Tog mig själv i kragen

Dagens första hälft kändes jobbig och tuff. Låg mest i sängen och halvslumrade för jag var så trött. Tror inte jag sov bra alls inatt då tankar snurrade i 160km/h där inne. Inte så jätte konstigt.
Men till sist tog jag mig själv i kragen och vi gick ut en sväng. Gick iväg till ICA och sedan gick vi ner till bryggan. Med oss hade vi lite fika och sedan satt vi där i tystnaden och bara njöt.

Jag tror jag behövde det, för efter det så kände jag mig genast mycket bättre. Stegen kändes inte lika tunga och jag kände att jag faktiskt kunde gå rak i ryggen istället för helt ihop tryckt. När vi sedan kom tillbaka hit hem så satte jag mig på trappen utanför och väntade på min kära make. Pratade lite med Inger (hon som vi bor hos just nu) och bara njöt av den varma luften.

Efter lite småprat gick jag och kärleken iväg till skolan som ligger här i närheten och lirade lite basket. Det var skönt att röra på sig men satan vad varmt det fortfarande är där ute. Och korgen stog ju inte direkt i skuggan heller så vi svettades ju floder. Blev inte jätte mycket spelande men skönt var det i varje fall. Tog och ringde mamma med när jag kom in, hade såklart glömt mobilen inne. Hon hade varit i kontakt med min pappa och han hade sagt att allt såg ganska så ljust ut. De hade hittat cancern tidigt och han (min farbror då alltså) ska opereras i början av augusti. Så nu kan jag och min fantasi ta och lugna ner oss. Bara att hålla tummarna och kontakten så får vi se helt enkelt. Only time will tell säger man ju.

Nu sitter jag här vid "mitt" skrivbord och försöker komma på något att göra. Tror jag ska ta och lira lite mer Diablo 2 som jag installerade om på min laptop. Hjärtat var så snäll och fixade så att jag kan spela utan skiva med. Yes!! Slipper missa massa drops då jag dödar bossar med andra på nätet. Missar alltid en massa fina items eftersom skivan ska vara så seg och lagga till. POFF säger det så är allt bra borta och kvar ligger skit saker så som meningslösa potions och typ pilar. Verkligen sånt som jag vill ha! ;)

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Inte lätt när det är svårt. Men karln din kanske gillar när plaggen blir blöta då.. Haha.Och kolla in New Yorker sen. Butiken var riktigt nice. :)

2011-07-26 @ 23:41:00
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0