Blev väldigt tyst här helt plötsligt

Sist jag skrev så satt jag och funderade och knåpade på en ny design. Det blev en ny design jag har bara inte lyckats få den att fungera som jag ska. Jag vet heller inte om jag tycker om den. Den består av enbart bilder som jag själv tagit men den känns lite för feminin (?). Blev väldigt romantiskt (istället för att säga rosa antar jag).

Den stora frågan är dock: Ska jag stanna kvar på blogg.se? Jag vill gå över till Wordpress. Eller jag rättar mig, jag kommer gå över till wordpress. Ska bara lyckas få designen att funka som sagt. Sedan måste vi fixa ett domän till mig med. Märkte att wordpress.com begränsat en hel del, allt är inte fritt och gratis längre utan ska jag ändra och göra mina grejer unika så måste jag betala. Sånt orkar jag inte med. Det får bli att vi har min blogg på egen server istället.

Det känns ändå ganska läskigt måste jag säga. Jag har ju bloggat här för alltid, om vi nu räknar från 2007 som för alltid. Det är i vilket fall som helst väldigt länge. Men alla mina inlägg och bilder kommer att följa med till nya bloggen. Den här bloggen kommer (tror jag) att få ligga kvar. Känns hemskt att bara radera och ta bort. Jag har svårt att slänga saker som det är, ännu värre är jag på datorn och på nätet. Tänk om man behöver grejerna, tänk om jag tar bort något som var viktigt, tänk så ångrar jag! Alla dessa "tänk-om" ställer jag till mig själv varje gång jag försöker rensa och frigöra lite utrymme på datorn. Det är sjukt jobbigt!

Jag är likadan med papperskorgen (som jag så sällan iofs använder, alltså den på datorn!). Där i hamnar det ju en hel del utan att jag tänker på det. Trycker bort något, trycker bara delete och tjoff så ligger det där i papperskorgen. Efter ett tag börjar även den att ta upp lite väl mycket utrymme och då är det dags att trycka på "töm-papperskorgen"-knappen.. ÅÅÅÅNGEST!! Tänk så har jag råkat slänga något som jag inte skulle slänga?!?!?

Är jag helt ensam om detta?!

Nåja, nog babblat. Vi får se när flytten äger rum, om den nu kommer att göra det.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Novembersara.

SV; Ja, men gå och prata med dom! =D Annars, sök i Borlänge? =)

2011-12-19 @ 18:53:26
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: June

Sv: Testa honung! Men tvätta håret med sista-schampo först, för jag tror inte honung får ur förbjudna ämnen ur håret. Du måste nog köra lite balsammetoden light, liksom.Blandar du ricinoljan med någon annan olja innan du tar den i håret?

2011-12-20 @ 12:54:02
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Haha det är bra! Någon som tänkt igenom det där med tvålarna. ;-)

2011-12-20 @ 16:31:33
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Anna

Och jag älskar att göra mig av med saker slänger det mesta, rensar papperskorgen och är nog lite för glömsk för att komma på om jag slängt något jag borde ha behållt ;D haha KRAM!

2011-12-23 @ 23:34:54
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Svar:

Hahaha..håller med dig x) Hans elaka skratt är sååååå klockrent på bilden ^^,Tack detsamma vännen :) Hoppas att ni har haft en mysig julafton och det..

2011-12-25 @ 19:32:12
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Gaymasen

Träligt med SJ-resan förra året. Hände mig samma sak när jag kom hem från Thailand dagen efter Julafton. Fick åka taxi. Rätt gött faktiskt. Haha. ;-DGod fortsättning! :)

2011-12-27 @ 23:05:17
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0