En vecka i Dalarna!

Jaha, då var det söndag igen. Det har redan gått en hel vecka sedan vi kom hit och det känns fortfarande ganska overkligt. Dagarna de lallar på och försvinner med väldans fart och vi, ja vi gör inte så jätte mycket.
Vi njuter utav naturen, lugnet och friheten som vi känner här. Det finns inget "nej vi kan inte gå ut nu för nu är klockan för mycket"-tänk här inte! Vi går ut när vi känner för det och det finns inte en uns utav oro längre. Underbart!

Igår var det filmkväll här ute fast de hyrdes ju film som vi inte var sådär jätte intresserade av. När de titta film var vi ute. Först gick vi runt området och sedan blev vi sugna på att sparka lite boll. Dock hittade vi bara en super paff fotboll som bara gjorde ont att sparka på, haha! Efter en halvtimmes sparkande pallade inte mina fötter mer och inte heller kärlekens händer. Han fick såklart stå i mål, jag är på tok för rädd för bollen! På väg tillbaka till huset gick vi förbi en basketplan, stannade till där och lirade... basket (?) Om det nu äns går att kalla det för det. Gick inte att studsa bollen och att kasta den blev tungt rätt så fort.

Men nu på måndag, imorgon vafan (!?) så får vi pengar och då tänkte vi faktiskt köpa en boll som går att studsa. Var riktigt skoj att vara ute och röra på sig, promenader ger ju bara så mycket sedan blir det lätt tråkigt! Ska ochså försöka få tummen ur och ta mig till en frisör. Har inte klippt mig på snart ett år och det känns nu när jag försöker dra borsten igenom håret!

Nu där emot ska jag fortsätta att slappa här ute på altanen och lira lite mer Zelda Ocarina of time. Vet inte alls vad mer som denna dag har planerat för oss. Har blivit en riktigt slappis dag. Jag är riktigt trött redan nu, får skylla på den friska luften!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0