Slit och släng...

Otroligt, jag bloggar för andra gången på en och samma dag. Det händer inte ofta nu för tiden. Tar en liten paus från stöket. Har spacklat, slipat och fipplat med de hål som vi (jag och mamma) fixade med igår. Ett stort tack till dig mamma, vad skulle jag göra utan dig. Min mamma är helt klart bäst. Igår kom hon hit efter att hon hållit på med eget flyttstök i tre veckor hos min mormor som flyttat till ett annat boende. Hon lugnade mina stackars stressade nerver och idag känns allt lite bättre.

Har varit nere i soprummet en vända med MASSA skit. Vardagsrumsbordet åkte ner samt tre fulla sopsäckar. Nu tar jag som sagt en liten paus men snart ska jag sätta igång igen. Då ska jag släpa ner en sjukt ranglig hylla som stått i hjärtats datorrum! Ska försöka fylla en till sopsäck med. Har samlat på oss lite väl mycket reklam. Hade tänkte använda reklamen till att packa in ömtåliga saker, men nu är det mesta nerpackat så nu är det bara att slänga det.

Sitter just nu och går igenom lite mobilbilder. Tog ett par roliga i söndags och igår. Tänkt ta och dela med mig av dom, annars glömmer jag dom bara, haha!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0