Sömnlös natt

Köpte mitt efterlängtade te igår, PG Tips.. Tog en liiiite för sen och stark mugg te och sedan låg jag där, super pigg och stirrade ut i mörkret. Jag försökte somna men varje gång jag stängde mina ögon så körde hjärnan igång.
Japp, den är annars avstängd. xD

Vad är det med sängen egentligen? Är den någon magisk plats där jag alltid kommer på helt otroligt bra texter med intressant innehåll. Jag älskar nämligen att skriva men när jag sitter framför datorn så brukar det bli väldigt krystade texter. Alla gånger (flesta gångerna) är det inte direkt något intressant innehåll och svenskan är inte min vän alla gånger heller. Lite grammatiska fel på sina ställen finns, särskrivningar samt ochså som jag av ren princip bara vägrar stava rätt!

Igår i alla fall när jag låg där i sängen så kom jag på det ena efter det andra. Jag intalar mig själv att jag kommer minnas det imorgon, när jag i själva verket vet att så är det inte. Vad jag borde göra är att skriva ner det, men det är så extremt jobbigt det med. Tända lampan, vara blind i ett par minuter, försöka skriva på pappret så det går att läsa.. Jo datorn har förstört min handstil, den är näst in till oläslig nu. Ser ut som en fyra åring som lekt jag-kan-skriva-precis-som-de-stora-barnen-leken.
Okej så illa är det inte men jag skriver som en kratta.

Så nu sitter jag här och försöker minnas, försöker skriva så där bra som jag "skrev" igår i mitt huvud.. Lyckas jag? Nä!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0