Bad och Falu-crusing

Då har jag badat för första gången iår. Satan vad skönt det var. Åkte iväg till Roxnäs med Matte, Mange och maken min igår. Lattjade lite i vattnet, sjönk ett par gånger för jag skratta så mycket och sedan låg vi och torkade i solen ett tag. Hur gott som helst. Dock får jag jävla ont i ögonen av vattnet, sjö vatten är inte snällt emot mina ögon. Inte så som saltvattnet i alla fall. Men varmare var det fastän att det fanns en hel del cold-spot som gjorde att jag dog lite inombords varje gång.

Efter badet drog vi in till Falun igen. Var ju Falu-Crusing igår med MASSA fina bilder. Försökte förgäves hitta en parkeringsplats lite närmare centrum, slutade med att vi parkerade vid regementet istället. Inte jätte långt att gå därifrån och på vägen fick vi ju se en massa fina bilder! :D

Jag fotade det mesta men som vanligt blir jag bara nöjd med ett fåtal bilder. De andra bilderna får nog ligga och damma ett tag på datorn innan jag tar tag i dom och rensar bort skiten. Så är det ju alltid. Men nu har jag varit noga med att ha ett bra och fungerande system från första början på datorn. Förhoppningsvis blir det lite lättare att rensa, sortera och bestämma vad som ska sparas och vad som ska kastas senare iår.

Men nog om det, när vi kom in till Falun så träffade vi lite folk som vi kände, glodde på bilar och hade det trevligt. Någon alkohol behövdes nästan inte, behövde bara andas så blev man hög på alla avgaser som låg tung över stan. Haha! Efter ett tag började min mage att kurra så då drog vi till en Pizzeria som låg lite avsides då det var totalt fullproppat inne i stan och käkade. Efter det blev det en pubrunda med Mange och Micke och det var meningen att vi skulle åkt med sista bussen halv två.

Trodde vi ja! Sista bussen gick egentligen kvart över elva men tidtabellen som min kära make hade på mobilen påpekade inte att det inte går några bussar efter elva bussen på vardagar, förutom fredags kvällar och helgkvällar. Kan ochså påpeka att nästa buss gick 05.40. Sjukt snopet när vi kom till busshållplatsen. Fick gå hem till Mange och försöka fördriva tiden på något sätt. Jag slumrade från och till i Manges säng medan hjärtat spelade någon move grej på Manges Playstation.. Mange då? Jo han låg och sov vid fötterna på mig, haha!

Vi kom i alla fall hem till sist och jag la mig och sov fram tills klockan var ett. Det gjorde maken min med, dock hade han ju bestämt sig för att dygna men det funkade inte riktigt. Nu sitter vi vid varsin dator och jag måste då säga att jag inte är jätte jätte trött, fast jag är inte heller superduper pigg. Kvällen var i alla fall jätte lyckad och jätte trevlig. Lätt värt det!

Får se vad vi hittar på idag, jag skulle vilja gå ut typ fast ändå inte. Vi får se.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0