Sova borta inatt hos världens bästa! ♥

Haha, det är inte något som händer vidare ofta faktiskt. Idag ska jag hem till min underbara vän Milla. Alltså shit, det är lite galet faktiskt. Jag satt här framför min dator och funderade och mindes den spännande och nya tiden som var i gymnasiet. Hur jag och Milla träffades i kön till ID-korten (hade det till matsalen och biblioteket) och att vi började snacka för att vi hade samma modell på mobilerna.

Jag minns hur tajta vi blev sedan och det tisslades och tasslades om oss bakom våra ryggar. Det gick en mängd rykten om oss och hur vi var ihop osv. Och bara för det så körde vi på det, vi höll hand, pussades och verkligen tankade på ryktena som florerade i skolan. HAHA det var tider det.

Men utan Milla i gymnasiet där i början så hade jag nog varit jävligt ensam (jag fick självklart en hel del underbara människor senare så som Pernilla och ett antal killkompisar). Vi var och är varandras motsatser och det funkar så fruktansvärt bra. Jag är något utav en pojkflicka och trivs jävla bra med det, smink är inte min grej men jag tycker ändå det är rätt skoj när någon vill hålla på. För jag kan inte sminka mig själv för jag ser ju ingenting haha!!Den där Milla där emot är sjukt modemedveten, grym på smink och allt som har med utseendet att göra äger hon på. Hon är en mjuk och underbara människa med mycket sympati och hon har alltid ett öra ledigit för någon med problem.

Utan henne vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. Ni förstår säkert vad jag menar med att vi har vänner för olika saker. Vissa kompisar lattjar man ju bara med, andra festar man med och andra har man som man går på djupet med och känner att man kan prata med. Jag har ett fåtal sådana vänner och det är fint. Och Milla är en av dom och jag kände att jag behövde skriva det här inlägget och ge henne lite cred. Måste även säga att jag är sjukt stolt över henne nu, för första gången lyssnar hon på sin egen kropp och tar hand om den när hon är sjuk. Min bästa vän som alltid har hastigheten 200km/h har nu varit sjukskriven i 3 veckor. Det är otroligt och nödvändigt och jag är så stolt över henne!

Ikväll kommer bli så satans trevligt. Jag ska alldeles strax ta och röra på mig in till stan. Ska åka buss så jag tänkte vara ute i jävligt god tid så att jag har tid att nojja ihjäl mig ett tag innan jag kan lugna ner mig och intala mig själv att jag åker rätt. HAHA! Vinet är nerpackat, kamerabatteriet är på laddning och jag är påklädd och redo att gå. Bloggar mer imorgon, hoppas jag inte glömmer av att ta bilder på oss med. Brukar glömma för att vi har så satans trevligt. xD

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Milla

Fina älskade du <3 Blev helt rörd, vilka fina ord. Älskar dig!

2011-05-20 @ 13:03:47
URL: http://millamadeleine.blogg.se/
Postat av: Novembersara.

SV: Ja jag håller med dig =) Jag tycker inte att man ska kommentera någons vikt överhuvudtaget, om man inte får en fråga om det från personen då, då har man ju sig själv att skylla vilket svar man än får :)

2011-05-20 @ 13:37:41
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Novembersara.

SV: TACK :)

2011-05-22 @ 20:13:09
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag hoppas att du fortsätter med att skriva nya inlägg till din sida - den har verkligen potential :D!

2011-07-19 @ 18:40:23
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0