Fullt upp

Varit riktigt tyst här på bloggen och med all rätt för nu jävlar. Inte nästa helg men helgen där på så bär flyttlasset iväg. Då drar vi från Göteborg och bosätter oss i Dalarna. Det ni!

Jag och maken har varit riktigt jävla duktiga denna helg. Nu är vi så gott som ihop packade. Det återstår bara kläder (såklart) samt lite porslin som vi faktiskt använder. Vi har ett par saker kvar som ligger ute på blocket men det verkar som vi har sådan otur att vi inte kommer få de sålda. Riktigt surt men vad ska vi göra? Det går inte att ta med oss grejerna, får inte plats så det är inte så jätte mycket vi kan göra. Ställa ner dom vid soprummet, sätta en lapp och hoppas att någon som behöver grejerna kan ta dom.

Just nu sitter jag och glor på Metallica och bara njuter. Det var inte igår som jag lyssnade på dom. Nu minns jag i alla fall varför jag diggar dom så mycket som jag gör. Satan vad jag ångrar att vi inte köpte biljetter och är där nu. Fast å andra sidan är det nog rätt så bra. Jag sitter just nu här i sängen och min hals börjar kännas mer och mer skrovlig och svidig. Så jävla typiskt, ska jag åka på en sommar-förkylning i år igen? Jag vill verkligen inte. Speciellt inte nu, jag har inte tid ju! Men det är bara att vänta och se.

Nu ska jag sluta blogga och fortsätta att titta. Sedan är det sängen, imorgon är en ny vecka och hjärtat mitt går in på sin nästa sista vecka på jobbet! Fan vart har tiden tagit vägen?!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0