---

Hm, orden infinner sig inte riktigt idag. Jag har nu suttit och stirrat på skärmen ett bra tag, skrivit ett par rader som jag sedan tagit bort. Hatar när det blir så.
Har iofs inte jätte mycket att dela med mig av. Dagarna de flyter på, ny vecka och inga nya tag. Jag har ingenting att göra.

Nu längtar jag bara efter att få flytta till vår lägenhet, få känna att nu är jag hemma. För det är vi ju inte riktigt ännu. Jag känner mig lite isolerad, vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska hitta på. Det är en riktigt jobbig känsla. Men när jag har tid med min kära och vi hittar på saker så känns det hela mycket bättre. Igår var vi ute i flera timmar. Dock hade jag ont typ 90% av den tiden och några bilder fick jag inte tagit för jag hade så ont. Riktigt jävla drygt.

Det fick bli en helt random bild istället, en bild som egentligen inte har något med inlägget att göra. Det är iofs en fin bild så det gör inget. En liten bäck som flyter nära där vi kommer att bo. Mysigt!

Ja det blev inte det gladaste inlägget denna måndag. Det får vara så ibland. Alla dagar kan inte vara bra dagar och bara för att det finns dåliga dagar så betyder det ju inte att jag är deprimerad. Jag är bara uttråkad, lite ensam och ynklig för tillfället. Så får man faktiskt känna ibland.

Imorgon blir säkerligen en bättre dag. Imorgon ska vi gå och titta på lägenheten (äntligen) och sedan ska vi titta på en soffa senare under dagen. Blir ett par bussturer till Falun eller så åker jag in och stannar där. Får se, det finns inte jätte mycket att göra förutom att trampa runt. Känner inte jätte många där, hittar inte vidare bra heller. Det ordnar sig.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Milla

Älskade du! Har inte heller haft en superbra dag idag men tur att det är en ny dag imorgon.. Saknar dig! Kul att ni får titta på eran lägenhet imorgon, längtar efter att få se bilder sen på erat nya hem där uppe!! Love

2011-08-15 @ 20:35:09
URL: http://millamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0