Svinigt värre!

Blä blä bläää, allt händer på en och samma gång. Just nu avskyr jag min kropp, åt helvete med den. Satsar på det som Sheldon i Big Bang Theory satsar på och det är att skicka över mitt medvetande till en dator och leva där inne.
Varför? Jo för min kropp strejkar, mina glasögon går sönder och mina öron kliar (okej att öronen kliar spelar ingen roll det går ju över.. lol). Men resten kan ta sig i arslet och dööö!

Idag står tvättning på schemat, ALLA mina byxor ska tvättas och jag ska ha på mig ett par som jag aldrig använt. Varför? Det är här rubriken kommer in, jag har åkt på svinkoppor. Låter riktigt fräscht eller hur?! Började med en prick på benet som jag trodde var ett myggbett. Tänkte inte så mycket på det men sedan började jag få fler och fler. Nu har jag 6 st, typ tre på varje ben och jag känner mig så sjukt jävla äcklig. Oroar sönder mig att jag ska smitta min andra hälft så jag tvättar händerna som en dåre hela tiden, rör knappt honom och framför allt så rör jag inte mina ben där dom sitter.

Varför i hela helvete ska jag åka på allt möjligt för? Hur fan åker man på svinkoppor till att börja med? Jag har inte varit förkyld (kan tydligen få det i samband med förkylning) och jag är ta mig fan inte smutsig. What the fuck liksom?! Doktorn ska i alla fall ringa mig på fredag, har de inte blivit bättre eller försvunnit (vilket jag tvivlar på) så ska jag börja äta antibiotika för tydligen går de inte över utav sig själv. Mitt liv i ett nötskal. Tur att jag inte är en sådan brutta som vill gå i kjol och shorts hela tiden för just nu går fan inte det. Dock kommer lite av mina ben att synas idag eftersom de enda byxor jag inte använt är ett par jävla piratbrallor, ni vet såna som ser ut som de är försmå.. haha det får gå, kan inte ha långbyxor på mig idag då kommer jag fan dö i värmen!

Nåja, det är i alla fall fint väder idag och jag ska titta på nya brillor idag. Inte köpa men titta, det är alltid något. Suck!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Milla

Men gumman då, vilken otur du har :(

2011-06-17 @ 08:13:20
URL: http://millamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0