Broken T_T

Urk, inte glad alls just nu. Ont i huvudet har jag och jag sitter i stort sätt med näsan tryckt emot datorskärmen för att kunna se något. Mina glasögon gick sönder för ett par dagar sedan och jag McGyver lagade dom med lite Tejp. Men nu hjälper det inte längre. De ramlar sönder var femte jävla minut och bekväma är de inte heller. Känns som de försöker äta sig in till hjärnan på mig via höger sida där de knäckts.

Inte bekvämt alls! Igår fick jag gå ute helt utan glasögon, lika jobbigt som att gå utan byxor ute tyckte jag! Jag fick stirra ner i backen för jag såg inte mer än 2 - 3 meter framför mig och såklart kom det folk som ville fråga om vägbeskrivningar osv. Jag HATAR att ha ögonkontakt med människor när jag inte har några glasögon på mig. mest för att jag känner mig så jävla naken men ochså för att mina ögon är lite knasiga och det knasiga döljer mina glasögon rätt bra åt mig. Mina glasögon gör att jag känner mig trygg.

Men igår hade jag fått lämna en stor bit av mig själv hemma och det var sjukt jävla påfrestande. Så nu har jag inte mycket till val, jag måste skaffa nya glasögon. Jag hatar det här, jag har aldrig haft ett par glasögon som gått sönder så mycket som dessa. Mina förra brillor var fan över 10 år gamla innan jag ens bytte ut dom, fick dock lite skäll av optikern. Jag kan väl inte hjälpa att jag trivdes så mycket i dom. Sedan att de inte funkade vidare bra för min syn och jag hade konstant ont i huvudet var en annan sak ^^. Men det är bara små skit jämfört med det som är nu. Aldrig igen ska jag köpa glasögon på Aktuell Optik, jävla mög är vad det är!

Nåja, nu har jag lackat loss över detta. Nu är det bara att ta nya tag och försöka hitta ett par brillor som inte kostar en arm och två ben men som inte heller går sönder på en gång. Det roliga i det här är att dessa röda kostade bra mycket mer än de som jag hade i 10 år. Och dessa röda är helbåge medan de andra var halvbåge och jag fick höra hur lätt de med halvbåge alltid går sönder.. KISS MY ASS att de går sönder lätt!

Okej, nu har jag lackat klart!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Milla

Så tråkigt med dina brillor vännen! Hoppas du hittar ett par braiga glasögon som håller men inte kostar skjortan.. Du kunde ju ha fått låna min nördbrillor men tror inte de skulle hjälpa dig att se vidare mkt iofs ;P Kram!

2011-06-15 @ 15:39:54
URL: http://millamadeleine.blogg.se/
Postat av: Milla

Du får väl titta runt hos olika optiker så kanske du hittar några för det priset. Lycka till gumms! Kram

2011-06-15 @ 18:32:54
URL: http://millamadeleine.blogg.se/
Postat av: saddie

nää fan va illa ... va tråkigt att läsa :/ men sötnosen, det spelar ingen roll vilken optiker man går till tror jag? det beror ju på själva "märket" eller vart dom brillorna tillverkas. optikern e ju bara försäljare (tydligen av skitbrillor haha) men jag hoppas verkligen du hittar ett par som håller längre och för ett lägre pris! så jäkla dyrt med brillor :( behöver ett par nya själv snart, har haft mina utan bågar i 6-7 år snart och e fan jätterädd att dom ska gå sönder hela tiden med tanke på att det e utan bågar o bara glas.. man måste ju känna sig bekväm i sina glasögon som du säger!

2011-06-15 @ 21:51:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0