Massa snö!

Så kom den första riktiga snön. Vi har ju haft lite snöfall från och till dom senaste veckorna men det har varit på tok för varmt för att något skulle ligga kvar. Men så idag var det snö på backen när vi vaknade och nu vräker det ner. Härligt!


Har ju varit helknasigt utan snö. De gånger vi varit här över vintern så har det alltid legat en massa snö på backen men så fort vi flyttade hit så tog vi tydligen med oss Göteborgsvädret upp. Nu känns det äntligen som riktigt vinter, ska vi ha sådan tur och få ha snö över jul med? Det återstår att se.

Nu ska jag ta och äta lite och sedan bär det av till gymmet för ett rejält träningspass. Tränade inte igår, var på väg och kom halv vägs sedan ramlade jag och skrapade upp min hand, blev förbannad, handlade lite på ICA Maxi och gick argt hemåt igen. Var en bra dag igår... -.-'

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: Okej ^^ Jag tror att alla har en sådan lista i huvudet, bara det att det kanske är lite oartigt att skriva ut det.. kul att du höll med om några punkter :)Åh, det är ju svinhalt ute, man får nog investera i broddar eller så.. men väldigt vackert och stämningsfullt med snön!

2011-12-08 @ 09:21:24
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0