Foto och skapande

Ja jävlar igår var en givande dag! Tog och byggde en liten studio i sovrummet. Vår nya tapet är ju som gjord för att använda som bakgrund, iofs är de flesta tapeterna vi valde perfekta för foto. Men igår tog jag lite mörkare och varmare självporträtt. Lyckades även ta ett par flum-bilder på mig och maken. Jag har redan spammat sönder Fejjan med mina bilder och även min deviantart (och där har jag fått sjukt bra respons, naajs!) så det är bara bloggen som saknades. Så här har ni, lite bilder jag tagit på mig själv. Blir världens egobilds-inlägg men what the heck, inte ofta jag tar kort på mig själv. Speciellt inte bilder som jag sedan är nöjd med! :D

Det var dom det! :D Snart hoppas jag att jag får fotografera någon annan. Men än så länge har jag bara trakasserat min kära make. Han klagar, tycker det är rätt så jävla tråkigt men i slutet när jag väl fixat bilderna så var han jätte nöjd. Dessa två fick bli två nya profilbilder till Fejjan för honom.

Kommentera gärna här! (men undvik snälla reklam, tävlingar och kolla in min blogg kommentarer. De godkänns ej!) Tack och hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0