra sidan vilka uppföljare är någonsin lika bra som första filmen? Var trevligt att gå på bio, inte något som vi gör vidare ofta.

Visst var detta en intressant läsning.. :P haha! Jag hoppas att jag kommer igång med bloggandet snart igen. Tycker ju faktiskt att det är roligt att skriva. Bara svårt när man inte har något som är det minsta intressant att läsa om! Får se vad som händer!

Är jag? Va? Säker?

Konversation som ägde rum alldeles nyss på msn mellan mig och min bästa vän Milla!


Milla. (13:32):

Gumman förlåt att jag är senil men är du 21 nu? Eller 22?   
Hayley | säger (13:32):
haha 23  
tror jag
Milla. (13:32):
Haha förlåt!!!
Hayley | säger (13:32):
nu blev jag osäker
LOL
Milla.  (13:32):
HAHAHAHA!!!
Hayley | säger (13:32):
är jag 23.
???
Milla.  säger (13:33):
Du vet inte heller   
Hayley | säger (13:33):
neej!
hahaha
Milla.  säger (13:33):
Jag är 23 nu ?   
Hayley | säger (13:33):
wtf!
Milla.  säger (13:33):
HAHAHAHA
Hayley | säger (13:33):
då är jag nog 22.
tror jag?
Milla.  säger (13:33):
NOG ??
Hayley | säger (13:33):
men du fyller la 24 iår?
Milla.  säger (13:33):
haha jag avlider nu bara så du vet!!
Hayley | säger (13:33):
hahaha
Milla.  säger (13:33):
Haha, ja jag fyller 24 i november   
Då måste du vara 23 ??  
Hayley | säger (13:33):
ja men då är jag 23?
faaaan
jag vet inte

RSS 2.0