Brygg och altan-mys!

God eftermiddag där ute i bloggvärlden!
Idag har det varit en skön dag. Vi har sovit tills vi vaknat själva (eller jag väckte maken min annars hade han sovit fortfarande), tog en lite senare frukost och gick sedan på en rätt så skön promenad ner till sjön. Satans varmt och kvavt är det idag. Först blåste det riktigt ordentligt och det var behagligt men sedan så blev det bara varmare och varmare. Vi satt i alla fall nere på bryggan en liten stund och njöt av kluckandet från vattnet och den vackra utsikten. Jag knäppte för en gångs skull lite bilder, synd bara att det vart så satans mulet just då.

Ville så gärna ha lite solsken, blir så vackert skimmer i vattnet då ju! Efter vi suttit på bryggan ett tag blev det för varmt så då traskade vi tillbaka till huset och tog ut datorerna på altanen och det är just på altanen som jag sitter just nu och skriver detta.

Det är helt sjukt hur mysigt det är här. Vi sitter här som två nördar vid varsin laptop och lyssnar på hur det susar i trädkronorna, hur flugorna surrar och bara njuter utav den friska luften. Jag vill aldrig sitta inne med min laptop igen! Dock är det lite svårt att koncentrera sig, jag fastnar med att titta på annat och tappar liksom tråden i det som jag just i den sekunden skriver.

Så här ser det i alla fall ut. Jag sitter och lirar lite Zelda ocarina of time och hjärtat mitt han fipplar med en hemsida som han precis gjort klart (tror jag). Vet inte vad vi ska göra senare men jag vet att det kommer hit lite folk. Lördag idag och det betyder filmkväll här ute i Ornäs. Men vet inte hur det blir med det idag eftersom projektorn la av igår. Vi får helt enkelt se.

Jag kommer nog att skippa filmtittandet och fortsätta att sitta här ute och nörda. Det är skönt att bara sitta tyst och vara för sig själv ibland!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0