Ornäs till Borlänge

Det kändes som en bra ide att gå ut och gå idag. Det kändes ochså skönt i luften och som att det skulle bli en riktigt trevlig promenad. Vi hade fel!
Det var på tok för varmt och kvavt ute (det märkte vi efter en stund), vi hade ingen dricka och bromsarna var som jävla plåster. Det surrades i öronen , de försökte landa i ansiktet på oss och även armar och ben. Vi viftade runt omkring oss som två galningar men de små jävlarna ville inte ge upp. Till sist började vi bara ignorera förutom då de surrade i öronen, så jävla obehagligt!

Det var bara att fortsätta gå och gå och gå och gå. Ändå var det inte jätte långt. Ungefär lika långt som det var då jag gick från vår lägenhet in till stan i Göteborg. Varför kändes det då som en hel jävla evighet? Inte äns allmänt prat och flams hjälpte denna promenad. Never again säger jag bara, eller kanske igen men då får det fan vara lite svalare ute!
Men vi kom i alla fall till sist in till Borlänge, gick in i första bästa mataffär och köpte dricka.. ENERGIIII!! Äntligen. Sedan gick vi till Kupolen (the giant BOOB) och sa hej till Mange som jobba där idag. Sedan försökte vi gå i lite affärer men energin den försvann lika snabbt som den kommit tillbaka..

Sammanlagt gick vi 9.42km, bussresan hem kändes välförtjänt! ;)

Nu ligger vi ännu engång i sängen med varsin laptop och bara slöar. Ska nog försöka få någon mat i magen snart och sedan fråga min kära make om han har lust att se på någon film. Rätt så tråkigt och osocialt att ligga med varsin laptop. Jag har iofs inte bara slösurfat utan ochså spelat en massa. Fixade emulator för både supernintendo och nintedo 64, mina två absoluta favoriter.

Lirade lite Dr.mario till 64, faktiskt första gången jag spelade det och det är minst lika skoj som det som finns till supernintendo och vanliga 8-bitars nintendo. Sedan lirade jag lite Mario kart, Dukenukem och Super Mario 3. Märks det att Mariospelen är min favoriter? Haha klart det inte gör, helt omöjligt att gissa sig till det eller hur?! ^^ Nåja, nu kurrar min mage så nu är det nog dags att försöka äta något.


Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0