Solisarna

Eftersom mina brillor är söndriga så går jag ju utan glasögon ute. Det är ovant, obekvämt och jag är så satans ljuskänslig så igår fixade jag nya solisar. Detta blir det andra paret solbrillor jag äger...någonsin! Åkte till Frölundatorg och träffade goa Magnus. Traskade runt och letade i olika affärer, när jag tänkte kolla hur mycket pengar jag hade på kontot märker jag att jag glömt mina kort hemma!! Gaah, har aldrig hänt förut och shit vad tur jag hade att det inte kom kontrollanter på vägen till torget. Hade varit riktigt jävla surt att åka på böter!

Jaha tänkte jag, då blir det inte några solisar ändå! Men underbara Magnus tycke annat och betalade mina solisar åt mig. Jag tycker faktiskt dessa är riktigt jävla snygga! Jag brukar inte tycka om modellen men dessa trivs jag i. Jag ser inte mycket bättre med dom men fan jag slipper gå runt och få ont i huvudet så fort jag är ute i solen!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0