Yes!

Såja, nu återstår bara två datorbord och två nattduksbord sedan är allt vi ska sälja sålt.. ÄNTLIGEN! Riktigt tomt nu i vardagsrummet vilket är bra. Ännu ett ställe att ställa fler lådor på. Köket känns väldigt proppat och trångt nu så jag tror nog att maken min får släpa lite lådor från köket till vardagsrummet inom en snar framtid. ;)
Jag orkar inte lyfta någon av dom. Fick putta en låda genom hela lägenheten igår då jag skulle flytta över lite prylar till en ny och hel låda. Lär har sätt lagom dumt ut men jag kunde verkligen inte lyfta den. Det gick bara inte!!

Idag då? Ska faktiskt ta mig ut ifrån lägenheten och åka in till stan. Måste till banken och sedan tänkte jag gå till Indigo och se fall de har någon klyftig och bra väska jag kan köpa för en billig peng. Jag hatar att ha saker i fickorna nu, alla mina byxors fickor börjar få hål lite varstans nu. Ser inte jätte snyggt ut.

Nåja, nu har jag skrivit klart. Dags att bege sig ut i det vackra vädret. Får se om jag överlever i värmen. ^^

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0