Första biobesöket


Första allt just nu, hehe.
Åkte in till Falun och gick på bio igår, såg Transformers - Dark side of the moon. Helt okej faktiskt, eller bra till och med. Jag hade ju låtit bli att se på trailers, läsa om filmen och påverkas av andra människors betyg. Ska fortsätta göra så för film är så mycket bättre när man inte vet vad de handlar om alls.

Var första gången jag satt i en biosalong med endast 3 andra personer med. Det var lite komiskt! Kom in i salongen precis när det släppte in och där satt en person på mitten raden. Vi satte oss och jag trodde det skulle komma fler människor, det kom två till. Sedan stängdes dörrarna och filmen började. Var riktigt soft med så lite människor!

Efter bion gick vi runt inne i stan, var helt underbart i luften. Inte för varmt men heller inte för kallt. Mötte upp Mange på vägen och promenerade lite med honom. Gick till Hemköp och köpte dricka och sedan satte vi oss på en bänk och snackade lite. Tog bussen tillbaka till Ornäs lite innan tio. Var en toppendag igår, fastän att jag var super tröttis. Hade nog inte riktigt återhämtat mig från onsdagen.

Idag där emot känner jag mig relativt pigg. Om jag bara kunde få upp min kära make ur sängen som försöker vända tillbaka dygnet nu eftersom han börjar jobba snart. Går inge vidare. Nåja, vi får se vad den här dagen har att erbjuda oss. Fint väder är det i alla fall!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0