Skype är min räddning

Vilket regnväder det varit här idag. Vaknade av att det smattrade ute på altanens tak, tyckte det var synd att min kära make skulle behöva gå ut i skiten. Men det slutade tydligen att regna precis när han skulle gå, lucky!
Har inte gjort vidare mycket idag, mjo det är ett sånt där inlägg igen. "Idag har jag gjort"-inlägg. Jag har verkligen inget vettigt att dela med mig av, inte heller några roliga bilder som jag tagit.
Som jag skrev för någon dag sedan är det tråkigt väder blir humöret tråkigt och då blir även inläggen lite små tråkiga.

Men skisamma, jag har ändå haft ganska skoj idag. Snackat med min vän Jessica på Skype en massa. Alltså vad skulle jag göra utan Skype egentligen. Detta program är så satans jävla bra och gratis. Jag pratar både med vänner och familj via detta program. Slipper skaffa telefon och få dyra telefonräkningar! Det är bara att gå online på Skype och prata bäst fan man vill utan att tänka på att det kostar. Önska bara att min far vågade skaffa sig det. Men det kommer väl det med antar jag. För att ringa till England är fan inte billigt. I alla fall inte när jag pratar med min pappa. Inte skoj att bara ringa för att säga "Hej hur mår du? Jag mår bra" och avsluta samtalet. När vi pratar har vi en massa att uppdatera varandra om osv. Nej Skype är verkligen min räddning.

Haha nu när jag sitter här och läser igenom inlägget känns det som värsta reklam-inlägget. Det var inte riktigt menat. Fantasin tryter och jag vet inte vad jag ska skriva om så det blev det första som ploppade in i hjärnan på mig. Har precis avslutat ett långt samtal med Jessica så det är ju inte alls konstigt att det blev ett inlägg om Skype.. Jaja, nu får det vara nog. Undra hur många gånger jag har skrivit Skype i det här inlägget, någon som orkar räkna??

Skype, skype, skype, skype... Nej nu får jag sluta.. xD

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Svaret på höstprojektet finns nu att beskåda. ;-)

2011-08-28 @ 19:57:50
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0