Slö-söndag

Hoppsan hejsan vi var uppe lite väl sent igår. Vaknade inte förren klockan var efter ett och maken min gick inte upp förren klockan var väl efter två. Han vart lite sur över att hela dagen försvunnit men fan lägger vi oss när det börjar bli ljust ute så får vi nog ta och skylla oss själva! ;)

Har inte blivit vidare mycket gjort idag alls, men det gör inget. Väger upp efter allt som vi fixade igår. Vi packade ner allt porslin som vi inte använder och minskade drastiskt det diskberg som förr eller senare kommer att uppenbara sig i köket. Vi rensade i garderoberna i gästrummet och fyllde nästan två lådor. Känns jävligt skönt, men nu börjar dock lådorna att ta slut så jag måste typ fjäska med någon som kanske kan hjälpa oss att hämta lådor. Vi får se, annars får vi bära så som vi gjorde förra gången.

Har inte mycket mer att rapportera, blev en rejäl spel dag idag. Vädret suger ju getpung och jag kom på att vi har middag hemma så vi slipper gå ner till torget och handla.. WIN! Nu ska vi fortsätta spela! Tjing tjing!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Hahaha tack för att du bjöd på "prutt-skrattet"! Jisses vad roligt. Typiskt något som hade kunnat hända mig.Tur att allt flöt på så pass bra ändå. ;) Prutten gjorde jobbet ^^

2011-05-31 @ 23:09:59
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0