Underbara regn, äntligen lite frisk luft!

Ja så är det. Haha, jag vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva utan skriver mest bara för att hålla mig sysselsatt. Ovant att vara uppe innan tolv och jag har inte direkt något att göra framför datorn. Men att ligga framför tv:n och slötitta på all skit som visas nu känns inte jätte lockande. Jag vill gärna behålla de få hjärnceller som jag har kvar.

Vädret har gjort en total helomvändning men jag tänker inte klaga. Har haft huvudvärk i flera dagar just för att det har varit så kvavt och jävligt i luften. Men nu är det precis som någon lyft på locket och släppt in ny frisk luft och det känns underbart. Pollen lugnar ochså ner sig en hel del när det regnar så det är bara en massa positivt med regnet.

Dock hade jag planerat att promenera in till stan idag men nu får jag ställa in. Känner inte för att gå i regnet. Hade varit lugnt om det bara regnat lite lätt men det står som spön i backen då och då så jag kommer vara totalt genomblöt när jag kommer in. Får bli en annan dag helt enkelt.
Har fixat Endomondo på min mobil (mäter hur långt jag gått och under hur lång tid. Kan ochså säga hur mycket kalorier jag bränner, fast självklart inte den som jag har på min mobil) så nu är jag jätte motiverad till att gå ut och gå bara för att. Speciellt när den passerar 5km, då har jag liksom gått en halvmil och det känns så jävla bra! Igår promenerade vi nästan 7km i värmen. Vi är duktiga!

Vad annars då? Jo verkar som vi får sålt det som behöver bli sålt. Har ett par annonser som ska ut på blocket sedan är vi typ klara med allt som vi måste bli av med. Känns jävla skönt. Dock har jag lite svårt att få tummen ur och sätta igång och packa det sista. Kläder, handdukar, lakan och påslakan är fan det jobbigaste tycker jag. Hur fan ska jag packa ner det? Och tänk så råkar jag packa bort kläder som vi behöver? Nä jag låter nog kläderna vara till sist. Lakan och sånt får åka ner i lådor som inte är helt fyllda ännu. Att flyttpacka är jobbigt, det känns oftast som att vi inte kommer någon vart alls. Men det ska nog gå. Köket är i stort sätt tömt i alla fall så det är något. Alla böcker är nerpackade med... nästan. Nä jag ska nog ta och tagga ner lite och inte stressa så mycket.

Idag ska jag in till stan, ska träffa Jessica (antagligen) och sedan ska jag fika med Pernilla. Måste ta vara på tiden jag har kvar i Göteborg. Och Pernilla ska ochså flytta ifrån stan. Fast närmare mig än vad vi trodde. Så vi kommer nog kunna ses när jag flyttat till Falun, lite fräckt faktiskt. :) Oh måste förbi banken med, vafan skulle de ta bort den som låg i Brunsparken för. Nu får jag gå hela vägen till Heden.
Uj, blev ett långt inlägg.. Nu får jag sluta!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Haha är det något jag kan så är det att shoppa.. ;)

2011-06-09 @ 22:54:03
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0