Tröttare än tröttast

Shit asså det känns verkligen att jag inte kunde somna om efter att maken min gått till jobbet idag. Vaknade av hans första klocka som ringde kvar över fem. Jag slumrade fram och tillbaka till kvart över sju då han kom in och sa hejdå. Sedan efter det var det som hela universums kraft var emot mig, jag fick ta mig fan inte sova.

Jag låg och vände och vred, kudden var obekväm, täcket låg konstigt. Allt var fel. När jag äntligen lyckas att somna till jo då fan ska mobilen sätta igång. Någon ringde en signal och la på. Sedan skickade dom ett sms som handlade om förra lägenhetens besiktningsprotokoll. Jag svarade lite förvirrat och menade på att de som äger bostäderna borde ha det.. Då får jag tillbaka att numret som hon fått skulle ha varit till personen som gjorde besiktningen. Snacka om att det är pantade människor som jobbar på det jävla kontoret i Göteborg. Jag vet inte hur många gånger jag har fått idiotiska svar eller fel nummer utav dom. Så efter det var det i stort sätt kört att somna om.

Låg kvar i sängen tills min väckarklocka skrämde slag på mig... Underbart!!

Men dagen i sig har varit riktigt jävla trevlig. Har häng med Gabriella hela dagen. Bestämde redan igår att vi skulle dra och bada om vädret blev fint. Visst var det lite molnigt när vi gick upp men framåt ett tiden så klarnade det upp rejält och blev jätte varmt. Då tog vi våra badkläder och traskade iväg till badet. Badade, pratade, låg i solen, skrattade och hade det allmänt trevligt. Vid kvart i fyra tiden började våra magar att kurra så då gick vi hem igen. Satte oss ute på altanen och käkade, pratade och skrattade ännu mer. Halv sex kom maken min hem och nu sitter jag här vid min dator och försöker hålla mig vaken. Jag kommer nog garanterat att sova riktigt jävla gott inatt!! :D

Hade med mig min kompaktkamera med till badet med, men som vanligt glömdes kameran av mitt upp i allt så det blev inga bilder alls som jag kunde dela med mig utav. Där emot så var jag och Gabriella ute på en snabb fotorunda igår och då fick jag testa hennes UBER objektiv. Fick till EN bra bild. Var så sjukt ovan vid hur jävla nära allt blev i objektivet! :P


Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0