Min morgon

Kan verkligen inte klaga på mina tidiga mornar nu för tiden. Vi tittar på stargate, hjärtat mitt dricker kaffe och jag dricker te. Vi myser och sedan är det dags att gå. Jag blir ensam kvar i sängen och bestämmer mig för att sova vidare, kan inte somna men det gör inget. Jag sätter igång mitt DS och spelar lite Animal Crossing och bara myser.

Sämsta bilden ever men det får vara! ;) Halv tio går jag upp och sätter mig här vid datorn. Dock ska jag inte sitta kvar mycket längre till. Ska fortsätta med att slipa ner spacklet som är på väggarna och fixa så att de hål som syns slutar att synas. Sedan ska jag faktiskt försöka släpa ner lite skit till soprummet. Ni ska se vårat vardagsrumm, herre jävlar. Det är totalt jävla kaos och inte något organiserat kaos, tyvärr!

Det är bara att göra det bästa vi kan utav situationen. Får vi sålt hyllorna som är kvar nu så går det verkligen framåt och vi kan börja se en viss skillnad. När kärleken min kommer hem så ska vi ta och lägga upp lite fler annonser. Nattduksbord ska bort och datorbord. Håll tummarna på att vi får sakerna sålda!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0