Bilder ifrån en promenad

Ibland är jag riktigt kass på att ladda över de bilder som jag tar. Speciellt de bilder som jag tar med min mobil. Det är så himla enkelt att ta dessa bilder och sedan lägger jag ner mobilen i fickan och POFF så har jag glömt av dom. Men så idag satt jag och tittade igenom bilderna i min mobil och hittade dessa. De är tagna på en av våra promenader.

Gick upp in i mellan några byggnader vid Stigbergstorget och tjoff så kändes det som att vi inte alls befann oss i Göteborg längre. Var riktigt mysigt och det såg faktiskt ut som att det bodde folk i dessa hus. Dock gick det inte att komma någonstans där uppe så vi fick gå tillbaka ner till "vanliga" Göteborg, haha!

Sedan traskade vi i alla fall vidare och hamnade borta vid Klippan där vi hoppade på en Älvsnabben och åkte över. Det är på dessa små båtar som min kära make trivs allra bästa. Kan vi så åker vi dom så ofta det bara går. Nu eftersom vi ska flytta så passar vi på extra mycket att åka. Får ta och åka när det är fint väder så kan vi vara ute istället för inne i båten. Blir lite trevligare bilder med.

Fick ta bilden på vattnet ut genom fönstret och alla blev inte direkt skarpa. Det blev bara en bild på havet som gick att använda men fan vad bra min mobilkamera äär!! Jag tror fan aldrig att jag kommer byta mobil, om inte det blir någon mobil som kan matcha kameran då och som jag tycker om! xD

Nog tjatat om det, snart slutar min älskade och vid sex tiden kommer det några människor som ska titta på lägenheten. Urk vad jag inte ser fram emot det. Men nu har jag i alla fall skrubbat rent badkar och handfaten som var äckliga eftersom det var stopp i dom. Lyckades fixa två av de tre stoppen med. Det lilla handfatet på toan gick inte att fixa utan att skruva isär rören och det kände jag inte riktigt för att gör idag. Dock hade jag nog överlevt, hade jag behövt spy så har jag ju toan precis vid sidan av mig.. LOL!!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Novembersara.

SV; HAHA ja men eller hur, parenteser är fan bra =D

2011-05-24 @ 16:24:32
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Tack för finfina kommentarer och du är som sagt inte ensam om att prata puttinuttigt med djuren... GAAAH ^^

2011-05-26 @ 19:23:44
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0