Känner mig lite ego idag!

Det händer inte vidare ofta längre att jag tar kort på mig själv. Jag vet inte varför men det har bara blivit så. Kan minnas ett tag då jag tog flera bilder på mig själv flera gånger per dag.. Värsta ego! ;) Idag blev det ändå ett par bilder på mig i mina solbrillor och de flesta blev jag faktiskt nöjd med. Fastän att det inte är vidare mycket variation i dom!

Gillar speciellt den i mitten, den känns lite filosofisk på något sätt! ;) Jag ser så fundersam ut, fast enligt kärleken min så ser jag alltid fundersam ut. Lite som om jag har hela världen på mina axlar. Det vet jag dock inget om, jag ser ut så helt enkelt.. Lol! ;)

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Det var mig minst sagt en långkokande spaghetti haha ^^

2011-06-23 @ 14:30:15
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Milla

De där små himmelska bakelserna är hypade av en anledning kan jag lova dig. Går inte ens beskriva hur goda de är. :) Dock beror det på var man köper dom hur de smakar, vissa är bättre än andra. Den lilla franska butiken mittemot Biopalatset har jätte goda tex.

2011-06-24 @ 13:45:47
URL: http://millamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0