Stökigt som fasiken!

Usch vad stökigt och dammigt det blir nu när jag har börjat att ta ner tavlor, packa ner prydnads saker och tömma hyllor. Men det är så värt det! Idag fick jag en till låda packad och det var i stort sätt alla tavlor (förutom de jätte stora) som gick ner i den lådan, mina smyckeskrin, nästan alla prydnadssaker i vardagsrummet samt alla mina skräckfigurer (minus de två största).

Men vardagsrummet ser ut som en katastrofplats och jag har ingen lust att städa det nu. Att det ska vara så lätt att stöka ner men ack så jobbigt att städa upp efter sig! Nåja, vi tar några steg i rätt riktnigning nu och jag tror faktiskt att vi inte kommer att ha sådär jätte många lådor med grejer ändå. Fast jag tänker inte ropa hej ännu. Vi har ju trotts allt prylar i garderoberna här inne där jag sitter och maken min har sju liter med jocks i sitt rum. Njae, vi får se.

Snacka om att rummet blev tomt väldigt snabbt och det var bara för att jag tog ner tavlorna på väggarna. Samma sak i hallen, ser helt naket ut. Jag packar så mycket jag bara kan så tidigt som möjligt. Tänk vad härligt om vi blir klara ett par veckor innan vi ska flytta. Det är ju inte bara packningen som tar tid utan saneringen utav lägenheten, jag vill inte ens föreställa mig hur det ser ut bakom spisen. Vi bytte ju bara lägenhet och det byttes i befintligt skick. Jag gissar på att de som bodde här innan oss inte la ner vidare mycket tid på att dra ut spisen och göra rent.

Kommer aldrig byta lägenhet igen. Så mycket skit jag fick för min städning i lägenheten som vi flyttade ifrån. Saken är den att den lägenheten var jätte fin och ren men när massa människor klampar fram och tillbaka med skor på och lägger saker på golvet som legat i en sketen lastbil så blir det ju äna smutsigt igen. Usch! Men nu släpper vi det, vår lägenhet kommer inte vara jobbig att städa, förutom spisen då! ;) Men den tiden den sorgen som man så fint säger.

Nu ska jag ta en väldigt sen frukost, varit vaken sedan halv åtta (otroligt, jag vet!!!) och nu klagar magen på mig. Senare idag ska jag och hjärtat mötas och traska hem. Men innan det måste jag köpa papperskassar till mina böcker och även gå till systemet. Imorgon ska jag hem till min underbara Milla och ha tjejkväll. Sova över, gott att äta, gott att dricka och en massa prat. Försöker ta vara på tiden nu! Kommer bli så jävla trevligt!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Haha! Tack för komplimangen om mina snygga bollar ^^

2011-05-20 @ 11:27:33
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0