Funderat ett tag nu

Hum hum, ja alltså min blogg. Min design, den har inte uppdaterats på skit länge. Varför? För att jag har glömt av hur man gör. Jätte lyckat jag vet.
Men nu igår så satt jag och funderade en massa och jag vill verkligen skaffa mig en ny design. Jag skulle kunna betala någon att göra den eller hitta en gratisdesign. Det blir dock inte samma sak tycker jag. Det blir så mycket mer personligt om jag gör det själv.

Frågan är bara, kan jag verkligen göra en ny design utan att bloggen totalt kajkar ur? Only time will tell antar jag. Ska göra ett försök till helgen tror jag. Börjar jag idag så kommer jag inte få något gjort alls. Måste städa idag... Skulle ha städat igår men Skyrim kom i vägen. Ehm!
Sedan tränade jag på eftermiddagen. Ett tungt spinningpass, fy tusan vad najs det var. Spinning är verkligen min grej, gruppträning överhuvud taget är min grej. Jag är så himla tävlingsinriktad och vill inte vara sämre än någon annan i gruppen vilket resulterar i att jag tvingar mig själv, anstränger mig tills det inte finns någon energi kvar. Det resulterar även i en jävla massa träningsvärk dagen efter.

Ryggen
Armarna
Nacken
Axlarna
Benen (lite smått)
Ljumskarna

Haha You name it och jag har ta mig tusan träningsvärk där med. :P Nåja, nu ska jag spåna lite på vad jag ska ha i min nya design, samla in lite grejer och sedan till helgen så sätter jag nog igång!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag vill verkligen komma igång med träningen jag. Kämpa. Svettas. Bli smalare. Men jag orkar knappt röra mig från soffan till badrummet... hemska jag.sv: nej du har rätt :D Jag har också massor med favoriter. Allt är så gott :)

2011-12-15 @ 22:07:18
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: emma

Ingen fråga är för jobbig, haha! Ja, jag fick med mina bilder också över, men man måste vara noga med att följa instruktionerna när man ska flytta över för minsta lilla fel så kan allt gå åt skogen, ;o

2011-12-16 @ 16:30:31
URL: http://emariens.blogg.se/
Postat av: emma

haha ja det är ett säkert kort att göra.

Man vet aldrig om man ångrar sig vilket jag själv gjorde ju när jag gick tillbaka till blogg.se

2011-12-16 @ 22:51:52
URL: http://emariens.blogg.se/
Postat av: emma

Jo, det var väl den enda anledningen till att jag flyttade tillbaka till blogg.se pga. bloggdesignen. Kände mer att bygga upp en design på blogg.se var enklare och roligare, dessutom min grej.

2011-12-16 @ 23:09:17
URL: http://emariens.blogg.se/
Postat av: emma

Jo det har du rätt i, hade jag kunnat fixa snyggare och bättre bloggdesign på andra bloggportaler hade jag utan tvekat byta. Men jag känner att jag varken har tid eller ork att lära mig helt nytt just nu. Och kan inte blogga med någon halvdan bloggdesign och måste ha det som jag vill :( Så stannar kvar här ett bra tag framöver haha!

Får önska dig lycka till då, haha ja man kan annars alltid ge upp nu och försöka igen imorgon när man har vaknat på nytt och har mer energi och tålamod! :)))

2011-12-16 @ 23:50:19
URL: http://emariens.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Sen ska det ju vara bevisat nu att fjärtar sänker blodtrycket. Kanske för att de ibland luktar så illa vem vet. ;-)

2011-12-17 @ 10:34:38
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0