Bleh!

Typisk jävla tajming! Är uber förkyld och har ingen aning om vart jag sprang på den här skiten. Allt började i söndags med lite skrovlig hals. Den blev sedan värre och jag fick sitta upp och sova mellan söndag och måndag. Det var nog den absolut längsta natten i mitt liv! Måndag till tisdag knarkade jag halstabletter och fick sova lite mer. Sedan under dagen på tisdag så hade halsen blivit bra men nu hade jag istället blivit ubertäppt i näsan och fått dunder huvudvärk. Nåja hellre det än ont i halsen!

Idag har jag hosta, täppt näsa och lite små ont i huvudet. Men jag tänker inte klaga för detta är bra mycket lättare att hantera än den halsont som jag hade. Där emot så irriterar jag mig på att jag blivit förkyld. Inte varit förkyld på jätte länge. Kunde det inte väntat tills vi packat klart eller nått? Fan! Får försöka göra det bästa utav det hela och göra det jag orkar. Energin är skit låg och jag vill typ bara sova hela tiden. Dock kan jag inte det för jag är så täppt och nässprayen hjälper bara någon timme, hehe!

Ska ta mig en rejäl kopp med te och försöka komma på något att fördriva tiden med. Jag är jätte sugen på att gå ut i det fina vädret men jag vet att jag inte kommer att orka mer än några minuter i solen. Trist!

Bloggen är trist med, har ingenting att skriva om, inga bilder att dela med mig av allt känns lite bleh just nu! Men det blir bättre när vi flyttat. Då kommer jag damma av min stackars systemkamera som bara ligger och börja ta bilder igen! Nej, te var det!

(Okej jag klagar massor i det här inlägget xD. Men jag är sjuk och tycker synd om mig själv! HAHA!!!)

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0