I ♥ SG1

Hej, jag lever!
Det har bara blivit så att jag slutat sitta vid datorn helt och hållet.. Vad har jag att skylla på? Jo, Stargate och en 42" jävla tv i sovrummet. Vi gör fan inget annat än att glo på tv, dricker vin (haha låter som värsta alkisarna) och latar oss. Det finns faktiskt inte så mycket mer att göra i den här lägenheten nu.

Det mesta är nerpackat, skåpen gapar tomma och det är enbart några garderober och kläder såklart som behövs packas ner. Men för det behöver vi mer lådor och jag får nog ta och fjäska rejält med Philip imorgon då vi (tror jag) ska ses. Jag känner ingen annan med bil så! ;) Blir även antagligen en tripp hem till mamma där jag ska hämta ett par lådor med massa grejer i som hon sparat från min barndom. Sedan har jag nog sysselsättning söndag och måndag.

På lördag är det bestämt att vi ska ta och passa mammas lilla hund Luna. Den lilla heffaklumpen/bit monstret. Men hon är så satans go när hon inte bits och har lugnat ner sig att man förlåter henne. Har ingen vidare bra bild på henne men bjuder på en aningens suddig bild på henne ändå!

Svarta hundar är så satans svåra att ta kort på. Hur jag än gör så ser hon ut som en demonhund.. Fast iofs har jag tagit bilden med min mobilkamera. Är det dåligt ljus i rummet så blir bilderna gryniga och otrevliga. Men jag tänker inte klaga, jag älskar min mobil!

Nog tjatat om det, idag var vi på Heden och jag tog såklart inte med mig min kamera och tänkte inte alls på att ta kort med min mobil.. Ibland undrar jag om jag lämnar min hjärna hemma vissa dagar. Lätt att vara efterklok. Var i alla fall och tittade på när min systerson Linus spelade fotboll på Heden. De var tappra de (inte så jätte) små fastän en förlust in en tidigare match under dagen. Och denna match slutade inte annorlunda. Men det var en fin insats ifrån laget. De är fortfarande unga och har mycket att lära så jag tror säkerligen det kommer andra matcher där de piskar arsle!

Åh vad skoj det var att träffa Linus med som har blivit så satans jävla lång. Jag vart helt paff när jag såg honom. Det går på tok för lång tid emellan när vi ses, riktigt hemskt! Men nu på midsommar kommer syrran + familj hit till Göteborg och då ska vi passa på att fira tillsammans och träffas. Allt blir såklart hemma hos mamma om inte folk vill komma hit och typ sitta på golvet och äta ur sina händer för vi har då ingen porslin framme!! xD

Nåja, det var min uppdatering för denna gång. Nu ska jag lägga mig i sängen igen, köra igång någon film och dricka lite saft. Får se när min älskade make kommer hem!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0