Haft en underbar dag

Idag har varit en dunderdag! Åkte hem till mamma direkt efter att jag vaknat. Gick nästan direkt från sängen och ut, inte min starka sida. Fasiken vad trött jag var på spårvagnen. Men i alla fall, det har varit en jätte trevlig dag. Jag och mamma har gått igenom en massa lådor (tre stycken) som innehöll en mängde (eller typ allt) ifrån min barndom. Mängder av minnen har susat förbi och jag har å:at och a:at en massa åt grejerna som packats upp..

Skrattat en heldel har jag ochså gjort, varför är små barns teckningar så satans roliga och fula? Jag har även ropat högt över grejer som jag totalt glömt och jag har ännu engång förälskat mig i min underbara yoyo som jag hade med mig överallt när jag var yngre.

Mamma blev nog lite tårögd ett par gånger med då hon stog och å:ade och a:ade över bebiskläder som hon packade upp. Helt sjukt hur liten jag en gång varit. Nej det har verkligen varit en superdag och tiden den försvann hur fort som helst...

Sedan när jag kom hem och tittade mina mail så hittade jag ett mail ifrån min lärare på författarkursen och det visade sig att jag ta mig fan fått ett MVG i kursen. Det ni är jag stolt som fan över då jag annars aldrig (eller när jag gick i gymnasiet) fick MVGs. Kan dock vara så att jag var liiite lat i skolan under mina gymnasieår och liksom inte riktigt brydde mig om jag fick MVG eller G. Men nu jävlar gör jag det och jag har verkligen arbetat hårt för det här betyget. Nu kan jag äntligen luta mig tillbaka och bara njuta av sommaren och av våran flytt som äger rum snart!

Satan vad jag längtar!!!!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Pia -Smilinggirls!

Grattis till MVG't! :D

2011-05-28 @ 18:47:11
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: Pia -Smilinggirls!

sv: Det var så lite! :D

Allt bra? :)

2011-05-29 @ 14:12:13
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: Pia -Smilinggirls!

sv: Okej, sånt är jobbigt! :p Jadå :)

2011-05-29 @ 16:35:46
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: L I F T U P .blogg.se - Sara

Underbart med bra dagar :) Grattis till MVG't!

Var kursen svår?

2011-05-29 @ 17:54:07
URL: http://liftup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0