Guldtabletterna

Ja för det jävla priset som de tog för mina tabletter så kunde man faktiskt tro att de är gjorda av guld. Fick punga ut med 262 jävla kronor. Var meningen att vi skulle handlat flyttlådor igår men efter att jag fått hämtat ut mina tabletter så hade jag bara fjuttiga 44kr kvar på mitt konto.. Känns bra... !""#¤!¤¤% <-- damp!

Men som min kloka make sa, det är ett bra "ont" så att säga. Jag måste ju bli frisk och bli av med dessa jävla koppor som kliar, svider, bultar och ser för jävliga ut. Ser ut som jag har böldpesten eller nått... I alla fall nästan! Men idag började jag på min tablettskur, 2 tabletter 3ggr dagligen. Galet mycket tabletter men jag ska bara käka dom lite över en vecka så det känns ju bra.

Annars då? Inte mycket som händer här. Idag ska vi ta en rejäl kraftansträngning och fixa en massa här i lägenheten. Jag har skrivit en checklista som ska betas av under dagen. Men först måste vi åka in till stan och köpa flyttlådor eftersom det inte blev några igår. Och idag är det helt galet varmt. Gick upp halv tio och redan då visade termometern 19 grader, nu har den gått upp till 25 grader och solen är inte ens framme hela tiden. Känns kul att vi ska vara inne och hålla på i lägenheten hela dagen. Men detta är bestämt och nu så känner vi att det är dags att lägga in en högre växel. I veckan kommer mamma hit och hjälper mig att spackla igen lite hål i väggarna. Mamma är mästarnas mästare när det gäller att fixa sådant, varför? Hon har flyttat en miljon gånger.. haha!

Men först ska vi vakna till och jag måste ringa Classe och se så att de faktiskt har flyttlådor, vi kom ju dit tidigare i veckan och då hade dom inga alls. Väldigt snopet!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Novembersara.

SV; Ja, alltså, jag kan ju inte garantera att du tycker att den är bra, men JAG tyckte det ;D

2011-06-18 @ 10:57:40
URL: http://novembersara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0