Ett ord: Därför!

Så jävla synd att jag inte kan hitta vart ifrån orginal bilden kommer ifrån. Jag har letat och letat men hittar bara sidor som har postat bilden i sina bloggar så som jag gör nu. Som sagt väldigt synd för bilden är så klockren och så sann!

Funderar seriöst på att framkalla bilden (utan texten som jag la till då) och ha den i sovrummet. Jag har en nalle, han är mitt allt och har funnits vid min sida sedan min första julafton då jag fick honom. Han var mjuk och fluffig och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag hade tydligen öppnat julklappen fått syn på honom och liksom bara vält omkull på honom och kramat honom hårt och länge.

[X] Han sover fortfarande i sängen.
[X] Han har varit med på alla sova-borta-stunder.
[X] Han har varit med på äventyr med dagis.
[X]
Han har alltid varit med utomlands. Vår turmaskot!
[X] Han var alltid med när jag åkte till akuten med öroninflammation.
[X] Han var där när jag opererade ögonen eller när jag rent allmänt bara var sjuk.
[X] Han har fått duscha många gånger, mamma har även fryst honom för att döda bakterier.

Mamma säger han är äcklig, men jag säger motsatsen. Han är min första kärlek och kommer alltid att vara det. Min nalle han är bäst! Tack till min morbror som köpte denna underbara nalle. Och inte minst tack till min kära make som går med på att dela säng med "den ruttne" som min mamma kallar honom. xD

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0