Lägenheten

Jag må inte ha använt min kamera vidare mycket den senaste tiden. Mest för att jag inte haft lust och inte heller haft något att fotografera men det har ochså varit för att jag redan fotat det mesta. Det blir bara samma fast från olika vinklar. Dock har jag dokumenterat lägenheten. Tagit bilder då det var möblerat, flyttstökigt och nästan tomt. Först ut är hallen.

En mycket mysig hall om jag får säga det själv. Tänk vad fort det går efter att man tagit bort möbler osv. Jag hade nästan glömt av hur det såg ut. Älskade hur vi hade möblerat, den varma tapeten och de vackra foton vi hade på väggen som hjärtats farfar tagit. Dessa bilder är nu inlindade och nerpackade i en låda.

Vardagsrummet var det rum som vi hade lagt ner mest tid på. Med omsorg hade vi valt ut de bilder som skulle upp på väggarna och det blev ett slags asiatiskt tema. Ochså ett varmt och mysigt rum tack vare de röda i både soffa och bokhyllor. Nu är soffan och hyllorna sålda. Vardagsrumsbordet var trasigt så det är kastat och tv + tvbänk står inne i sovrummet. Sopsäckar samt ikea kassar fulla av kläder, man tager vad man haver!

Sist men inte minst, vårat sovrum. Vår lilla oas av mys! Jag älskade gardinerna som vi hade satt upp och den vackra lampa som jag fick utav mamma när jag fyllde år! Gardinerna är sedan länge ner slitna och ner knöcklade i en sopsäck. Idag ska vi skruva isär sängen med. Tvbänken ska kastas men det gör vi nog inte förens på torsdag skulle jag gissa på. Byrån den är såld.


Det har varit en berg och dal bana av känslor genom allt stök och packande. Vi har bråkat, tjafsat, blivit vänner, irriterats och tjafsat lite till. Att flytta är stressigt och jobbigt. Men nu börjar vi i alla fall att närma oss slutmålet och på söndag nästa vecka bär det av. Idag ska vi ringa och boka släpet och i veckan blir det en hel del samtal till hyresgästföreningen, Göteborgs energi och även tvtjosan för att säga upp tvlicensen. Vi kommer ju inte ha någon tv att titta på uppe i Dalarna och vi kommer inte heller att packa upp för nästa flytt som är till egen lägenhet äger rum i september. Datumet för inflytt är 1 september men jag har ingen aning om när vi kommer flytta in. Det märker vi när den dagen kommer!

Idag ska vi hem till mamma, en liten avskedsmiddag kan det väl kallas. Vi ska dricka lite vin, äta gott och bara umgås. Ett skönt avbrott i flyttpackande och städande. Men middagen är inte förrän runt fem så nu ska jag ta och bränna ut alla bilder vi äger på dvd-skivor och sedan tänkte jag ta och städa lite, försöka få ut den jävla tvättmaskinen och packa ner det sista porslinet i köket.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: sissi

Bilderna blev ju super fina :D

2011-07-10 @ 13:26:37
Postat av: Gaymasen

Haha jag slår absolut inte ner på er som använder luvtröjor. Det är skönt. Men jag gillar't inte. Hade allt för många sådana när jag var yngre. ^^Och tack! :D

2011-07-10 @ 17:49:48
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0