Haft en rejäl dator/blogg/internet-paus.

Riktigt skönt faktiskt att inte sitta vid datorn var eviga dag. Läsa bloggar, kolla facebook, snacka med folk på msn. Visst har jag suttit lite då och då, spelat lite och läst webcomics. Men jag har inte känt några måsten. För med bloggen känner jag lite så, att jag "måste". Fast största anledningen till att jag inte bloggat så mycket är egentligen för att jag har fixat mig en ny blogg. Den är inte helt fungerande ännu men snart så. Jag ska flytta över alla mina inlägg och därför vill jag gärna inte skriva fler som måste flyttas över.

Men nu kände jag att tystnaden måste brytas. Det känns så konstigt att inte blogga, det är ändå något jag gjort nästan var eviga dag (okej kanske inte varje dag men ganska regelbundet ändå! hehe). Tänk att jag har bloggat sedan 2007. Det känns som det är på tiden att byta ställe nu. Fast först måste saker och ting fungera.

Tänkte i alla fall dela med mig utav en bild från julafton. Jag tog inga bilder (hör och häpna) för jag kände inte för det. Vi hade det väldigt mysigt och lugnt jag och maken. Ingen stress, inga måsten, bara en massa kärlek och mys.

Ett litet julbord (bänk) blev det allt. Vad är julen utan julmaten? Nej precis, Julen funkar inte utan maten och allt gott. Dagen innan julafton gjorde vi julskinka, eller jag gjorde julskinka medan maken min höll mig sällskap. Sedan fixade vi knäck och chokladtryffel, satan vad gott det blev. Men nu är allt slut (tack och lov) och julen den är över för denna gång.

Julklappar hade vi ochså, men de tänker jag inte dela med mig utav. Känns så onödigt och skrytigt på något sätt. Vem har fått mest, vem har fått bästa grejerna och vem har "varit snällast". Det känns lite så när jag tittar runt på olika bloggar på nätet. Alla lägger upp bilder på sina grejer de fick. Känns uttjatat så jag låter helt enkelt bli! :D

Nåja, god fortsättning till er alla där ute!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

varje dag jag hoppar över att blogga så känns det jättekonstigt faktiskt..!



sv: Ja min lista kan och KOMMER göras milslång den också :D

2011-12-30 @ 23:45:34
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0