11-11-11

Tydligen så är sådana här datum "coola" och "extra fräcka"... För mig är det dock en helt vanlig dag. Ska strax släpa mig ut och ta mig bort till gymmet för veckans sista träningspass. Jag är så sjukt jävla stolt över mig själv. Har haft gymkort förut men aldrig lyckats komma dit och träna regelbundet, inte som nu. Måndag, onsdag och fredag tränar jag men jag funderar på att klämma in något spinning pass antingen på tisdagar eller torsdagar. Känner att det blir på tok för mycket med ett träningspass på gymmet, hem där i mellan och sedan tillbaka för ett spinningspass. Ska orka gå hem efteråt med ju! ;)

Apropå fredagar, vart fan tar dagarna vägen, eller veckorna vill säga. Jag har aldrig upplevt att tid gått så här snabbt innan. Var det inte måndag alldeles nyss? Som jag sa till min kära make igår; fortsätter det så här så kommer det vara julafton på nolltid. Det här året alltså, vad hände? Eller året var ganska segt efter att vi fått reda på att vi skulle flytta hit till Falun. Fast det var ju för att vi gick och längtade, men nu när vi väl är här så susar tiden förbi. Det är nästan lite läskigt. Jag kan bli lite stressad när jag känner att tiden springer ifrån mig. Jag har så många måsten, eller i alla fall saker som jag verkligen vill få fixade.

Ett jobb/extra jobb hade inte varit fy skam nämligen. Dock kan jag inte få tag på den person som jag behöver få tag på för att fixa en referens. Hade varit trevligt att ha en sådan på mitt annars väldigt tomma CV. Ringde en massa igår och det slutade med att jag fick tala in på en telefonsvarare. Fy fan vad jag avskyr det. Varför känns det alltid lika obekvämt och jobbigt att snacka in på någons telefonsvarare? Tycker alltid att jag låter så flummig och fjantig. Och fastän att jag intalar mig själv att jag inte ska säga onödiga saker så slutar det ändå med att jag babblar och sedan säger jag alltid ett tafatt "hej då" i slutet.. HAHA!

Nåja nu är det dags att gå... Kändes lite tråkigt med ett bildlöst inlägg så jag lämnar er med denna bild.. En röd vägg.. ooooh!

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0