Stress stress stress

Börjar må bättre nu. Sover ordentligt på nätterna, hostar som en tok på dagarna men det funkar! Jag mår inte skit och jag kan göra grejer nu. För det behövs.

Imorgon är det söndag, helt sjukt. Nästa söndag bär det av, då sticker vi! Jag har nog fortfarande inte riktigt greppat att vi faktiskt flyttar och att vi kommer att flytta till en annan stad. Det har inte sjunkit in, men det gör det nog när vi börjar lassa in de få saker vi har kvar i släpet och börjar köra ut ifrån stan. Det är med blandade känslor som jag tänker på flytten.
Jag har inte riktigt tid att känna efter heller då vi stressar rätt så bra nu. Varför blir det så här alltid? Vi visste ju exakt hur lång tid vi hade på oss, vi visste exakt när vi skulle till och flytta. Och ändå så står vi här med grejer att göra. Fine det är inte hur mycket som helst som ska packas men det känns ändå överväldigande. Jag hatar den känslan.

Sedan ska jag hinna med och träffa vänner med. Karin ska jag träffa nu mitt i veckan, fick ett litet meddelande på fejjan där hon skrek efter mig. Hehe, jag kommer sakna dig så ska du veta! Jessica vet jag inte om jag kommer att träffa mer innan flytten. Ska försöka få tag på henne nu i veckan och se fall det går att fixa en snabbis träff på stan.
Milla går inte att träffa tyvärr. Hon jobbar, jag stressar över flytten och vi har båda inte tid. Så kan det tyvärr bli ibland. Tack och lov för internet så vi kan snacka där då vi är på msn osv. Och Pernilla henne kommer jag nog att kunna träffa när vi har kommit till Falun, hon har ju flyttat till Sala eller vart det nu var och dit går det att åka med pendeln!

Allt ordnar sig (försöker intala mig själv det och stressa ner lite).

Så vad står på schemat idag? Jo vi ska fixa fler flyttlådor, har bara en och den får inte hjärtat mitt ner alla de saker som ska packas ner ifrån hans rum. Jag har i stort sätt packat ner alla mina saker som jag vill spara och nu är det bara kläderna kvar. Alla vinterkläder är ner packade i sopsäck samt resväska. Ska även ge mig på att städa lite idag och vi ska även försöka släpa ut tvättmaskinen som ska slängas. Den kommer jag inte sakna jävla skit maskin!!

Men först, en kopp te sedan tror jag nog att vi promenerar en liten bit. Det funkar alltid bra när jag är jätte stressad!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0