Ett försök till ett djupt inlägg?

Åh idag är en sån där dag då jag har fjärilar i magen och känner mig lite extra kär. Tänk att jag fortfarande kan känna mig alldeles nykär fastän att vi varit tillsammans så länge. Fast å andra sidan, skulle jag sluta känna så här bara för att vi varit tillsammans länge? Var lite komiskt när vi skulle till och gifta oss. Folk hade så mycket åsikter och tyckte att nej ni är ju på tok för unga, kärleken kommer ta slut och så kommer ni sitta där och behöva skilja er istället för att "bara" göra slut.

Om alla tänker så i den här världen så vet jag faktiskt inte om jag vill vara en del av denna värld. Det är riktigt hemskt hur vissa tänker och resonerar kring kärlek. Visst att kärleken kan vara en flyktig känsla som kommer och går för vissa. Jag säger inte att alla känner så som jag känner. Och kärlek kan vara fruktansvärt smärtsamt och jobbigt, det tänker jag inte sticka under stolen. Men att trycka på andra personer sina egna svagheter och känslor kring kärlek tycker jag är hemskt. Speciellt när vi berättat att vi ska till och gifta oss. Tänk om vi hade lyssnat?
Nej jag är så glad att jag gifta mig med den person som jag älskar allra mest. Och idag är en sån där dag då jag känner det lite extra mycket.

Så här har ni ett litet försök utav mig att skriva ett lite djupare inlägg. För det har varit lite dåligt på den fronten och speciellt nu när vi hade vår tredje bröllops dag. Jag hade planerat att uppmärksamma denna dag rejält här i bloggen men självklart var jag sjuk. Precis så som jag är ofta när stora saker som ska fira. Kroppen min är lite knasig. Men idag gör jag ett tappert försök. Egentligen har jag inte vidare mycket ord att dela med mig av utan mest bilder. Bilder på den man som förgyller mitt liv och mina dagar. Bra som dåliga dagar, mörka stunder, ljusa stunder, lyckliga stunder och olyckliga stunder.

Han finns alltid där för mig, får mig på bättre humör. Han är den som kan få mig att gapskratta rakt ut men han är även den som kan få mig att gråta. Men så är livet. Det är bra och mindre bra stunder men att han finns där vid min sida gör alla dessa stunder i livet så mycket enklare att tackla. Jag hoppas bara att jag gör detsamma för honom. Det är (som jag alltid säger) han och jag emot världen. Vi gör varandra starkare!

♥Jag älskar dig! ♥

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0