Midsommar igår.

Ehm, ja jag hade med mig kameran men tog jag några bilder? Nä jag kom ihåg kameran typ en halvtimme innan jag och kärleken skulle åka ifrån mamma. Perfekt! Jag i ett nötskal, gör så varje jävla gång. Var samma visa i påskas och i julas med.. HAHA!

Nåja, midsommar var sjukt trevlig. Vi slog ihop det med två födelsedagar med. Det är så att mina systersöner fyller runt midsommar. Linus blev 13 den 19 och Andreas han blir 12 (tror jag haha) den 27 juni. Som ni vet så är vi mitt uppe i att packa och stöka så jag hade självklart inget presentpapper och jag hade fixat födelsedagspresent till de båda killarna. Det blev ganska spejsade prydnadskuddar i udda former (aliens, en krabba och en bläckfisk). De fick tre var. Men hur slår man in något sådant utan lådor och papper?! SOPSÄCKAR säger jag då. Var sin fin svart säck fick de som jag hade pimpat med lite fina färgglada snören. HAHA! Man tager vad man haver brukar det ju heta.

Det gick i vilket fall hem och det spelade ingen roll vad de var inslagna i för det rivs ju upp med en gång ändå. Efter packetupprivandet blev det midsommar middag som bestog av det gamla vanliga, sill och potatis. Åt tills det kom ut genom öronen. Efter det vankades det jordgubbar.. Ååh årets första gubbar! Det var saligt gott. Sedan stack alla killar ut minus Niclas och spelade badminton. Jag satt vid köksbordet och försökte laga mina stackars glasögon men självklart hade jag glömt min mini-skruvis hemma så jag fick inte mycket gjort. Dock har jag glasögon nu, behöver inte punga ut med närmare 2000kr! Mamma hade exakt samma modell som de som gick sönder så det var bara att byta glas (när vi kommit hem och skruvat isär skiten samt försökt skruva ihop det igen. 2 timmar senare och ett antal psykbryt senare så hade vi fixat dom!). En mycket gladare Hayley minus huvudvärk sitter nu här framför datorn.

Sist men inte minst så hade mamma gjort någon slags cheesecake minus osten. Hallon, grädde, gelatinblad och krossade digestive. Var precis som en cheesecake om inte godare (jag kan iofs inte utala mig om det, jag har aldrig ätit cheesecake. xD). Men enligt min kära make som älskar sådan kaka så var den mumma så jag utgår ifrån att den vad godare (?). Halv tio rörde vi oss hemåt. Det var en mycket lyckad midsommar synd bara att jag inte fick några bilder.

We have the memories and thats always something! ;)

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0