Hej igen! Jo det är jag!

Hej och välkommen till min nya blogg har jag lust att skriva. För det känns lite så!
Har inte skrivit på ett tag nu igen men det har varit ett par hektiska veckor nu. Det har varit rejäla svackor och stora glipor i mellan mina inlägg men jag hoppas att jag ska lyckas ändra på det! Min laptop vart ju nerpackad men nu så!

Flytten gick faktiskt bra, visst var det lite stressigt och svettigt. Vi oroade oss för att inte få in allt i släpet och det var på håret att det inte gick. Släpet var överlastat och långt över den gräns som den skulle ligga på viktmässigt. Mattias bil den klagade en hel del men vi kom fram efter ungefär 9 timmar i en fullsmockad bil. Min stackars make fick sitta som ett Z i baksätet med tv och annat jox som vart ömtåligt och jag satt där fram med blomma och väskor. Men det var ändå en rätt så trevlig bilresa fastän att den tog lång tid.

Väl framme vart det bara att packa ur släpet (med en jävla fart då vi ville lämna tillbaka släpet samma kväll). Allt åkte in i garaget här i Ornäs förutom sängarna + sängramar som hamnade i ett källarförråd i Falun. Blev lite utspritt men det funkar. Nu har vi nästan landat, eller jag gissar på att maken min landat. Jag har väl inte riktigt landat ännu. Det känns fortfarande väldigt omtumlande och rätt så overkligt. Vi bort ju hos någon så det känns liksom som att vi bara är att hälsar på. Men det kommer väl det med.

Igår var vi in till Falun en sväng (i spöregnet) och tittade in i bobutiken, traskade i lite affärer och fikade med makens farfar. Klämde även in en liten lunch med Mange och sedan traskade vi runt lite till i affärer. Mycket trevligt fastän att vi vart dyngsura. Väl tillbaka ute i Ornäs lugnade vädret ner sig och vi kunde traska runt någon sjö som ligger i närheten. Jag har verkligen noll koll på vad allt heter än så länge men mysigt var det. Sedan stupade vi och sov som två nersövda djur typ.

Idag så åkte vi in till Falun igen och traskade närmare 2 mil runt ikring och överallt. Käkade lunch med farfar, gick på jakt efter en frisör, traskade lite till och glodde på huset som vi ska bo i, letade efter te till mig och sedan åkte vi tillbaka ut till Ornäs. Väl tillbaka här gick vi ner till bottenvåningen och glodde på två filmer och mös. Nu ligger vi i sängen med varsin laptop och bara slöar. Borde väl sova och kommer nog att ta och göra det alldeles strax. Men först måste jag bara dela med mig av de få bilder som jag tog idag med min mobil. Lämnade såklart kameran i en väska här "hemma" där den absolut inte gjorde någon nytta alls. Vi vart ju ut till där vi ska bo och tittade runt. Såg säkert ut som två galningar som pekade, glodde på balkonger och stog med varsin mobiltelefon i högsta hugg för att få bilder.

Riktigt trevligt område med mycket grönska, nära till en stor ICA Maxi och inte alls långt in till Centrum. Jag tror nog att vi kommer att trivas. Men nu får jag ta och sluta skriva, blev lite väl mycket att uppdatera i ett och samma inlägg. Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, får se då. Nu där emot så ska vi ta och sova, mina ögon skriker efter sömn!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0