En oromantisk dag som ändå kändes romantisk

Min blogg har stått stilla nu i en vecka, inte för att jag har brytt mig jätte mycket. Nu är jag dock tillbaka igen. Har varit sjuk, förkylning och feber. Min kära make kom hemsläpande på denna sjuka som han sedan blev fri ifrån efter bara två dagar. Jag själv har varit dålig i en hel vecka. Perfekt nu när vår bröllopsdag var och allt.

Just my luck.

Men vi hade ändå trevligt och mysigt fastän att min energi sinade och det inte riktigt blev som vi hade planerat. Det var menat att vi skulle dragit iväg bara han och jag och grillat. Vi hade beställt fint väder och även bestämt vart någonstans vi skulle grilla. Det fina vädret infann sig, 26 jävla grader var det ute! Jag höll på att avlida då mitt huvud var alldeles proppat och jobbigt eftersom jag var så sjukt jävla snorig. Vi övervägde ett tag vad vi skulle hitta på och beslutade oss för att istället bara åka in till Falun och strosa runt där lite. Vi tog och satte oss på närmaste pub och tog varsin dricka. Ehm, känslig som jag är så blev jag lite lätt berusad och inte in the fun kind of way. Kände mig hängig och tung i kroppen. Men ett stort glas vatten och en promenad på det så kände jag mig snart igen som en normal människa!

Note to self: Drick inget som är sockersött och blaskigt med alkohol i när du har en förkylning i kroppen. Det är ingen bra kombo!

Efter promenaden gick vi och åt. Även där var det lite stretigt eftersom matlusten inte riktigt infann sig. Dock gjorde det inte vidare mycket då min älskade rensade min tallrik på det som fanns kvar. Och efter den goda måltiden tog vi en rejäl promenad runt nån sjö som jag inte kan minnas namnet på och pratade. Snackade om allt mellan himmel och jord, mest om bilen som ska inköpas ganska snart. Oj vad han drömmer! ;D
Hade kameran med mig, men fotade gjorde jag inte. I alla fall inte vidare mycket. Jag fick i alla fall några bilder på svamp som jag så länge velat ta. Det togs inte med systemkameran men jag måste ge min lilla sony kamera credd. Visst att den gärna vill fokusera på helt fel saker och att det oftast inte alls blir som jag vill. Men till slut blir det ändå bra eller okej bilder som jag kan använda. Så här har ni, tre bilder på svamp. Jag älskar hösten!

En ganska oromantisk dag som ändå kändes väldigt romantisk. När vi kom hem tittade vi massa Warehouse 13 i sängen och kramades. Så fastän att jag var dålig, hängig och allmänt bläig så blev vårat lite försenade bröllopsfirande mysigt och lyckat. Och precis som varje år så kommer bröllopsdagen igen nästa år och då kanske jag lyckas vara frisk! ^^

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

det oromantiska i allt romantiskt låter tilltalande. Som en äkta version av alla barndomsdrömmar ^^Vad kul att du hittade tillbaka! Självklart minns jag dig. Hoppas du fortsätter läsa!

2011-08-29 @ 17:22:41
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hihi men läs dom på engelska då babe!?

Författaren är ju irländska.kram!

2011-08-30 @ 12:38:19
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

marian keyes är ju the queen of chic lit. Hennes första 4-5 böcker är helt underbara =)jag har varit urusel både på att kommentera svara på kommentarer och läsa bloggar överlag hela sommaren..har varit så mycket annat.men man kan bara bli bättre =)hur mår du med magen o allt sånt gumman?

kram

2011-08-30 @ 12:50:29
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0