2 mils promenaden

Ännu en gång har vi promenerat och jävlar vilken promenad. Vi började på Backaplan, gick mot biltema och över till Brunnsbo. Sedan gick vi dit benen bar oss och jävlar de bar oss långt! Vi kom till ett litet naturskyddsområde som tydligen är Göteborgs fågelrikaste område. Jävlar vilket ljud och vad många vackra fåglar vi såg!

Lite synd att det var så jävla mulet men jag kom i alla fall ihåg att ta lite bilder. Genom hela området gick vi tills det inte fanns någon väg att gå på, då fick det bli bilvägen. HAHA!! Snacka om att folk glodde till tusen på oss. Men vafan, vi var inte i vägen för någon. Det var bullrigt och påfrestande men vi hade så jävla trevligt så det spelade ingen roll!

Till sist kom vi närmare dit som min kära make ville komma, Säve flygplats. Men först så snubblade vi över en liten pizzeria mitt i ingenstans vid en liten mack. Jag skojjar inte när jag säger att detta var nog en av de allra godaste måltiderna vi någonsin ätit. Jag har nog aldrig njutit så mycket utav en pizza som jag gjorde då!

Vidare traskade vi och ännu mer bilvägar gick vi på. Nu började både mina och makens fötter att göra riktigt jävla ont. Det blev krig mellan kropp och hjärna och vi stånkade på. Till sist kom vi till flygplatsen men tyvärr kom det inga flyg så det var bara att traska vidare.. När vi kom till Björlanda (eller vad det nu hette) så kände vi båda två att 2 mil får nog räcka nu tar vi bussen resterande väg!

Mörbultade kom vi hem och öppnade våran vinflaska som vi handlade på systemet på Backaplan innan vi begav oss ut. Vi misstänkte att vi inte skulle hinna tillbaka till systemet innan det stängde och det stämde. Vi kom hem lite efter nio och då hade vi gått 2 mil på lite mer än 3 timmar. Det är inte så jävla pjåkigt om jag får säga det själv! Det är att rekommendera, alltså att bara gå ut och gå och låta benen bära än vart som helst. En riktigt härlig dag var det och jävlar vad ont i benen jag hade dagen efter! Men det är en sån där skön smärta om ni förstår vad jag menar.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Sv: Slickad kofitta??! Hahaha. That's just gross! ;)

2011-06-06 @ 18:30:36
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Milla

Tack hjärtat! :)Vad konstigt, har inte fått några kommentarer alls! :( Miss u crazy! Puss

2011-06-08 @ 14:45:08
URL: http://millamadeleine.blogg.se/
Postat av: Milla

Du får kommentera om allt :D :P

2011-06-08 @ 14:45:39
URL: http://millamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0