Spelat en massa

Ehm, ja alltså vi har börjat lira wow. Vem kunde ha gissat på det. Jag som alltid avskytt det spelet, inte orkat osv. Fick i alla fall testat spelat via en väns konto och det var ju faktiskt ganska skoj. Ska fixa ett eget konto, betala för en månad och sedan får vi se. Inte direkt som det finns så mycket annan sysselsättning här hemma just nu.

Vardagsrummet gapar tomt nu då vi fick soffan såld i lördags. Hallen den är tom med eftersom Expediten fått flytta in i vardagsrummet, köket är ochså rätt så tomt men där börjar vi ställa in lådor och påsar nu allt eftersom. Jag satsar fan på att ha lägenheten helt ihop packad innan mitten av juni. Måste dock skaffa fler lådor. Städat har vi gjort med, passade på. Gick äntligen att dammsuga ordentligt i hallen och även där soffan stog. Tv:n flyttade vi in i sovrummet så jag kunde även damma av tv-bänken ordentligt och dammsuga ormboet som var bakom tv:n, haha!!

Idag ska jag skrubba badrummet och toaletten, har lyckats få stopp i båda handfat och badkar. Hur i helvete? Allt på en och samma gång, sjukt irriterande. Så nu ska det bli skinande rent. Senare idag kommer det någon och tittar på lägenheten och det blir samma sak imorgon. Är det bara jag som tycker det är sjukt jobbigt? Vår lägenhet är ju ett katastrofområde nu med, men jag skiter i vilket. Kan de inte se förbi det stökiga (fan vi håller ju faktiskt på att flytta) så får de skylla sig själva. Det kommer ju inte se ut så när de flyttar in. :P

Nåja, nu ska jag regga ett eget konto, fixa en kopp te och sedan ska jag in till stan och äta lunch med min älskade make. När jag kommer hem ska handfaten få sig en omgång! xD

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0