En slapp dag

Idag har vi inte fått mycket gjort. Så som det ska vara då det är semester och det inte finns några måsten. Gick upp lite senare idag, åt en rätt så sen frukost och sedan tog vi det bara lugnt framför var sin dator i sängen. Sedan när lite folk kom så tog vi en promenad ner till sjön och bara pratade rent allmänt. Väl tillbaka i huset gick vi ner och glodde lite film. Så satans svalt och skönt på bottenvåningen!

Lite efter tre var det dags för pizza som vi avnjöt ute på altan. Satt kvar och pratade lite och sedan gick vi ner igen och tittade klart på den tredje X-men filmen. Nu hade vi suttit stilla lite väl länge och jag kände mig rejält rastlös. En promenad med kameran i högsta hugg fick det bli och jag fick faktiskt med mig ett par bra bilder. Det är otroligt vackert runt i kring här utanför. Otroligt mycket blommor som jag glädjas åt att få fotografera.

De här två blev jag riktigt nöjd med. Behövde inte hålla på att redigera dessa i hundra år heller. Fixade bara lite mer skärpa i bilden så vart det klart. Efter jag legat på knä i en rabatt och fotat traskade vi vidare och kom till en äng av något slag. I motljuset fick jag två fina bilder och försökte även få en fin bild på min kära. Det är inte det lättaste då han alltid gör massa miner. Fast jag ska inte snacka då jag är precis likadan.

Synd bara då ljuset var perfekt. Men det kommer säkerligen fler tillfällen då ljuset är så här underbart och kärleken min kommer jag ju inte att mista så han kan jag alltid fota någon annan gång!

Nu börjar även denna dag att lida emot sitt slut och det börjar bli dags att krypa till sängs. Imorgon är en ny dag och vi hoppas på lika fint väder som det varit idag. Vi har nämligen planerat en lite längre promenad och då ska kameran med igen. Känns härligt att använda min kära kamera igen som legat och dammat så hemskt i sin väska i flera veckor/månader. Jag har en massa nytt att ta kort på och dela med mig av i bloggen, känns himla skoj.

Nåja, nu är det dags att stänga av och sova.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0