En riktigt slödag

Vädret har inte varit milt emot oss idag. Det har vräckt ner regn sedan inatt och det känns tryckande. Huvudet bultar och jag känner mig allmänt seg och trött. Men så kan det ju vara ibland.
En bra ursäkt till att ligga i sängen hela dagen, spela lite spel och slösurfa på datorn. Även en perfekt dag att bara glutta film, mumsa popcorn och ha det allmänt mysigt.

Min kära make är ju inte den piggaste heller då han åkt på feber och förkylning, tror jag sympatiserar och är trött. Eller så är det bara för att han snarkar så mycket nu när han är så snorig och då får jag inte sova på nätterna. Kan vara alternativ två som stämmer bäst! ;)

Annars då?
Nu har vi varit här i Dalarna ett tag. Jag vet fortfarande inte om verkligheten slagit mig och att jag fattar att jag ska bo här. Vi bor fortfarande ute i Ornäs och har en halvtimmes bussfärd in till Falun. Jag är inte inne i Falun jätte mycket, har inte något att göra där. Men vi var och tittade på vår lägenhet i Tisdags. Den var fin, lite slitna tapeter och något knasigt golv men vi har blivit lovade att det ska bli renoverat och fixat. Det viskas om att köket ochså ska bli målat. Jag hoppas att allt som lovas hålls. Jag vill ha en fin och fräsch lägenhet nu inte en nedgången sliten lägenhet som inte blivit fixad på 13 år. Jo det är sant, den lägenheten som vi hade i Göteborg hade tydligen inte blivit renoverad på 13 år. Inte undra på att den såg ut som den gjorde. Tänk ändå på hur många som hunnit bo i lägenheten under 13 år. Usch!

En liten uppdatering i från mig. Tråkigt väder betyder tråkigt humör och tråkigt humör slutar oftast med ett tråkigt blogginlägg.. So there you go. Nu ska jag fika och sedan spela lite till.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0