Äventyr ute i snön

Tredje advent, redan! Galet hur snabbt det går. På tisdag är det lucia och inte alls långt kvar tills julafton och nyår. Jag har skrivit det förut (jag vet, tjata) men jag gör det igen. Året har gått galet snabbt och vilka förändringar det har blivit.

Det var dock inte det jag skulle skriva om utan vårt lilla äventyr idag. Vi gick upp "tidigt" (klockan 9.00) och käkade en snabb frukost, efter det begav vi oss ut i det vackra vädret. En krispig kall vinterdag är vad det har varit idag. Inga tråkiga gråa moln på himlen och kristaller överallt på backen som glimma så vackert. Snö fanns det såklart ochså på backen. Med oss hade vi lite proviant (det är tungt som faen att traska i djup snö), lite dricka, kameran (såklart) och gott humör!

Traskade upp till Lugnet och sedan gick vi i stort sätt rätt in i skogen. Magiskt är nog det ord jag letar efter just nu, för det var det! Jag kunde inte sluta ta bilder och hjärtat mitt klagade på att vi fick stanna var femte minut. Men detta är trotts allt min första riktiga vinter här i Falun och vilken dundervinter! Ja alltså allt är en "dundervinter" i jämförelse med vad som är i Göteborg! Jag är så jävla lycklig här och jag har verkligen saknat valmöjligheten att bara kunna traska rätt ut i skogen och vara där en hel dag! Det blev självklart en hel del bilder från vårat lilla äventyr, jag valde dock bara ett par stycken. Orkar först och främst inte hålla på att fixa med en massa kollage, jag är nämligen allt annat än pigg just nu. Men som sagt, några bilder måste jag allt ta och dela med mig av!

Nu ser jag dock att jag bara tagit bilder som är uppe vid Lugnet och inte inne i skogen. Det måste jag ju fixa (slänger ihop ett snabbt litet kollage till med hjälp utav Photoshop).

Sådär ja! Jag kan i alla fall säga att det har varit en riktigt underbar dag och vi kommer nog att göra om det inom en snar framtid. Måste bara skaffa en termos så att vi kan ta med oss varm dryck nästa gång. Behöver nog även skaffa täckbrallor för satan var kall jag vart om benen där i slutet. Men det var inget som en filt inte kunde fixa!

Nåja, det var den uppdateringen det. Nu ska jag ta och lägga mig under mitt tjocka täcke och mysa bland alla mina kuddar som jag byggt upp med i soffan. Det är Atlantis-dags!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

ris ala malta eller något? Supergott :) Det ser helt fantastiskt lugnt ut i Lugnet :)Vad händer för kul i veckan då?

2011-12-11 @ 22:21:53
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: Ja men då hoppas jag att du kommer in på allt du önskar :D jag har körskola, studier och lite annat smått och gott i veckan. Men inga stora planer faktiskt. Förutom b-uppsats i litteratur. Har du någon bra bok att tipsa om som jag kan utgå ifrån? Gärna med någon slags hjälte i :)

2011-12-12 @ 13:29:03
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: jo men det skulle säkert funka ändå, jag ska kika in det :DVad synd, tråkigt att höra. Nu efter en sådan jobbrist är det förstås många som söker till skolor istället... jag hade tur som sökte in 2008, innan lågkonjunkturen.

2011-12-12 @ 19:35:07
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: ja, det kan nog vara så både på komvux och universiteten ;/ Men hoppas på bättre lycka nästa gång i så fall, när är nästa kursstart?

2011-12-13 @ 10:10:12
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Michelle

vilken härlig blogg(:

2011-12-13 @ 17:08:46
URL: http://ponnybrudarna.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag önskar dig all lycka med att komma in i alla fall, det ska du veta. Måste vara frustrerande.

2011-12-13 @ 23:21:47
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: kajsa

fina bilder :)

2011-12-15 @ 19:50:29
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0