Vilodag imorgon

Herre min GET som jag så gärna gillar att säga. Idag är jag rejält jävla mör i benen. Träffade på min underbara prins i stan, traskade iväg till röda sten där vi tog Älvsnabben över till Lindholmspiren och från där gick vi till vågmästarplatsen. Sedan sa mina ben NO MORE! Traskat över 7km idag i alla fall!! Väl på vågmästare bidde det spårvagn till torget där vi inhandlade risgrynsgröt, kanel och mjölk. Blir satans god middag!! Det och lite House på tv!

Imorgon ska jag till tandläkaren och kommer nog inte alls vara vidare pigg på att promenera. Vet inte hur illa det kommer bli men det får bli som det blir. Jag får skylla mig själv att jag inte gått regelbundet, fast jag måste då säga att det inte känts nödvändigt. Varför slösa pengar när munnen känns helt okej?! Men nu jävlar är det lite jobbigt så nu kände jag att det var dags. Kommer svida i plånboken.. :S

Nåja, det blir säkerligen bra!

Oh till något annat! Vi har fått våran soffa såld nu! Känns så jäkla bra, sure att jag fick sänka priset lite mer än vad jag ville men den blir såld. Det är ju bra mycket  bättre än att skänka bort den. Jag vill inte äns tänka på alla sköna lappar som gått till den räkningen. Urk! Så på lördag försvinner den och då tänkte vi ställa ut sängen i vardagsrummet. Haha kommer se ut som värsta slummen men det är skitsamma. Fatta vad mys att kunna ligga i sängen och kolla tv!! Det har vi inte kunnat göra på länge länge. Förutom den korta period då vi släpade in våran 42" tv i sovrummet, snacka om att vi blev blinda när vi satte igång den på morgonen?! HAHA!!!

Blir kul att bjuda hem folk hit på typ filmkväll.. Alla får krypa ner i sängen och ligga skeed, yuuuum!! Njae, skulle inte tro det. Men den 4 Juni så ska vi ha något här hemma. Folk har fått anmäla sig på Fejjan och komma och kolla grejer hos oss. Vi måste fan få sålt grejer nu!!

Men nu klagar min andra hälft, dags att värma gröten och slöa i soffan!!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!
Postat av: Gaymasen

Haha det är galet roligt hur fel vi hör. Men ja, låtarna blir bättre när man får sjunga vad man vill hur helknasigt det än låter ^^

2011-05-19 @ 11:38:21
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0