Jävla skit helvetes CANCER!!!

Hade en jätte fin dag igår. Jag och hjärtat var inne i Borlänge och traskade i Kupolen. Fixade lite nya arbetskläder åt maken min och jag fyndade ett par toppar på rean. Åkte tillbaka hem och lagade middag och sedan åkte vi in till Falun och hälsade på Mange och sedan farfar.

Som vanligt öppnade sig himlen och släppte ner allt vatten för ett år på oss när vi var i Falun. Varit så varje gång nu men det spelade ingen roll. Dagen hade varit så härlig och trevlig så lite regn gjorde inte mycket. Kom hem lite efter tio och då tog vi det lugnt framför varsin dator.
Jag kollade mina mail som vanligt, har precis börjat maila med min kära far i England.

Öppnar mailet med ett leende på läpparna och får en käftsmäll när jag läser vad det står. Nu har min farbror ochså åkt på lungcancer. Han ska opereras och jag vet inte så mycket mer än så. Hela dagen bara vändes upp och ner och allt blev totalt jävla nattsvart. Idag har inte varit mycket bättre. Jag har bara legat i sängen och slumrat fram och tillbaka. Det känns precis lika illa i hjärtat som när jag fick reda på att min pappa haft stroke och samtidigt som de kollat hans kropp så hittade de cancer. Han hade otrolig tur och de kunde operera bort det. Jag har ingen aning om hur det ligger till med min farbror.

Denna gång känns det lite extra tufft med eftersom jag inte har friheten av en egen telefon. Jag kan inte bara lyfta på luren och ringa min pappa och fråga vad som händer. Det känns inte rätt att ringa utlandssamtal när jag bor hos någon annan. Så jag har ring mamma och hon ska ringa pappa och sedan ska hon ringa mig. Den här dagen känns lång, svart och bara jobbig. Men jag försöker rycka upp mig, inte tänka det absolut värsta och bara se vad som händer.

Jag absolut hatar Cancern, den har drabbat nästan ta mig fan alla i min familj. Räcker det inte nu? Åt helvete med cancern!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0